UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 5 no 10
Re: udens smaka
Autors: aaaa ()
Datums: 26/10/2011 14:50

Precīzi filma "Avatārs"...tas par Rx pēdējo komentu.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 26/10/2011 15:10

Atvaino, tāpat ne vella nevar saprast, par ko runa. Tam, ka cilvēkā ir iekšā ģenētiski, ka jāseko kaut kādam līderim, ka kaut kādiem viņa mērķiem jātic un jāizpilda es piekrītu. Tā bija veselīga ģenētiski iedzimta domāšanas programma, jo visi dzīvnieki, izņemot dažas sugas, ir bara dzīvnieki, kuriem jāklausa vadonim, citādi viņi visi ies bojā. Tas ir līdzīgi kā ar iemīlēšanos, kad cilvēks uz 4 gadiem tiek pataisīts par muļķi, kaut kāda hormona dēļ. Tikmēr bērni paaugušies. Lai kaut ko darītu ir jābūt ticībai kaut kādai jēgai, kas gan var likties primitīva - vairošanās, izdzīvošana.... Man vairāk slinkums. Izdomāt tā, lai man un tuviem cilvēkiem mazāk jānopūlas, lai dabūtu siltumu, veselību, informāciju .ut.t.t.t.

Vai Tu esi pārliecināts, ka tas par ko runā, nav tā slēptā ģenētiskā informācija, kas mums liek ticēt līderim? Tā hormonālā aptaurētība? Vai vienkārši šizofrēnija. Šizofrēnija cilvēkā atver ģenialitāti, bet nu beigas ir štruntīgas.
Atvaino, ka tik netaktiski izklausās, bet nav nekādu tādu primitīvu tieksmju...

"Sajūtu ticība" - Lai nu kam, bet sajūtām nevar ticēt. Visu dienu tv rāda visādus mēslus, kurus sajūtu dēļ būtu jāskrien pirkt. Bet tie 100% ir mēsli.

Re: udens smaka
Autors: Rx ()
Datums: 26/10/2011 15:10

Mazliet pastaigājos un, vēl ko teikšu, visam nesaprotamajam klāt: Ir zināmas tautas Večiņas, kas ārstē cilvēkus ar zālītēm, tējiņām. Kā viņas zina, kas, kam, kāpēc jādod...Domājat, lasījušas grāmatas, kursos gājušas, sertifikātus saņēmušas...Protams, ir erī tādas. Lai cilvēks vairāk uzticētos. Bet es runāju par "tīrradnēm". Un viņam darbošanās ir pavisam citāda: Atnāk cilvēks. Paskatās, vai neskatās kas un kā, jo nav svarīgi....Ir informatīvā piesaiste tikai viņam. Uzdevums -viņam. Un Večiņa uzticoties, ticot tā, kā aprakstīju iepriekš, iet, sajūt "vilkmi" paņemt attiecīgo zāļu pušķīti tik, cik intuīcija liek un sakomplektē attiecīgam cilvēkam zālītes....Un kad pārbauda, ko tad šī večiņa paņēmusi, izrādās ka visu to, lai ārstētu , kas kait, cilvēkam! Intuitīvi, ja kādam labpatīk "no dieva". Mūsdienu izpratnē "pilnīgs sviests", vai ne?. Bet tas strādā! Un nav jāmeklē dziļāki pamatojumi. lai zinātnieki pēta. Tas pats ar āderēm: Var mērīt un dažādus zinātniskus eksperimentus veikt. Vākt statistiku, pierādījumus. Tas ir labi. Bet ejam tālāk.Attīstamies. Un kāpēc lieki veltīt spēkus "neticīgā Toma" pārliecināšanai? Jāsaprot, ka šobrīd šis cilvēks nav "gatavs". Varbūt pienāks laiks un viņš pats sāks pārliecināties par patieso lietu esamību. Ja nē, tad tā tam jābūt. Kā Jūs domājat: Kā dzīvnieki nosaka, vai attiecīgā lieta ir ēdama, laba, garšīga, veselīga, zāles pret vēdersāpēm...Kā? Vai no zinībām, vai cita pamatojuma....Tāpat cilvēkam ir šādas spējas, tikai Viņš ar savu "gudro" prātu bloķējis šīs sajūtas! Un nekas cits tam neatliek, kā ar prātu meklēt...bet tas jau cits ceļš, ne tas, kas miljoniem gadu iestaigāts.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 26/10/2011 15:51

Nu tam es 100% tīgi piekrītu, ka mums iekšā ir miljons reižu vairāk informācijas, nekā mēs apzināmies. Tā ir bloķēta, jo var mums traucēt sava uzdevuma (vairošanās) izpildei, un atverās tikai īpašos brīžos. Visas auras un sliktās enerģijas ir neizpētītas lietas, kas darbojas. Par to nav šaubu. Nu bet ne jau "no dieva", kā saki. Saki no gēnu bloķētās informācijas un mums vēl nezināmiem maņu orgāniem. Mēs ģenētiski maz atšķiramies no haizivīm. Tūkstošiem miljonu gadi evolūcijā ir štrunts. Bet haizivs sajūt ūdenī iemestu bateriju kaut kādu tur 300 km attālumā. 1,5 v. Aptaisīties var. Vai Tu vispār zini, kur Tev sejā ir infrasarkano staru sensori? Pieņemu, ka nezini. Pa vidu, starp degungalu un mutes kaktiņiem un mazliet us ausu pusi. Ar tiem Tu vari sajust t daudzu metru attālumā. Bet to nezini. Tāpat kā čūskām.
Īsi sakot - visa tā informācija ir katrā indivīdā, bet apkārt ir tikai sūdains Toričelli tukšums.

Tikai nesapratu pēdējā teikum jēgu.

Re: udens smaka
Autors: aaaa ()
Datums: 26/10/2011 16:14

ddt: ja saki, ka mūsu uzdevums ir vairoties, tas nozīmē, ka mūsos kāds šo uzdevumu ir ielicis. Es pieturos pie tā, ka pats no sevis nekas nenotiek, viss kādam kaut kur ir izdevīgs, arī mūsu pasaule un eksistence. Tad jautājums - vai barības (ne-materiālās) ķēdē mēs esam piramīdas augšgalā? Es domāju, ka nē. Ne bez iemesla kāds mūs ir radījis un ir ieinteresēts mūsu eksistencē. Varbūt mēs viņu kaut kā barojam? Ar dvēselēm, enerģiju, sazin vēl ar ko...

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 26/10/2011 16:19

2 aaaa

Vai nevari 1 teikumā uzrakstīt, kas tajā avatārā ir? Man izraisa riebumu tie sagribēti sakompilētie multiplikācijas purni. Un tās gravitātes nejēdzības. Negribas tā pietaisīt savu informatīvo miskasti.

Re: udens smaka
Autors: Rx ()
Datums: 26/10/2011 16:50

ddt saka:"Nu bet ne jau "no dieva", kā saki. Saki no gēnu bloķētās informācijas un mums vēl nezināmiem maņu orgāniem." Ja spriež prātīgi, tad šajā mirklī , pamatojoties uz zinātniskajiem pētījumiem, pieņemsim, ka gēnu informācijas. Bet, kā varētu saprast, tā ir tikai vārdu spēle, jo dziļāk jau nav ko teikt....apslēpjam savu nezināšanu gēnu uzbūvē...Un tā bezgalīgi, jo pilnīga skaidrība ir ļoti, ļoti tālu. Un šajā gadījumā ir divi ceļi: Turpināt izzināt ar zinātniskajām metodēm "patiesību", vai pieslēgties informācijai "caur sevi". Tā ir pavisam cita informācija. Pilnīgi pavisam cita. No kurienes tā, kas un kā...nezinu! Lieliski ir apvienot abas: zinātnisko un intuitīvo. Pilnīgi pieļauju ka, ja zinātniskā ved tuvāk patiesībai, tad arī intuitīvā ir līdz ar to vairāk saprotama, pamatojama. Izmantot vajag abas: Ja nevari zināt zinātniski, tad attīsti intuīciju. Ieturi pauzi. Tukšumu sevī. Atrisinājums nāks pa citu ceļu. Tas, kas savā dzīvē saskarās ar radošiem uzdevumiem, meklē piegājienus, kā atrisināt netriviālos uzdevumus, jeb kā atmodināt iekšējo "rēķinātāju" lai tas dod pareizo risinājumu. Vienam tas ir uzpīpēt, otram paskatīties debesīs, trešajam atlikt uz kādu laiku risināšanu, ceturtajam ....
Piedodiet. Izplūdu, jo šeit ir būvniecības forums, bet sākās viss ar āderēm, kur katram ir par un pret. Bet āderu sajušana jau ir no aprakstītas "domāšanas"

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 26/10/2011 17:14

2 aaaa
Vecīt, vai tad sūda Darvina Sugu izcelšanos neesi laslijis? Tad Tu esi no tās jaunās paaudzes, kuriem ļāva pa baznīcām blandīties, jo tas tā stilīgi izskatījās pēc padomju laikiem? Tas ir arguments, kādēļ nav vajadzīga izglītības finansēšana.

Baigi interesanta ir tā Tava sajūtu uztvere. Tur būs pārdomu materiāls man ļoti ilgam laikam.

Par pirmo teikumu. Nav neviens ielicis. Izdzīvo stiprākais. Neveiksminieku propogandu, diemžēl, neviens neuzzin.

Otrais teikums. Tas ir izdevīgi mums.Tev. Ja tev ir kaut mazākās matemātikas zināšanas, tad sapratīsi, cik baigi izdevīgi tas ir tieši Tev. Ārprātīgi. Būtībā Tu esi karalis 3,5 miljardu baktērijas, kura nokritusi no lielajiem miglājiem, evolūcijas ķēdē. Tu esi priekšpēdējā paaudze šajā 3,5 Zemes un 10 miljardu kosmosa miglāju baktērijas dzīves posmā. Tā ir baigā sajūta būt pēdējam 13 miljardu evolūcijas posmā, jo dabas resursi ir ierobežoti.

Nu ar pēdējo teikumu Tu nonāc pilnīgā pakaļā.


Visu godāšanu kungi.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 26/10/2011 18:00

Te kaut kā nehronoloģiski tie komenti sanāk, tādēļ Rx es izteicos par iepriekšējo.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 26/10/2011 21:59

2 Rx

Nu gan Tu uzrakstīji kalambūru.

Par to, kā nāks atrisinājums. Es to pielietoju ikdienā. Gadu desmitiem. Es muļļājos apkārt kaut kādai problēmai un tad pēkšņi redzu, ka var "vienkārši tā" to likvidēt. Tā ir ikdienas metode. Tā radušies visi izgudrojumi un viss, ko mēs lietojam, jo smadzenes saņemot visu informāciju un atslābinoties parāda zemapziņā vienīgo labāko risinājumu. Es pat esmu licis blakus gultai papīru un rakstāmo, bet pēdējā laikā vienkārši ceļos augšā, jo zinu, ka informācija var pazust. Es to skaidroju tā, ka dienas laikā mums kā dzīvniekam jāsaspringst par barību un aizsardzību, bet naktī atslābinoties, smadzenes var turpināt kombinēt variantus. Nevajag aizmirst, ka pamatā un 90 % no sava eksistences laika uz Zemes, mēs bijām zivis un pirms tam jūras sūkļi. Tādas caurules, kur cauri iet ūdens. Tādēļ Tev ir ribas un caurumi augšā un apakšā. Vai Tu to zini? Ka raksti ar priekšējām peldspurām? Bet būtībā mēs esam sūkļi. Tā ir tā veģetatīvā sistēma. Vai nu bēgt, vai lēni gremot. Jo uzbrūk jūras zvaigznes. Nekas jau nav mainījies. Nu tā tāda tiem sūkļiem bija izvēle, kuru peldošo atkritumu laist garām un kuru filtrēt caur sevi un izmantot vielas. Sākotnēji jau nekādus "kuņģa" fermentus vēl neizmantoja(nebija jau kuņģa). Un visa šitā informācija ir mums iekšā. Un tad vēl no tiem laikiem, kad mēs bijām kā kurmji pirms 65 miljoniem, kad nosprāga dinozauri (visi, kas smagāki par 30 kg, tas uz zemes bieži gadījies). Mums iekšā ir baiga bloķētā informācija. Iedod normālu e pasta adresi - pārsmiesies.

Pašreizējā: 5 no 10


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **  **     **  ********   **     **   ******   
       **  **     **  **     **  **     **  **    **  
       **  **     **  **     **  **     **  **        
       **  *********  ********   **     **  **   **** 
 **    **  **     **  **         **     **  **    **  
 **    **  **     **  **         **     **  **    **  
  ******   **     **  **          *******    ******   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727