building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Kokmateriālu tirdzniecība : building.lv

Kokmateriālu tirdzniecība

Labākā Latvijas un ārzemju ražotāju pieredze būvniecības izstādē "Māja I 2010"

Labākā Latvijas un ārzemju ražotāju pieredze būvniecības izstādē "Māja I 2010"

No 11. līdz 14. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskā būvniecības izstāde "Māja I 2010". Neskatoties uz būvniecības nozares sastingumu, šogad piedāvās apmeklētājiem jaunus, unikālus ražojumus, uzlabotas tehnoloģijas un neredzētus būvniecības un remonta risinājumus mājas celtniecībai, būvobjekta pabeigš...

Izstādes "Māja I 2009" dalībnieku jaunumi

Informācija sagatavota, apkopojot dalībnieku iesniegtos izstādes piedāvājumus, taču nesatur visu izstādes piedāvājumu. Vairāk jaunumu: www.bt1.lv/maja1
Bada laikos nokurinās visu - arī miežabrāli

Bada laikos nokurinās visu - arī miežabrāli

Latvijas lielākā apkures granulu ražotāja SIA Latgran tirdzniecības un mārketinga direktors Arnolds Dāle jau pieradis pie viņa kabinetā rūpnīcas otrajā stāvā nepārtraukti jūtamās vibrācijas — aiz sienas stāvu zemāk strādā granulu prese, ziņo "Lietišķā Diena".

Ķīpsalā atklāta vadošā kokapstrādes nozares izstāde Baltijā

No 13. līdz 15. novembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks vienīgā kokrūpniecības iekārtu, tehnoloģiju un instrumentu izstāde Latvijā "Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2008", kas ir vadošā un viena no lielākajām kokapstrādes nozares izstādēm Baltijā.

"Nelss" decembrī slēgs logu ražotni

Būvmateriālu tirgotājs un kokmateriālu ražotājas "Nelss" grupas uzņēmums "Nelss logi" no decembra slēgs logu ražotni, ceturtdien raksta "Dienas Bizness".

Būvniecības sektorā gaidāma pārstrukturizācija

Būvniecības tirgus turpinās attīstīties, taču citā virzienā. Tas secināts būvmateriālu ražotāja "maxit" veiktajā būvniecības sektora ekspertu aptaujā. Ja līdz šim lielākā būvniecības aktivitāte notika mājokļu sektorā, tad nākotnē tiek prognozēts, ka pieaugs biroju, tirdzniecības un ...

SAIMNIEKS-SERVISS BŪVMATERIĀLU TIRDZNIECĪBAS CENTRS ĶĪPSALA

Celtniecības materiāli:ķieģeļi, gāzbetons, keramzītbloki, reģipsis, bruģis, ceļa apmales, keramzīts, aku grodi, žogu stabi, plastikāta apdares plāksnes (saidings), MINERIT šķiedrcementa apdares plātnes.

Par Tapeks uzņēmuma grupas apgrozījumu un attīstības plāniem

2007.gadā Tapeks uzņēmumu grupas neauditētais konsolidētais apgrozījums sasniedza 88,2 miljonus latu, kas ir par 61% vairāk nekā 2006.gadā, kad uzņēmuma grupa sasniedza 54,6 miljonu latu apgrozījumu.

Novembrī Rīgā notiks ilgtspējīgai būvniecībai veltīts seminārs "Ilgtspējīga attīstība – zaļā būvniecība"

Lai rosinātu diskusiju un paustu viedokli par ilgtspējīgo attīstību pasaulē un Latvijā, SIA "Colliers International" sadarbībā ar biedrību "Zaļās mājas", Pasaules Dabas fondu un ar SIA "Jaunrīgas attīstības uzņēmums" atbalstu, rīko vērienīgu starptautisku semināru - "Ilgtspē...

"Nelss" atklās jaunu kokapstrādes cehu Aizkrauklē

Būvmateriālu tirgotājs un kokmateriālu ražotājs "Nelss" trešdien atklās jaunu kokapstrādes cehu Aizkrauklē, aģentūrai BNS pastāstīja kompānijas partneru "Nords Porter Novelli" projektu vadītāja Ieva Lasmane.

SIA "Nelss" apgrozījums pērn palielinājies par 12%

SIA "Nelss" būvmateriālu tirdzniecības nozares apgrozījums pērn sasniedza 33,2 miljonus latu, kas bija par 14% lielāks nekā 2005.gadā, bet kokmateriālu rūpniecības nozares apgrozījums bija 52,7 miljoni latu, kas bija par 10% vairāk nekā 2005.gadā.
Pirts – atpūtai un veselībai

Pirts – atpūtai un veselībai

Par pirtīm, saunām un SPA kompleksiem stāsta SIA "TTT centrs" salona "Duo Studija" projektu vadītājs Aleksejs Jeļcins.
Kārtīgas preces kārtīgam saimniekam!

Kārtīgas preces kārtīgam saimniekam!

Pašreiz, kad būvē vai remontē gandrīz katrs, ir ļoti grūtu izvēlēties vislabāko būvmateriālu veikalu, jo arī tie, balstoties uz lielo pieprasījumu, nu ir kļuvuši arvien vairāk un sastopami tik pat bieži kā pārtikas veikali. Daudzi no šiem veikaliem no tirgus plača pazūd tik ...

"Nelss" peļņa pērn - Ls 810 000

Būvmateriālu tirdzniecības un kokmateriālu eksporta koncerns SIA "Nelss" pagājušajā gadā strādāja ar 810 000 latu peļņu, kas ir vairākas reizes lielāka nekā gadu iepriekš, liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

"Nelss" Daugavpilī atklās jaunu tirdzniecības centru

Būvmateriālu tirdzniecības un kokmateriālu eksporta uzņēmums SIA "Nelss" šodien Daugavpilī atklās jaunu tirdzniecības centru, kura izveidē investēti 2,5 miljoni latu, aģentūru LETA informēja "Nelss" veikalu tīkla direktore Rita Stražinska.

"Nelss" peļņa deviņos mēnešos - Ls 1,25 miljoni

Būvmateriālu tirdzniecības un kokmateriālu eksporta uzņēmums SIA "Nelss" deviņos mēnešos strādājis ar 1,251 miljona latu peļņu, kas ir par 384 000 latu vairāk nekā attiecīgajā laika posmā pērn.

10 aplami uzskati par dakstiņiem

Kopš laika, kad cilvēks atklāja māku apdedzināt mālu, nekas cits, kā vien mērķtiecīga evolūcija nav bijis vajadzīgs, lai nonāktu pie arī mūsdienās labi pazīstamiem mākslīgi veidotiem noteiktas formas māla jumta segumiem jeb dakstiņiem.

Vadošie kokapstrādes un mēbeļu ražošanas profesionāļi tiekas Ķīpsalā

No 30. septembra līdz 3. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz vienlaikus tiek rīkotas divas izstādes – "Mēbeles 2004" un"Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2004".
Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā!

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.