building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1693
Nozares raksti32878
Celtniecības tehnikas tirdzniecība : building.lv

Celtniecības tehnikas tirdzniecība

Māja. Dzīvoklis 2001

Māja. Dzīvoklis 2001

Izstādē "Māja. Dzīvoklis 2001" piedalās daudzas interesantas kompānijas gan no Latvijas, gan arī citām valstīm. Uz sarunu aicinājām pārstāvjus no dažiem stendiem, lai uzzinātu, ko viņi piedāvā izstādē un kā viņiem ir veicies pirmajās izstādes dienās.

Izstāde "Māja un ofiss" Daugavpilī

Šodien, 22.februārī Kultūras un sporta pilī Daugavpilī tiek atklāta un divas dienas darbosies 5.reģionālā izstāde "Māja un ofiss"
Būvniecības nams "Kurši"

Būvniecības nams "Kurši"

Uzraksti ar lieliem sarkaniem burtiem un dažādu lielu būvmateriālu ražotājfirmu reklāmām liecina, ka atrodaties īstajā vietā.
"Katram savu būvbedri!"

"Katram savu būvbedri!"

Saruna ar Viktoru Puriņu, Latvijas Būvnieku asociācijas prezidentu
Instrumentu veikals "STOKKER"

Instrumentu veikals "STOKKER"

Preces, ko šeit var iegādāties, var sadalīt 4 grupās: dārza tehnika, uzkopšanas tehnika, piederumi celtniekiem un garāžu aprīkojums.

Daugavpilī notiks izstāde "Māja un ofiss"

22.februārī Kultūras un sporta pilī (KSP) tiks atklāta un divas dienas darbosies 5.reģionālā izstāde "Māja un ofiss", aģentūru LETA informēja KSP direktors Jevgeņijs Ivanovs.
Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Šis veikalu komplekss - tā visprecīzāk varētu dēvēts vairāku atsevišķu ēku apkopojumu - neapšaubāmi uzskatāms par būvmateriālu tirdzniecības centru pionieri Latvijā.
Intervija ar firmas "PBLC" prezidentu Jāni Lanceru

Intervija ar firmas "PBLC" prezidentu Jāni Lanceru

Lai arī nevienam būvniecības nozarē strādājošam SIA "PBLC" vārds nav svešs, ar tās prezidentu Jāni Lanceru sarunu sākām tieši par kompānijas izveidošanās vēsturi.

Būs jauns būvmateriālu lielveikals Siguldā

Siguldā, pie Vidzemes šosejas, oktobrī tiks uzsākta jauna būvmateriālu un mēbeļu lielveikala celtniecība, kuru plānots pabeigt un atklāt nākamā gada pavasarī.

"Ober-Haus" meklē īrniekus modernam tirdzniecības centram Krasta ielā

Nekustamā īpašuma kompānija "Ober-Haus" parakstījusi pārstāvniecības līgumu par nomnieku komplektāciju jaunajā 44 000 kvadrātmetru lielajā tirdzniecības centrā "Daugavas centrs", un patlaban tiek meklēti telpu īrnieki, aģentūru LETA informēja "Ober-Haus" mākleru biroja vadītāja Latvijā Inga Meiere.

Rīgā atklās traktoru salikšanas līniju

Rīt, 11.jūlijā, firma "Ferrus" ar Krievijas vēstniecības atbalstu atklās jaunu traktoru salikšanas līniju, aģentūru LETA informēja "Ferrus" valdes priekšsēdētājs Aleksejs Maslovs.