building.lv skaitļos

Lietotāji online37
Aktīvie uzņēmumi1740
Nozares raksti32892
Sēklas un stādi : building.lv

Sēklas un stādi

6. Starptautiska izstāde DĀRZA DIZAINS

6. Starptautiska izstāde DĀRZA DIZAINS

VEF kultūras pilī 20.-23. aprīlis, 2006. gadā 6. Starptautiska izstāde "DĀRZA DIZAINS"
Izstāde "Vasaras svētki dārzam" – jau šonedēļ!

Izstāde "Vasaras svētki dārzam" – jau šonedēļ!

Jau šīs nedēļas beigās no 8. līdz 11. jūnijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā gaidāma krāšņa izstāde-gadatirgus "Vasaras svētki dārzam", kas pulcēs visus, kurus priecē ziedi un brīnišķīgs dārzs.

Ķīpsalā vienkopus viss par dārzkopību, mežkopību, lauksaimniecību un medībām

No 6. līdz 9. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā vienkopus notiks 10. dārza un floristikas izstāde "Dārzs. Flora 2006", 6. starptautiskā mežsaimniecības un koksnes produktu izstāde – forums "Mežs un Koks 2006", 4. starptautiskā lauksaimnieciskās ražošanas un infrastruktūras izstāde "Rigaagro 2006" un 2. Latvijas medību saimniecības un ...
Izstāde "Dārzs. Flora 2006" ievada dārzu pavasara sezonu

Izstāde "Dārzs. Flora 2006" ievada dārzu pavasara sezonu

Jau desmito reizi no 6. līdz 9.aprīlim izstāde "Dārzs. Flora 2006" vienkopus pulcēs profesionālus dārzkopjus, floristus, nozares speciālistus un ikvienu, kam puķkopība un darbs dārzā ir vaļasprieks vai sirdslieta.
Šonedēļ notiks Centrex dārza svētki

Šonedēļ notiks Centrex dārza svētki

Jau vairākus gadus pēc kārtas par tradīciju "Centrex" veikalā ir kļuvusi Dārza svētku svinēšana.

Novada Uzņēmēju dienu "KURZEME 2002"

3. maijā pl. 11.00 Liepājas Ledus hallē notiks Novada Uzņēmēju dienu "KURZEME 2002" svinīgā atklāšanas ceremonija.
Tagad pavasarī, kad viss zeļ un zaļo, aktuāli ir iegādāties dažādas preces dārzam- stādus, sēklas, darbarīkus, mēbeles u.c. Viss dārzam un mājai nopērkams "Dārza centrā"

Tagad pavasarī, kad viss zeļ un zaļo, aktuāli ir iegādāties dažādas preces dārzam- stādus, sēklas, darbarīkus, mēbeles u.c. Viss dārzam un mājai nopērkams "Dārza centrā"

Centrs atrodas Murjāņu ielā 93 (Juglā-3). Pavasarī atrašanās šajā centrā ir vesels baudījums- visapkārt dažādi stādi, augi, dārza mēbeles, rotājumiģ Šeit var atrast kaut ko jebkuram dārzam.

2.Starptautiskā izstāde "DĀRZA DIZAINS 2002"

Strauji mainoties valsts ekonomiskajai situācijai, Latvijas tirgū pieejams arvien plašāks preču klāsts. Tirgus piedāvā preces, par kuru eksistenci pirms dažiem gadiem varēja tikai nojaust.

Liepājā notiks novada uzņēmēju dienas KURZEME 2002

Lai veicinātu uzņēmējdarbības un tautsaimniecības attīstību Latvijas reģionos, izstāžu sabiedrība Prima SKONTO ar Liepājas Tirgotāju Asociācijas un Liepājas Ledus halles atbalstu no 3. līdz 5.maijam rīko Novada Uzņēmēju Dienas - izstādi KURZEME 2002. Izstāde norisināsies Liepājas Ledus hallē un bū...

Tallinā būs starptautiskas izstādes "Ideālā māja" un "Dārzkopība"

Tallinā no 10.maija līdz 13.maijam durvis vērs divas tradicionālas pavasara nogales izstādes - "Ideālā māja" un "Dārzkopība", kurās piedalīsies 120 firmas no Latvijas, Igaunijas, Itālijas, Norvēģijas, Somijas un Vācijas.

Atklāj starptautiskas izstādes "Mežs un koks 2001" un "Dārzs. Flora 2001"

No šodienas Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmo reizi ir skatāma mežsaimniecības un kokapstrādes izstāde "Mežs un koks 2001". Ķīpsalas izstāžu zālē apskatāma arī piektā dārza un floristikas izstāde "Dārzs. Flora 2001".

Notiks starptautiskas izstādes "Mežs un koks 2001" un "Dārzs. Flora 2001"

Šīs nedēļas nogalē Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmo reizi notiks mežsaimniecības un kokapstrādes izstāde "Mežs un koks 2001", bet vienlaikus "BT 1" organizē arī piekto dārza un floristikas izstādi "Dārzs. Flora 2001".