building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Kausi : building.lv

Kausi

Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004  un

Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004 un

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 60 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Itālijas un citām valstīm, kas demonstrēs Polijā, Vācijā un Itālijā, Austrijā, Slovēnijā, Čehijā un citās Eiropas valstīs ražotas iekārtas.

Ceļa remontdarbu laikā sabojā gāzes vadu

Negadījums noticis ap plkst.16.30. Rīgā, Zilupes ielā 7, ceļa remonta laikā tika bojāts gāzes vada ventilis. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki ar vinčas palīdzību novilkuši ekskavatora kausu no gāzes vada.
Kono prezentē jaunākās paaudzes lieljaudas ekskavatoru

Kono prezentē jaunākās paaudzes lieljaudas ekskavatoru

. Šis ir viens no jaunākās paaudzes jaudīgākajiem ekskavatoriem Latvijā, kura izturība un augstais darba ražīgums tika demonstrēts vienā no lielākajiem Latvijā karjeriem.

Notiks jaunākās paaudzes lieljaudas ekskavatora demonstrācija Tūrkalnes karjerā

Būvfirma "Siguldas Būvmeistars" un industriālās tehnikas dīleris Latvijā SIA "KONO" šo trešdien 11.00-14.00 Tūrkalnes dolomīta karjerā rīko "Daewoo Heavy Industries ^amp; Machinery" pilnapgriezes ekskavatora Solar 420 LCV prezentāciju.

"Kono" apgrozījums pērn pieaudzis par 31%

Celtniecības, ceļu būves un noliktavu tehnikas nomas un tirdzniecības uzņēmuma SIA "Kono" apgrozījums 2003.gadā sasniedzis 1,8 miljonus latu, kas ir par 31% vairāk nekā 2002.gadā.

2003. gada decembra elektroinstrumentu cenu apskats

Salīdzinājumā ar būvmateriālu cenām, elektroinstrumentu cenas ir nedaudz stabilākas, nemainīgas. Bet gada garumā kopumā augušas arī tās.

Elektroinstrumentu novembra cenu apskats

Pēdējos mēnešos www.building.lv ir novērots, ka elektroinstrumentu cenas paliek praktiski nemainīgas. Instrumentu tirgotāji informē, ka līdz jaunajam gadam nekādas krasas cenu izmaiņas netiek plānotas.

Skonto hallē gatavojas STARTAM 2003

No 14. līdz 16. novembrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 4. Starptautiskā sporta, atpūtas un veselības veicināšanas izstāde - STARTS 2003 sportam, veselībai un atpūtai.
2003. gada oktobra elektroinstrumentu cenas

2003. gada oktobra elektroinstrumentu cenas

Oktobra mēnesī izmaiņas vērojamas tikai "Black ^amp; Decker" un "DeWalt" cenām.

2003. gada septembra elektroinstrumentu cenas

Septembra mēnesī elektroinstrumentu cenas mainījušās minimāli.
2003. gada augusta elektroinstrumentu cenas

2003. gada augusta elektroinstrumentu cenas

Lielākās izmaiņas šomēnes METABO instrumentu cenās. Palielinājušās METABO triecienurbjmašīnu, leņķa slīpmašīnu un figūrzāģu cenas, savukārt zemākas palikušas perforātoru cenas.
2003. gada jūlija elektroinstrumentu cenas

2003. gada jūlija elektroinstrumentu cenas

Elektroinstrumentu cenās šomēnes vērojamas izmaiņas "Hitachi" un "Ryobi" piedāvājumā.Šo instrumentu cenas lielākoties palielinājušās.

2003. gada jūnija elektroinstrumentu cenas

Ja maija mēnesī bija vērojamas nelielas "DeWalt" , "Black ^amp; Decker" un "Hitachi" elektroinstrumentu cenu izmaiņas, tad jūnijā cenas palikušas praktiski nemainīgas.
2003. gada maija elektroinstrumentu cenas

2003. gada maija elektroinstrumentu cenas

Maija mēnesī vērojamas nelielas "DeWalt" , "Black ^amp; Decker" un "Hitachi" elektroinstrumentu cenu izmaiņas.

"Kalnozols un partneri" meitas uzņēmums modernizējis Maskavas stadionu "Lokomotīve"

Šomēnes ir noslēdzies Maskavas stadiona "Lokomotīve" modernizācijas process, kurā piedalījās arī "Kalnozols un partneri" meitas uzņēmums Krievijā "Kalnozols stroitelstvo".

Aptaujājot dažu lielāko būvniecības firmu vadītājus Jāņus

Jāņu dienu gaidot, vēlējāmies noskaidrot, kā šos svētkus svin un izjūt vaininieki- Jāņi. Aptaujājām dažu lielāko būvniecības firmu vadītājus Jāņus.