building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Metināšanas darbi : building.lv

Metināšanas darbi

Dizaina radiatoru diskrētais šarms

Dizaina radiatoru diskrētais šarms

Tie ir Austrijas kompānijas "Vogel ^amp; Noot" izstrādājumi, kas veic ierastas radiatoru funkcijas, turklāt izskatās gana neparasti.

"Stokker", atverot tirdzniecības centru Liepājā, sekmēs Kurzemes attīstību.

Viens no lielākajiem profesionālo instrumentu tirgotājiem Baltijā SIA "Stoller", kuram pieder profesionālo instrumentu centrs "Stokker", paplašina uzņēmuma darbību Latvijā, 25. maijā oficiāli atverot jaunu veikalu Liepājā, ziņo SIA "Stoller" mārketinga asistents Filips Muntikovs, piebilstot, ka jaunā veikala atvēršanai ir liela nozīme ...
SIA ARMAT piedāva HDPE ģeomembrānu CARBOFOL

SIA ARMAT piedāva HDPE ģeomembrānu CARBOFOL

Ģeomembrānas izmanto pretfiltrācijas ekrāniem, rūpnieciskajai hidroizolācijai, kā arī no tās var izveidot jebkura izmēra rūpnieciskos vai dārza baseinus, tvertnes, tvertņu oderes u.t.t..

Sāks darbu Tapeks jaundibinātais meitas uzņēmums - SIA Tapeks noma

Tikko kā ir dibināts jauns būvmateriālu vairumtirdzniecības firmas "TAPEKS" meitas uzņēmums - SIA "TAPEKS NOMA".
15. novembrī Pērnavas ielā 27/29 tika atvērts jauns firmas "Stats" instrumentu un būvtehnikas nomas punkts

15. novembrī Pērnavas ielā 27/29 tika atvērts jauns firmas "Stats" instrumentu un būvtehnikas nomas punkts

Veikals atrodas tieši blakus "Berģu namam", līdz ar to varat apvienot būvmateriālu pirkšanas procesu ar instrumentu nomu.

"Montāžnieks-A" arī pēc balasta ūdeņu rezervuāra eksplozijas vēloties sadarboties ar "Eko ostu"

Būvfirma "Montāžnieks-A", kuras SIA "Eko osta" vajadzībām iepriekš būvētais kuģu balasta ūdeņu rezervuārs īsi pirms nodošanas realizācijā eksplodēja, izteikusi interesi par jauna rezervuāra būvniecību, aģentūrai LETA sacīja "Eko ostas" prezidents Andrejs Laškovs.

Aizvadītajā nedēļā reģistrēti 13 nelaimes gadījumi darbā

"Laika posmā no 27.01.2003. līdz 31.01.2003. Valsts darba inspekcijā uzsāka 13 nelaimes gadījumu izmeklēšanu," informē Valsts darba inspekcijas direktors Jānis Bērziņš.

"Eko ostas" vadība: būvdarbu vadītājs, iespējams, licis veikt nesankcionētu metināšanu

Firmas "Montāžnieks-A" darbu vadītājs, iespējams, licis uzņēmuma darbiniekiem veikt SIA "Eko osta" Tvaika ielā, Rīgā, esošās balasta ūdeņu tvertnes nesankcionētus metināšanas darbus, kaut arī metinātājs to neesot vēlējies darīt.

Ugunsgrēks angārā Sporta ielā, iespējams, izcēlies neuzmanīgas metināšanas dēļ

AS "Remus" noliktavā Rīgā, Sporta ielā 12/18, kur glabājās ēku siltināšanai paredzētais putostirols, ugunsgrēks varētu būt izcēlies, neuzmanīgi veicot metināšanas darbus, liecina sākotnējā informācija.

Aizvadītajā nedēļā reģistrēti 6 nelaimes gadījumi darbā

"Laika posmā no 19.11.2002. līdz 25.11.2002. Valsts darba inspekcijā uzsāka 6 nelaimes gadījumu izmeklēšanu," informē Valsts darba inspekcijas direktora vietnieks Armīns Bukavs.

7. Starptautiskā mašīnbūves un metālapstrādes, instrumentu, elektroniskās un elektrotehniskās rūpniecības izstāde BALTIC INDUSTRY 2002 Skonto hallē

No 6. novembra līdz 9. novembrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 7. Starptautiskā specializētā izstāde BALTIC INDUSTRY 2002.
ESAB- modes padomdevējs

ESAB- modes padomdevējs

Izstādē "Enreģētika 2002" ar savu stendu piedalās firma"Serpantinas". Uzņēmums " Serpantinas" Latvijā darbojas jau septīto gadu. "Serpantinas" šeit ir oficiālais Zviedrijas koncerna ESAB metināšanas aprīkojuma izplatītājs. ESAB ir viens no pasaules līderiem metināšanas iekārtu ražošanā.
Intervija ar Daini Bērtuli- firmas "Sika Sverige AB" pārstāvi

Intervija ar Daini Bērtuli- firmas "Sika Sverige AB" pārstāvi

Uzņēmuma "Sika Sverige AB" pārstāvniecība Latvijā darbojas jau 5 gadus. Šī ir zviedru uzņēmuma meitas firma. Vispār firma "Sika" dibināta 1910. gadā. Latvijas pārstāvniecības uzdevums ir konsultāciju sniegšana un semināru rīkošana būvniekiem, lai iepazīstinātu, kā strādāt ar "Sika&...
Instrumentu veikals "STOKKER"

Instrumentu veikals "STOKKER"

Preces, ko šeit var iegādāties, var sadalīt 4 grupās: dārza tehnika, uzkopšanas tehnika, piederumi celtniekiem un garāžu aprīkojums.

Intervija ar SIA "Bek-Konsult" direktoru Ivaru Bekmani.

"Bek-Konsult" ir inženierfirma, kas strādā siltumapgādes jomā- sniedz konsultācijas, projektē siltumtrases un siltummezglus (pēdējos 3 gados ap 180 siltummezglu tehnisko projektu), rekonstruē katlumājas , piegādā dažādas siltuma iekārtas.

Kokapstrādes un mežsaimniecības izstāde

No 6. līdz 9. septembrim izstāžu sabiedrība PRIMA rīko 4. Starptautisko mežsaimniecības un kokapstrādes izstādi KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2001, kas notiks SKONTO hallē.

Atklāj modernizēto LDz sliežu metināšanas centru

Šodien oficiāli tiks atklāts modernizētais VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) sliežu metināšanas centrs, aģentūru LETA informēja LDz Sabiedrisko attiecību daļā.