building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Metināšanas darbi : building.lv

Metināšanas darbi

"Energolukss" piedalīsies izstādē Techindustry 2008

"Energolukss" piedalīsies izstādē Techindustry 2008

SIA "Energolukss" turpina tradīciju un arī šogad piedalīsies no 11. līdz 13. decembrim notiekošajā izstādē "Techindustry 2008". Līdzīgi kā pagājušogad, vācu kompānijas "REHM" pārstāvji izstādes laikā dos iespēju paraugdemonstrējumos iepazīties ar savu metināšanas iekārtu augsto kvalitāti un ...
Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Pašlaik daudz runājam par faktu, ka palielinājies to uzņēmumu skaits, kuri pieteikuši maksātnespēju, bet maz uzsveram, ka šogad Latvijā ir atvērtas daudzas jaunas, modernas ražotnes, ziņo "Komersanta Vēstnesis".
Alumīnija nožogojumi: vienkārši, droši, izdevīgi

Alumīnija nožogojumi: vienkārši, droši, izdevīgi

Trepju un balkonu nožogojumi, kuri izgatavoti no speciāla alumīnija sakausējuma, – tā ir produkcija, kura Latvijas tirgū ienākusi nesen. Viegli un droši, ilglaicīgi un izturīgi pret atmosfēras iedarbību, vienkārši saliekot un montējot, šīs konstrukcijas ar panākumiem izmanto būvējot dažādas celtnes – veikalus, dzīvojamos, privā...
PERI nodrošina vispusīgu atbalstu  TEC 2 rekonstrukcijas darbos

PERI nodrošina vispusīgu atbalstu TEC 2 rekonstrukcijas darbos

Pēc rekonstrukcijas darbu pabeigšanas, TEC 2 būs modernākā un jaudīgākā kombinētā cikla termoelektrostacija Baltijas reģionā un viena no modernākajām šāda tipa elektrostacijām visā Austrum un Centrāleiropā, kas efektīvi palīdzēs kompensēt ikgadējo elektroenerģijas pieprasījuma pieaugumu Latvijā.
Grandeg veiksmes formulas pamatā - specializācija

Grandeg veiksmes formulas pamatā - specializācija

Kas der visam, tas neder nekam — pārliecināts ir SIA GRANDEG īpašnieks un vadītājs Andris Lubiņš, norādot, ka uzņēmuma veiksme balstās uz lēmumu specializēties nevis uz universālo, bet tikai granulu kurināmajam domāto apkures katlu ražošanu, ziņo "Lietišķā Diena".

"Rīgas siltums": šķeldas kurināmā izmantošanas izmaksas nav daudz lētākas

Eiropas Savienības lielā atkarība no Krievijas dabas gāzes jau ilgāku laiku liek tās amatpersonām arvien nopietnāk domāt par alternatīvā kurināmā izmantošanas iespējām. Taču, par spīti amatpersonu retorikai, energouzņēmumi necenšas strauji pāriet uz šķeldas vai biomasas kurināmo. Kādi ir alternatīvo ...
Latvijā ražoti apkures katli iekaro Eiropas tirgu

Latvijā ražoti apkures katli iekaro Eiropas tirgu

SIA "Sinvia KB" kopš 1996. gada ražo galvenokārt privātmājām piemērotus apkures katlus un pastāvīgu noietu savai precei galvenokārt nodrošina sadarbībā ar vācu firmu "Kunzel", no kuras saņem gan noteiktus pasūtījumus, gan detaļas to izpildei, ziņo "Latvijas Avīze".
Vācu standarti un perfekta kvalitāte

Vācu standarti un perfekta kvalitāte

Inovatīvas tehnoloģijas un kvalitāte – tā ir vācu firmas REHM vizītkarte vairāk nekā trīsdesmit gadus. REHM profesionālās metināšanas iekārtas tiek izmantotas kuģu dokos, lielo kravas automobiļu remontdarbos, autoservisos, celtniecības objektos – visur, kur nepieciešami kvalitatīvi metināšanas darbi. Šie aparāti ir neaizstājami arī lauku ...

Ķīpsalā vienlaikus trīs izstādes profesionāļiem

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 22. līdz 24. novembrim vienlaikus notiks trīs izstādes profesionāļiem – darba drošības izstāde "Drošam darbam 2007", izstāde "Tech Industry 2007" un "Vide un Enerģija 2007".
Labs jaunums!Latvijā ir jaunas un unikālas armatūras metināšanas un montāžas iekārtas!

Labs jaunums!Latvijā ir jaunas un unikālas armatūras metināšanas un montāžas iekārtas!

2007. gada 7. jūnijā Rīgā, uzņēmuma "Armatūras Servisa centrs" (turpmāk tekstā ASC) teritorijā notika itāļu koncerna "SCHNELL GROUP" jauno armatūras konstrukciju metināšanas un montāžas iekārtu "GTM" un "IDEA" prezentācija.

"Latvijas tilti" lems par pērnā gada pelņas sadali

Šodien notiks būvniecības uzņēmuma AS "Latvijas tilti" akcionāru sapulce, kurā lems par uzņēmuma pērnā gada peļņas sadali, liecina paziņojums Rīgas Fondu biržā (RFB).

"Vidzemes metālserviss" izveidojis metāla konstrukciju ražotni

Uzņēmumā darbu uzreiz sākušas četras iekārtas, kas automatizētā režīmā veic armatūras locīšanu, taisnošanu, kā arī apaļo un kantaino armatūras konstrukciju metināšanu.

AS "Latvijas tilti" piedalīsies slēgtas akciju sabiedrības dibināšanā Sanktpēterburgā

Būvniecības uzņēmums AS "Latvijas tilti" piedalās slēgtas akciju sabiedrības dibināšanā Sanktpēterburgā, liecina uzņēmuma paziņojums Rīgas Fondu biržā (RFB).

Ķīpsalā pirmo reizi notiek izstāde profesionāļiem "Tech Industry 2006"

Starptautiskajā Izstāžu centrā Ķīpsalā no 18. līdz 21. oktobrim notiek starptautiskā rūpnieciskās ražošanas materiālu un tehnoloģiju, mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas un instrumentu izstāde "Tech Industry 2006".

Ķīpsalā pirmo reizi notiks izstāde profesionāļiem "Tech Industry 2006"

Starptautiskajā Izstāžu centrā Ķīpsalā no 18. līdz 21. oktobrim notiks starptautiskā rūpnieciskās ražošanas materiālu un tehnoloģiju, mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas un instrumentu izstāde "Tech Industry 2006".

CSK Steel SIA paplašinās ražošanas telpas

Pieprasījums pēc metāla konstrukcijām Latvijā un arī ārpus tās ir audzis, tādēļ "CSK Steel" SIA vadība nolēmusi paplašināt ražošanas platību

Darbu Jelgavā uzsāks jaunā AKG radiatoru ražotne

Šodien Jelgavā notiks AKG grupas uzņēmuma SIA "AKG Thermotechnik Lettland" jaunās radiatoru ražotnes oficiālā atklāšana, aģentūru LETA informēja uzņēmumā

Ekspluatācijā nodod pirmos topošā Ventspils graudu termināļa infrastruktūras objektus

Vakar pieņemti ekspluatācijā pirmie jaunceļamā AS" Ventspils Grain Terminal" graudu termināļa infrastruktūras objekti - garāža un mehāniskā darbnīca, aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Vladislafs Šafranskis.
"KAGRI"– dūmvadu izgatavošana un projektēšana

"KAGRI"– dūmvadu izgatavošana un projektēšana

Intervija ar uzņēmuma "KAGRI" direktoru Jāni Kapenieku