UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123456789
Pašreizējā: 9 no 9
Re: siltās grīdas vai radiatori
Autors: Hmm ()
Datums: 22/12/2016 21:54

Ja baisi satraucies par iespējamām noplūdēm uzliec sauso trapu. Un flīzes tāda vietā piemērotāks kā lamināts.

Re: siltās grīdas vai radiatori
Datums: 22/12/2016 22:03

Nav vienkāršāk uztaisīt santehniku kā parasti to dara - lai netek? Ja tev ir īpašas vajadzības, tad tur kur tev visu laiku līst - taisi kā dušai - hidroizolāciju un trapu. Tad tu varēsi tecināt diennaktīm un viss būs lieliski.

Re: siltās grīdas vai radiatori
Autors: roby123456 ()
Datums: 22/12/2016 23:07

Polistirols uzpeldēs ar visu laminātu un būs sauss, ūdens bus apakšā. Viss būss ok. Ja gadījumā neuzpeldēs būs jāatgriež krāns un jāpalaiž vairāk ūdens.

Re: siltās grīdas vai radiatori
Autors: kaplis ()
Datums: 23/12/2016 00:01

Tomēr interesanti, kā to risina. Nekur nav minēts traps, bet siltās grīdas ar rigipsi un laminātu un švammīgiem apakšklājiem visiem. Nevar būt, ka neplīst vaļasmašīnu šļaukas, jaucēju pievadi u.t.t.. bezgalīgi. Ar trapiem 1. stāvā problemātiski, jo jārokās zemē un, lai būtu kritums jātaisa atsevišķa notekbedre. Laikam jau jābetonē, jāliek flīzes un lai nav auksta grīda, kaut kādus paklājus.

Re: siltās grīdas vai radiatori
Autors: Hmm ()
Datums: 23/12/2016 10:07

Siltās grīdas ar reģipsi nav standarta ieteikumus, kur nu vēl ar laminātu santehnikas mezglā. Reģipša grīdas parasti lieto vietās, kur katrs centimetrs svarīgs. Telpās kur var dabūt ūdeni klājam hidroizolāciju un liekam flīzes.
Tev taču kanalizācija būs 100niece priekš poda, kāda problēma uzlikt un pieslēgt ~7cm dziļu trapu? Jebšu tev grīda jau zem kanalizācijas līmeņa un poda izvads būs horizontāli?
Ir tepat forumā apspriests un par labu esam atzīts, ka dzīvoklī santemezglā vislabāk grīda zemāka kā pārējā dzīvoklī un sausais traps, lai kataklizmas gadījumā mazinātu risku appludināt apakšējos kaimiņus.
Ja reiz ķeza piedzīvota, tad saprotams, ka gribas nodrošināties. Vairākiem paziņām ir bijušas līdzīgas ķezas gan ar lokanajiem pievadiem, gan ar trauku mašīnām, kuru dēļ applūst dzīvoklis vai māja, tāpēc neesmu tik skeptisks un ironisks kā daži citi komentētāji ;)

Re: siltās grīdas vai radiatori
Autors: kaplis ()
Datums: 23/12/2016 23:10

Tā arī ir, ka izvadi uztaisīti 50 cm biezā mūrī 10 gadus atpakaļ un ir pārdesmit cm virs grīdas līmeņa un tālāk iet zem piekrāmētas vietas, un tas būtu bijis neskaitāmas reizes grūtāk uztaisīt to visu vēl zem grīdas līmeņa, ja arī būtu ienācis prātā. Tagad jau virtuves taisa kopā ar viesistabu un ēdamistabu un vai tad nu vienmēr liek flīzes? Un vēl viens no riskiem, ja kādreiz īpaši auksts laiks, nekurina un aizmirst pirms tam atslēgt ūdeni...

Re: siltās grīdas vai radiatori
Autors: Klauns ()
Datums: 02/03/2018 13:32

Es tikai par to sietu vel reizi gribēju pdiskutēt!!!

Te visi saka, ka siets klājas zem siltās grīdas kontūra, youtube tas pats visos video redzams, bet tad man rodas interesants jautājums, proti, lejot vienkārši grīdu, parasti akcentē: 'obligāti piepacelt režģi vismaz 20 mm no betonējamās virsmas (piemēram virs putuplasta), pretējā gadījumā tas siets vienkārši nestrādā, jo ir betona grīdas pašā apakšā (nosacītā virspusē)'.

Tad kā sanāk, ka šajā gadījumā tas režģis tur ir tieši uz pamatnes un pilda savu funkciju? Jeb tā viņa vienīgā funkcija ir tikai saturēt kontūru noteiktā zīmējumā, nevis veidot vienotu, noturīgu betona (dzelzsbetona) plātni?

Iet uz lapu: Iepriekšējā123456789
Pašreizējā: 9 no 9


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **     **  ********   **     **  ********  
    **     **     **  **     **   **   **   **     ** 
    **     **     **  **     **    ** **    **     ** 
    **     *********  ********      ***     **     ** 
    **     **     **  **     **    ** **    **     ** 
    **     **     **  **     **   **   **   **     ** 
    **     **     **  ********   **     **  ********  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727