UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 6 no 10
Re: udens smaka
Autors: aaaa ()
Datums: 26/10/2011 22:26

ddt: Darvina murgus lasījis esmu, ja nemaldos, pat 2x un ar pilnu atbildību saku, ka nepiekrītu tur nevienam vārdam un no zinātniskā viedokļā šī grāmata pat pakļas slaucīšanai nez vai būs derīga, tik ļoti garām tur ir sarakstīts, ka burti dibenā dursies. Evolūcijas pamatbūtība: STARPPOSMI!!!!!!! Līdz šim suga-cita suga starpposmi uz mūsu planētas zeme ir atkālti/atrasti - precīza un apaļa nulle! Tas būtībā izsaka visu. Tiklīdz kāds zinātnieks atklās kaut vienu, parādīs pasaules sabiedrībai, domāju Darvina teoriju vairs neviens neapšaubīs. Bet ar šodienas datiem tikpatlab varētu teikt, ka mikrobi ir miniaturizējušies dinozauri - nu tā, ņēma un samazinājās, evolūcija tā teikt- lielu rumpi grūti pabarot, izdzīvoja punduri, un tā tālāk.

Re: udens smaka
Autors: Rx ()
Datums: 26/10/2011 22:35

Nav iespējams bez kalabūra TO pateikt, jo, ja ir kalambūrs, smadzenes cenšās aizpildīt nepateikto un ar laiku kalabūrs sāk dzidrināties. Līdzīgi kā bībeles teksti: ar laiku tam, kas vēlas, nāk arvien jauna apskaidrība, nemainoties tekstiskai informācijai. Pareizi jau teicāt: "....smadzenes saņemot visu informāciju un atslābinoties parāda zemapziņā vienīgo labāko risinājumu". Un tagad, iedomājieties, ka spējat šādu stāvokli uzreiz radīt, pēc pasūtījuma no prāta! Un būsiet virsstāvoklī, par kuru runāju. Un sajutīsit āderes, siltumu, aukstumu, ...būsiet ekstrasens. Attīstot šāda stāvokļa dziļumu, atklāsies jaunas lietas...gaišredzību un t.t.t.t.t.t. Bet TO panākt var tikai garīgi attīstoties, strādājot pie tā, kā arī likteņa spiests......cīnoties ar sevi, izzinot cilvēkus, reliģijas, filozofijas, psiholoģijas, mākslu....vienvārdsakot pasauli visos aspektos. Apzinoties un cenšoties sekot pareizas domāšanas, uztveres, uzvedības ....likumiem. Kas tie par likumiem? Nu tas jau pilnīgi cits stāsts. Kalambūri te nav vietā.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 27/10/2011 08:07

2 aaaa

Darvinu jau vajadzēja, lai paskaidrotu, kas kā, mūsu vecmammām. Tagad ir ģenētika, kas parāda perfekti, kurš no kura radies. Es brīnos, ka Tev tur kautkādi pārtraukumi sugās redzami. Nesaprotu. Ja es ēdu reņģi vai aitu, un kādus miljards gadus nav atrodamas viņu fosīlijas, kapēc man tādēļ domāt, ka tur kas noslēpumains noticis? Nu vienkārši tie slāņi, kur bija viņu fosīlijas tajā laikā, tektoniski nogājuši pazemē. Gēni ta palikuši. Atvaino, bet Tu runā kā dinozaurs. Cilvēki klonē aitas un visādus citādus nebijušus radījumus un drīz uztaisīs mamutus no vecu kaulu gēnu informācijas.
Kur Tu redzi kādu iztrūkstošu posmu sugu attīstībā. Tavas rokas ir kā zivs peldspuras.Visi kauliņi un kājas arī. Visa tava galva kā zivij. Tikai zobi lielie kā evolūcijas rezultāts, jo domāti štruntīgākas pārtikas sasmalcināšanai. Zivis jau ēd tikai gaļu. Vai neesi novērtējis cik ģeniāli ir evolūcijas radītie cilvēka nagi? Teiciens, kā bez nagiem. Padomā, ja Tev vienu dienu būtu jāpadzīvo bez nagiem. Zivīm jau nagus nevajadzēja.
Nu pasaki, kurš orgāns Tavā organismā neatbilst Darvina teorijai? Kurš nav tā kā zivij? Un kā sūklim?

Re: udens smaka
Autors: aaaa ()
Datums: 27/10/2011 08:30

ddt: piedod, bet nestrīdēšos, redzu, ka neesi īpaši kompetents šajā jautājumā. Tieši DNS analīzes ir precīzi parādījušas un perfekti spēj atšķirt dažādas sugas. Un interesanti - dažādas sugas ir atrastas fosīlijās, simtiem un tūkstošiem eksemplāru, bet starpstāvoklis starp sugām - neviens! Tas par kaut ko neliecina?
Darvinistiem lielākais sitiens zem jostasvietas bija Vācijā atrastā "pirmscilvēka" DNS analīze, kas skaidri un gaiši parādīja, ka tā bija cita suga un viņu DNS ir pārāk atšķirīgs no cilvēka DNS un no viņa cilvēks nekad nevarētu izveidoties. Tie bija cilvēkveidīgi pērtiķi, kas dzīvoja paralēli cilvēkiem, bet par cilvēkiem nekad nevarēja kļūt. Tāpat kā neandertālieši utt. Kā jau teicu, tiklīdz zinātne atradīs pirmo sugu starpstāvokli un ar DNS analīzēm pierādīs, ka tas ir sugu starpstāvoklis, tā teikt pāreja no viena otrā, es un simtiem miljonu citu cilvēku applaudēs Darvinam. kamēr tas nav noticis - tualetē uz nagliņas.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 27/10/2011 08:31

2 Rx

Nu tad beidzot pateici, ka esi - extrasenss. Komercija. Varēji jau uzreiz pateikt un netērēt te laiku, bet nu nekas. Izklaide. Ja komercija, tad meli. Bet citādi, izskatījies inteliģents un godīgs, altruistisks cilvēks. Nu gudrs jau Tu esi.Es cienu gudrus cilvēkus. Lai veicas cilvēku krāpšanā. Cilvēkiem patīk, ka viņus psiholoģiski apjāj gudri cilvēki.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 27/10/2011 08:45

Laikam jau mēs runājam dažādās dimensijās. Es uzskatu, ka dzīvība uz Zemes radusies no meteorītiem, kas sametuši te visādas arheobaktērijas un citas miljards gadu garumā, jo tās kosmiskajos miglājos nevarēja nerasties. Tur bija tā pati t kas mums un izmēri miljardos gaismas gadu un visas sastāvdaļas. Un nebija varbūtības, ka kādi gabali nenokristu uz Zemes. Dabiski ka daudz.

Nu un tad, ja mēs neredzam tur kautkādus starpposmus? Kapēc mums viņus vajag redzēt? Ja es redzēju lāsteku un redzu beigtu cilvēku, kuram tā uzkritusi uz galvas. Bet neredzēju kā tas notiek. Tu teiksi, te ir kautkādi NLO, kas viņu nosituši un lāsteku uzlikuši virsū....?

Re: udens smaka
Autors: Rx ()
Datums: 27/10/2011 09:33

Nu jā, Jums liekās, ka cilvēks dzīvo, mācās, cīnās , .... tikai komercijas dēļ. Ja tā liekās, tad skats uz dzīvi Jums ir caur šādu prizmu un arī iekšējie spēki veltīti tam. Ja es TO , ko jūtu un saprotu pārvērstu komercijā, ES TE vispār neko neteiktu........jo nav izdevīgi no komercijas viedokļa cilvēkiem sniegt zināšanas tikai Tā....

Re: udens smaka
Autors: Valdis Liepa ()
Datums: 27/10/2011 10:28

Tēmas nosaukums izteic sarunas finālu , kas apliecina skolā joprpjām sniegtās Darvina mācības sekas.
Kautrējoties atzīt citus pētījumus mēs esam tur kur esam.
Lai veicas katram atrast kādas kopsakarības par domas spēku ,āderēm, tīru ūdeni un veselību.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 27/10/2011 11:05

aaaa

8, 45

Tā bija atbilde Tev.

Re: udens smaka
Autors: ddt ()
Datums: 27/10/2011 11:27

2 Rx
Nu kapēc tad Tu nepastāsti, kā Tu tajā stāvoklī, kad tas radošais process notiek, vari nonākt kad gribi, kad vajag, nevis kā visi citi, kad pagadās? Kā Tu to uztrennējies? Kā To darīt? Metodes? Pieredze? Atmiņas?

Nē. Ne sūda. Kaut ko te moralizē bez jēgas kā Valdis . Vai tā nav komercija? Vai negaidi naudu? Vai nepiedāvāsi pirkt kaut kādus sūda sadrukātus āderu plānus?

Atvaino par vulgaritāti, tas tik tā, lai skaidrāk izteiktos.

Pašreizējā: 6 no 10


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   ******    *******   ********  ******** 
 **     **  **    **  **     **  **        **       
 **     **  **               **  **        **       
 **     **  **         *******   ******    ******   
 **     **  **               **  **        **       
 **     **  **    **  **     **  **        **       
  *******    ******    *******   ********  ******** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727