building.lv skaitļos

Lietotāji online23
Aktīvie uzņēmumi1705
Nozares raksti32881
Apsardzes sistēmas : building.lv

Apsardzes sistēmas

AS G4S Latvia: arvien vairāk klientu dod priekšroku bezvadu drošības risinājumiem

Latvijā vadošās drošības risinājumu kompānijas AS "G4S Latvia" (agrāk AS "Falck Apsargs") apkopotie dati liecina, ka pērn no visiem uzstādītājiem tehniskās apsardzes drošības risinājumiem vairāk nekā 30% veido bezvadu sistēmas.
Ar ES līdzfinansējumu Valmierā taps jauna dzeramā ūdens sagatavošanas stacija

Ar ES līdzfinansējumu Valmierā taps jauna dzeramā ūdens sagatavošanas stacija

Šogad Valmierā, ES Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekts par ūdenssaimniecības attīstību Austrumlatvijas upju baseinos ietvaros, tiks būvēta jauna dzeramā ūdens sagatavošanas stacija un veikti citi pasākumi ar mērķi uzlabot dzeramā ūdens kvalitāti.
Ar ES Kohēzijas fonda atbalstu, būvēs jaunu dzeramā ūdens sagatavošanas staciju Valmierā

Ar ES Kohēzijas fonda atbalstu, būvēs jaunu dzeramā ūdens sagatavošanas staciju Valmierā

Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Austrumlatvijas upju baseinos" ietvaros parakstīts līgums par dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas būvniecību Valmierā, kas ir viena no apjomīgākajām un nozīmīgākajām projekta aktivitātēm. Pēc jaunā objekta nodošanas ekspluatā...

Drošs īpašums = prestižs īpašums

2007. gada 5.decembrī Rīgā notika BIC Jaunie Projekti organizētā Latvijā pirmā praktiskā konference, kas bija veltīta komercobjektu celtniecības procesu drošībai - "Celtniecība, investīcijas un drošība - 2007".

Par namu pārvalžu privatizēšanu

Noteikts apsaimniekošanas pakalpojumu minimums; brīvas iespējas izvēlēties apsaimniekotāju; nozares regulējošās likumdošanas nepilnības; namu pārvalžu privatizācija... Šie ir tikai daži, taču ļoti nozīmīgi jautājumi, kas sabiedrībā izskan saistībā ar īpašumu apsaimniekošanas problemātiskumu.

Semināru cikls par balsta un kustību sistēmas slimību profilaksi

Izstādes laikā Labklājības ministrija un Valsts Darba inspekcija piedāvā semināru programmu par jaunākajām aktualitātēm darba aizsardzības likumdošanā, kā arī semināru ciklu, kura tematika šoreiz veltīta ļoti aktuālai un svarīgai tēmai – balsta un kustību sistēmas slimību profilakse.

Tiesībsargs aicina publiskot Zatlera Jūrmalas rezidences remonta tāmi

Tiesībsarga birojs aicinājis uzņēmumu "Valsts nekustamie īpašumi" tomēr publiskot Valsts prezidenta Jūrmalas rezidences remonta tāmi, aģentūrai BNS pavēstīja tiesībsarga Informācijas un komunikācijas daļā.

"Purvciema mājas" un "Baltic Credit" izveido jaunu ciematu pašā Gaujas krastā

SIA "Purvciema mājas" pēc vairāku nekustamā īpašuma projektu īstenošanas Rīgā, sadarbībā ar SIA "Baltic Credit", beigusi priekšdarbus jauna ciemata "Medneši" izveidei Ādažos, pašā Gaujas krastā, 10-15 minūšu brauciena attālumā no galvaspilsētas.

AS FALCK APSARGS PĒTĪJUMS LIECINA: CILVĒKI LATVIJĀ NEJŪTAS DROŠI PAR SAVU ĪPAŠUMU

Kompānijas AS FALCK APSARGS veiktajā pētījumā atklājies, ka 54% no Rīgas iedzīvotājiem nejūtas droši par savu īpašumu. Savukārt kopumā no Latvijā dzīvojošajiem respondentiem tikai 12,1% jūtas pilnīgi droši par savu īpašumu
"Kalnozols Celtniecība" pabeidz jauno PVD ēkas rekonstrukciju

"Kalnozols Celtniecība" pabeidz jauno PVD ēkas rekonstrukciju

"Kalnozols Celtniecība" pilnībā rekonstruētā LR Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) centrālā aparāta jaunā ēka Peldu iela 30 no padomju blokmājas ir pārtapusi par Vecrīgai arhitektoniski un vēsturiski iederīgu ēku.

Firma "Jumiks" ziedo 7000 latu sociālo māju iemītnieku drošībai

Ceturtdien, 2007.gada 12.aprīlī sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Jumiks" (turpmāk – Jumiks) parakstīja sadarbības līgumu ar atklāto sabiedrisko fondu "Rīgas Samariešu apvienība" (turpmāk - RSA).

Energobūvniecības kompānijas "Jumiks" apgrozījums pērn palielinājies par 75%

2006.gadā firma attīstījusi vājstrāvas tīklu - ugunsdzēsības un apsardzes signalizācijas, apzināšanas sistēmas, datortīkli, telefona tīkli - montāžu un apkalpošanu.
SIA "BALTHAUS" piedāvā biroju telpu nomu A-klases biroju kompleksa ēkā "Duntes House"

SIA "BALTHAUS" piedāvā biroju telpu nomu A-klases biroju kompleksa ēkā "Duntes House"

Saskaņā ar vispārējiem Biroju klasifikācijas kritērijiem par A-klases biroju telpām uzskata vismodernākās un labākās biroja telpas pilsētā, kas parasti ir izveidotas speciāli būvētās ēkās.

Uzsākta dzīvokļu pārdošana Alberta ielas 1. namā

14. decembrī līdz ar pirmā paraugdzīvokļa atklāšanu SIA "Forburga" uzsāka dzīvokļu pārdošanu Alberta ielas 1 atjaunotajā piecstāvu namā.
Top A klases biroju kompleksa ēka "Duntes House"

Top A klases biroju kompleksa ēka "Duntes House"

SIA "BALTHAUS" piedāvā biroju telpu nomu A-klases biroju kompleksa ēkā "Duntes House".