building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1693
Nozares raksti32878
Bruģakmeņi : building.lv

Bruģakmeņi

Rīgas pašvaldībai nekārtībās radīti zaudējumi apmēram 50 tūkstošu latu apmērā

Vakar vecpilsētā notikušo grautiņu rezultātā Rīgas pašvaldībai radīti zaudējumi apmēram 50 tūkstošu latu apmērā, liecina Rīgas pilsētas izpilddirektora Andra Grīnberga apkopotā informācija.

2008. gadā lielāki ieņēmumi par tirdzniecību publiskās vietās

2008. gadā par 45,7 tūkstošiem latu ir pārsniegti plānotie budžeta ieņēmumi par tirdzniecību publiskās vietās Rīgā.
Izveido koka celiņu

Izveido koka celiņu

Lai sēta izskatītos glīta un sakopta, lai tā būtu funkcionāla, ar pareizi iekārtotām puķu dobēm būs par maz. Liela nozīme ir taciņām, kas aizved gan līdz dārza košākajam nostūrim, līdz atpūtas zonai, pirtij, dīķim vai garāžai.

Sagaidot Ziemassvētkus, Kurzemes rajona bērni saņem jaunus rotaļu laukumus

Vakar, 22.decembrī Kurzemes rajona izpilddirektors Orvils Heniņš (LSDSP) parakstīja pieņemšanas aktu diviem jaunizveidototajiem bērnu rotaļu laukumiem – Iļģuciemā, iepretī dzīvojamai mājai Spilves ielā 39 un Imantā, Jūrmalas gatvē 91/1.

RUDUS LATVIJA - viens no lielākajiem transportbetona ražotājiem Latvijā

"Rudus Latvija" ir viens no lielākajiem transportbetona ražotājiem Latvijā, kas specializējies augstas kvalitātes betona ražošanā, pārsvarā izmantojot vietējās izejvielas. "Rudus Latvija" īpašumā ir divas betona rūpnīcas Rīgā, Mūkusalas ielā 72a un Ganību dambī 24a. Celtniecības stadijā ir trešā betona ...
Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Pašlaik daudz runājam par faktu, ka palielinājies to uzņēmumu skaits, kuri pieteikuši maksātnespēju, bet maz uzsveram, ka šogad Latvijā ir atvērtas daudzas jaunas, modernas ražotnes, ziņo "Komersanta Vēstnesis".
Mazāk populāri, bet pievilcīgi bruģa veidi

Mazāk populāri, bet pievilcīgi bruģa veidi

Ar noteiktu ražošanas iekārtu palīdzību stikls viegli var transformēties par bruģakmeni. Latvijā stikla bruģakmeņi izmantoti ārkārtīgi reti, vairāk tie sastopami Igaunijas pilsētās kā dekoratīvs akcents ielās un laukumos.
Kuldīgā būs bruģakmens un celtniecības bloku ražotne

Kuldīgā būs bruģakmens un celtniecības bloku ražotne

Pēc SIA AGS Būvmateriāli pasūtījuma Kuldīgā top jauna būvmateriālu ražotne, kura testa režīmā varētu sākt darboties līdz šī gada beigām, ziņo "Dienas Bizness^apostrofs;.
3 populārākie bruģakmeņu veidi

3 populārākie bruģakmeņu veidi

Māls, no kura top klinkers, un granīts ir divi materiāli, kuri bruģakmeņu izgatavošanai tiek izmantoti gadsimtiem un pat tūkstošiem gadu.
Bez naivuma par bruģa seguma izmaksām

Bez naivuma par bruģa seguma izmaksām

Kvalitatīva bruģa seguma izveide ir komplekss risinājums ar daudziem saskaitāmajiem, tāpēc ir naivi paļauties uz reklāmu, kurās segums tiek piedāvāts par kādu konkrētu summu kvadrātmetrā ar visu ieklāšanu.
Segums ar vēsturi - bruģis

Segums ar vēsturi - bruģis

Bruģis kā ielu seguma veids pazīstams kopš Senās Romas laikiem un ilgstoši kalpojis kā vienīgā alternatīva izbraucamu ceļu izbūvē. Funkcionālais un praktiskais pielietojums laika gaitā līdz mūsdienām papildināts ar dekoratīvu pielietojumu publisku teritoriju un privātmāju apkārtnes labiekārtošanas darbos.
L & A Impērija - bruģakmens pārdošana un ieklāšana, ceļu un ietvju apmaļu montāža

L & A Impērija - bruģakmens pārdošana un ieklāšana, ceļu un ietvju apmaļu montāža

IK L & A Impērija nodarbojas ar bruģakmens pārdošanu un ieklāšanu, ceļu un ietvju apmaļu montāžu, betona sētas stabu montāžu. Veicam arī betonēšanas darbus.

Vērmanes dārza estrādi labiekārtos ar Kalnkaziņu saistītu personu firmas

Veicot cenu aptaujas, šonedēļ Vērmanes dārza estrādes remontdarbu veikšanai izvēlētas divas firmas, kuru īpašnieki saistīti ar darbu pasūtītājas - pašvaldības aģentūras "Rīgas dārzi un parki" - vadītāju, Tautas partijas (TP) biedru Agni Kalnkaziņu.

Līdz oktobrim Jūrmalā plāno pabeigt Slokas stadiona rekonstrukciju

Līdz oktobra sākumam Jūrmalā plānots pabeigt Slokas stadiona rekonstrukciju, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pašvaldībā.

Parādījās pieejami mūsdienu mājokļi dabā

Kompānija "Ober Haus Real Estate Latvia" uzsāka ekonomiskās klases dzīvokļu un māju tirdzniecību projektā "Mežmalas". Projekts atrodas Vangažos, ceļā uz Siguldu 30 kilometru attālumā no Rīgas.