building.lv skaitļos

Lietotāji online12
Aktīvie uzņēmumi1854
Nozares raksti32906
Elektroapgāde : building.lv

Elektroapgāde

Brisele nav Maskava un gatavus priekšrakstus nesūtīs

Brisele nav Maskava un gatavus priekšrakstus nesūtīs

Intervija ar projektēšanas biroja "Kārlis" direktori Maiju Ambrēnu.

Firma L4 piedalās ūdensapgādes un kanalizācijas infrastruktūras sakārtošanā Daugavpilī

Šī gada sākumā "Firma L4" kārtējo reizi apliecināja sevi, kā augsti profesionālu un pieredzējušo inženieru un konsultantu uzņēmumu, uzvarot LR Vides Ministrijas izsludināto projektu - "Consultancy services for the project development of water services in Daugavpils city - Phase II".

Konferencē runās par siltumapgādes ilgtermiņa attīstību

Šodien notiks konference, kurā plānots diskutēt par siltumapgādes kā energoapgādes sastāvdaļas ilgtermiņa attīstības jautājumiem, aģentūru LETA informēja Latvijas siltumuzņēmumu asociācijas (LSUA) izpilddirektors Andris Akermanis.

Valdība lems par 112 000 latu piešķiršanu Kalpaka pieminekļa laukuma izbūvei Rīgā

Ministru kabinets šodien lems par līdzfinansējuma piešķiršanu Latvijas armijas virspavēlnieka pulkveža Oskara Kalpaka pieminekļa laukuma izbūvei Rīgā un Līvānu atbrīvotāju pieminekļa atjaunošanai.
Eiropā inženieri ir trešais labāk apmaksātais darbs aiz juristiem un banku darbiniekiem

Eiropā inženieri ir trešais labāk apmaksātais darbs aiz juristiem un banku darbiniekiem

Intervija ar firmas "Jumiks" attīstības direktoru Dzintaru Baranovski.

Kurš atbildīgs par tirgojamo materiālu kvalitāti?

Par uzmontētajiem materiāliem garantijas laikā atbildību nes to instalētājs, vēlāk pats pasūtītājs, kuram ekspluatācijas procesā ir jānodrošina kvalitatīva, nepārtraukta un droša elektroapgāde.

Neatbilstošu materiālu izmantošanas sekas

Tiesa, bieži vien pircējs tā arī nepainteresējas par otru, pašu būtiskāko kritēriju – kvalitāti.

Šā gada sešos mēnešos SIA Elektrosistēmas apgrozījums pieaudzis par 45%

Šā gada sešos mēnešos SIA Elektrosistēmas apgrozījums sasniedzis 4, 35 miljonus latu, kas salīdzinājumā ar pērnā gada tādu pašu laika posmu ir pa 45% vairāk. Uzņēmuma vadība plāno, ka 2004. gada apgrozījums sasniegs 11 miljonu latu.

"Onninen" apgrozījums Latvijā pieaudzis par 27%

Apkures, santehnikas, gaisa kondicionēšanas un ventilācijas materiālu vairumtirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma "Onninen" apgrozījums Latvijā pērn palielinājies par 27%, sasniedzot 5,4 miljonus latu, aģentūru LETA informēja "Onninen Lat" rīkotājdirektors Villijs Jukāms.

Profesionālās uzkopšanas kompānija "Ātri un tīri" turpmāk strādās ar nosaukumu "Cleanhouse"

Ar šā gada 6.februāri profesionālās telpu un teritoriju uzkopšanas kompānijas SIA "Ātri un tīri" juridiskais nosaukums ir mainīts uz SIA "Cleanhouse". Šīs izmaiņas noteica uzņēmuma plašāka pazīšana Latvijas tirgū tieši ar preču zīmi "Cleanhouse", ko kompānija reģistrēja 2000.gadā, ...

"Latvenergo" atklās rekonstruēto apakšstaciju "Bišuciems"

Šodien tiks atklāta rekonstruētā apakšstacija "Bišuciems", kuras rekonstrukcija palīdzēs nodrošināt drošāku un kvalitatīvāku elektroenerģijas piegādi Pārdaugavas elektroenerģijas lietotājiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvenergo" Korporatīvo komunikāciju departamenta Ārējo komunikāciju daļas vadītājs ...
Kr. Barona ielā 104 nesen tika atvērts firmas "E-Sistēmas" specializētais apkures, ūdensapgādes un santehnikas veikals

Kr. Barona ielā 104 nesen tika atvērts firmas "E-Sistēmas" specializētais apkures, ūdensapgādes un santehnikas veikals

Līdz šim firmu "E-Sistēmas" Latvijas tirgū atpazinām kā ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures, elektroapgādes, ventilācijas, BMS sistēmu darbuzņēmējus, tagad piepildījušies plāni par tirdzniecības vietu izveidi. Šobrīd firmai ir jau divi specializētie veikali- Barona ielā 105 un Grīna bulvārī 1.