building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Auto serviss : building.lv

Auto serviss

IKI: Mārupes pagasta pašvaldība aptur 2.milj. latu investīciju projektu

Trešais lielākais mazumtirgotājs Baltijā, lielveikalu tīkls IKI šobrīd ir apturējis jūnija sākumā uzsāktā tirdzniecības centra būvniecību Mārupē, pamatojoties uz Mārupes pagasta padomes negaidīto lēmumu anulēt pašu domnieku iepriekš izsniegto būvatļauju.
Uzsāk Baltijas modernākā autosalona būvniecību Isuzu, Seat un Suzuki zīmoliem

Uzsāk Baltijas modernākā autosalona būvniecību Isuzu, Seat un Suzuki zīmoliem

Pagājušajā nedēļā Mežciemā, Biķernieku ielā ar svinīgu pamatakmens ielikšanu SIA "Auto Halle" uzsāka autorizētā autosalona un pilna servisa centra būvniecību Citroën, Hyundai, Isuzu, Seat un Suzuki zīmoliem.

SAIMNIEKS-SERVISS BŪVMATERIĀLU TIRDZNIECĪBAS CENTRS ĶĪPSALA

Celtniecības materiāli:ķieģeļi, gāzbetons, keramzītbloki, reģipsis, bruģis, ceļa apmales, keramzīts, aku grodi, žogu stabi, plastikāta apdares plāksnes (saidings), MINERIT šķiedrcementa apdares plātnes.
Līdz Ziemassvētkiem atlikušas trīs nedēļas!

Līdz Ziemassvētkiem atlikušas trīs nedēļas!

Vai esat jau sarūpējuši dāvanas saviem ģimenes locekļiem? Bet kā ir ar jūsu firmas darbiniekiem, kas cītīgi strādajuši visu gadu, vai sadarbības partneriem un klientiem, kuri šī gada laikā uzticīgi izvēlējušies tieši Jūsu firmas pakalpojumus?
Lielākajam Vidzemes reģiona būvmateriālu tirdzniecības centram "Gāles nams" - 5 gadu jubileja

Lielākajam Vidzemes reģiona būvmateriālu tirdzniecības centram "Gāles nams" - 5 gadu jubileja

2001. gadā, būvējot tirdzniecības centru Siguldā "Raibais suns", bija iecerēts izveidot plašu būvmateriālu tirdzniecības nodaļu, tomēr drīzumā secinājām, ka kvalitatīvas būvmateriālu nodaļas izveidošanai vajadzīgas lielākas telpas.
Čakstes dzimta atjauno "Valdemāra rezidenci"

Čakstes dzimta atjauno "Valdemāra rezidenci"

Pirmā Latvijas prezidenta pēcteči - Kristīne, Marija, Kārlis un Aleksandrs Čakstes - viesnīcas "Valdemārs" iekšpagalmā atjauno gadsimtu senu vēsturisku ēku, kurai dots vārds "Valdemāra rezidence". Saglabājot vēstures mantojumu, šī dzīvojamā māja būs viena no modernākajām Rīgā, tās iemī...

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada februāris

Februārī vidējais dzīvokļu cenu pieaugums Rīgas mikrorajonos bija 1,9%. Salīdzinājumam - janvāra pieaugums bija 2,4%, bet iepriekšēja gada februārī cenas cēlās vidēji par 4,5%.

Sākas kampaņa "Uzslavē labu servisu!"

No šodienas līdz 31.martam Latvijā norisināsies kampaņa "Uzslavē labu servisu!", kurā piedalīsies vairāk nekā 500 klientu apkalpošanas servisu, tai skaitā pašvaldības, banku filiāles, veikalu ķēdes, sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi, kā arī veselības un skaistumkopšanas iestādes.

Uzsāks Panorama Plaza trešās dzīvojamās ēkas celtniecību

"Pirmajās divās Panorama Plaza augstceltnēs kopā ir 317 dzīvokļi, no kuriem brīvi un pircējiem pieejami ir tikai 53 dzīvokļi, savukārt potenciālo pircēju interese par dzīvokļu iegādi ir ļoti liela, tāpēc esam pieņēmuši lēmumu sākt trešās ēkas celtniecību," ...
Kārtīgas preces kārtīgam saimniekam!

Kārtīgas preces kārtīgam saimniekam!

Pašreiz, kad būvē vai remontē gandrīz katrs, ir ļoti grūtu izvēlēties vislabāko būvmateriālu veikalu, jo arī tie, balstoties uz lielo pieprasījumu, nu ir kļuvuši arvien vairāk un sastopami tik pat bieži kā pārtikas veikali. Daudzi no šiem veikaliem no tirgus plača pazūd tik ...

Mārtiņš Rubenis iegūst SIA Viessmann speciālbalvu .

Jau piekto gadu Pasaules Kausa (PK) izcīņa kamaniņu sportā notiek zem apkures katlu ražotāja, vācu uzņēmuma Viessmann zīmola

Jaunā "Nissan" autocentra izbūvē investē aptuveni 3,5 miljonus eiro

"Nissan" un "Infiniti" marku automašīnu tirgotājs SIA "Norde Auto" jauna autocentra izbūvē Skanstes ielā 32a ieguldījis aptuveni 3,5 miljonus eiro (aptuveni 2,4 miljonus latu), aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma direktors Dainis Bremze.
Viessmann apkures katli – vairāk nekā siltums

Viessmann apkures katli – vairāk nekā siltums

Intervija ar SIA Viessmann tirdzniecības vadītāju Arti Glāzeru.
Produktu grupas auto novietošanai.

Produktu grupas auto novietošanai.

Saruna ar Autoarts direktoru Artūru Lifšicu.

SIA "Merks" piederošs uzņēmums neuzbūvēta mēbeļu centra vietā Pārdaugavā būvēs autocentru

Rīgas dome šodien piekrita mainīt izmantošanas nosacījumus SIA "Merks" piederošajai SIA "Rēķi M" pārdotajam zemesgabalam Pārdaugavā, Kukšu ielā, Upesgrīvas ielā un Lielirbes ielā.
Man patīk nestandarta risinājumi, domāšanas veids

Man patīk nestandarta risinājumi, domāšanas veids

Par būvmateriāliem, kompānijas attīstību, tirgus pārmaiņām, bet galvenais par savu komandu sarunā ar uzņēmuma "OK Būvmateriāli" direktoru Jāni Vītolu.

SIA "Merks" piederošais uzņēmums neuzbūvētā mēbeļu centra vietā Pārdaugavā sola būvēt autocentru

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien piekrita mainīt izmantošanas nosacījumus SIA "Merks" piederošajai SIA "Rēķi M" pārdotajam zemesgabalam Pārdaugavā, Kukšu ielā, Upesgrīvas ielā un Lielirbes ielā.
Vai uzņēmumu drošības sistēmas patiesi ir drošasģ

Vai uzņēmumu drošības sistēmas patiesi ir drošasģ

Drošības sistēmas uzņēmumā nodrošina firmas aizsardzību no dažādiem faktoriem - nesankcionētu personu klātbūtnes, zādzībām, ugunsnelaimēm, terora draudiem utt..

Jaunā "Ford" un "Land Rover" autocentra būvniecībā plāno ieguldīt 5,1 miljonu eiro

Jaunā "Ford" un "Land Rover" autocentra celtniecībā Rīgā, Skanstes ielā 4a, plānots ieguldīt 5,1 miljonu eiro (3,38 miljonus latu), šodien žurnālistus informēja "Ford" markas automašīnu oficiālā importētāja un izplatītāja Latvijā SIA "Baltic Motors Imports" rīkotājdirektors Ansis Auziņš.

Akceptē nosacījumus detālplānojuma izstrādei teritorijai Tīraines ielā

Šodien Rīgas domes Vides komiteja atbalstīja tehniskos nosacījumus detālplānojuma izstrādei Rīgas-Jelgavas šosejai piegulošai teritorijai kvartālā starp Tīraines ielu un jaunprojektētajām ielām, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā.

Nākamnedēļ tiks veikta kontroles kampaņa kokapstrādes un auto servisa uzņēmumos

"22. un 23. septembrī darba inspekcija sadarbībā ar Zviedrijas Darba vides pārvaldi vienlaicīgi visā valstī realizēs kontroles kampaņu kokapstrādes un auto servisa uzņēmumos, ar mērķi pārbaudīt, vai tajos tiek veikta darba vides iekšējā uzraudzība," ziņo Dace Avena, Valsts darba inspekcijas Sabiedrisko attiecību sektora vadītā...

Iedzīvotāji prasa Rīgas domei rīkot parakstu vākšanu pret termināļa celtniecību Rīnūžos

Šodien publiskās apspriešanas laikā iedzīvotāji aicināja Rīgas domi rīkot parakstu vākšanu pret SIA "Naftimpeks" plānoto jauna naftas termināļa būvi Rīnūžos.