building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1707
Nozares raksti32885
Iekrāvēji : building.lv

Iekrāvēji

Noslēgumam tuvojas Austrumlatgales atkritumu apglabāšanas poligona būvdarbi

Līdz šā gada 31.maijam poligona būvniecības darbi jāpabeidz, un tas nozīmē, ka tiks slēgta Rēzeknes pilsētas atkritumu izgāztuve "Ritiņi" un atkritumi turpmāk tiks vesti uz jauno atkritumu apglabāšanas poligonu.

Satiksmes ministrija satraukta par konkurences trūkumu ceļu būvē

Satiksmes ministrs Krišjānis Peters (LPP) pauž satraukumu par konkurences trūkumu ceļu būves nozarē. Ministrs tikās ar ceļu būves uzņēmumiem, lai pārbaudītu informāciju, ka darbinieki nelegāli pārdod asfaltu un dīzeļdegvielu.

Ķīpsalā vienkopus viss par dārzkopību, mežkopību, lauksaimniecību un medībām

No 6. līdz 9. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā vienkopus notiks 10. dārza un floristikas izstāde "Dārzs. Flora 2006", 6. starptautiskā mežsaimniecības un koksnes produktu izstāde – forums "Mežs un Koks 2006", 4. starptautiskā lauksaimnieciskās ražošanas un infrastruktūras izstāde "Rigaagro 2006" un 2. Latvijas medību saimniecības un ...
Starptautiskā lauksaimniecības ražošanas un infrastruktūras izstāde "Rigaagro 2006" pulcē nozares speciālistus un interesentus

Starptautiskā lauksaimniecības ražošanas un infrastruktūras izstāde "Rigaagro 2006" pulcē nozares speciālistus un interesentus

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 no 6. līdz 9. aprīlim aicina apmeklēt starptautisko lauksaimniecības ražošanas un infrastruktūras izstādi "Rigaagro 2006", kas jau ceturto gadu pulcē nozares profesionāļus un plašāku publiku.

Veiksmīgi noslēgusies 20. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2006"

9. martā veiksmīgi noslēdzās 20. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2006", kas kopā pulcēja 492 dalībniekus no Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas, Turcijas, Ķīnas un Baltijas valstīm.
Spēcīgi būvtehnikas zīmoli veido jaunu tirdzniecības marku New Holland

Spēcīgi būvtehnikas zīmoli veido jaunu tirdzniecības marku New Holland

Šī gada februārī izveidotais būvtehnikas zīmols New Holland apvieno četras zināmas un stabilas reģionālās tirdzniecības markas: Fiat Kobelco, Kobelco, O^amp;K un New Holland Construction.
RAMIRENT paplašina iznomājamās būvtehnikas klāstu

RAMIRENT paplašina iznomājamās būvtehnikas klāstu

Starptautiskās būvtehnikas nomas kompānijas RAMIRENT OYJ Latvijas uzņēmumi SIA RAMIRENT un SIA RAMITEH ir izveidojuši plašu nomas punktu tīkls visos Latvijas reģionos.
Kono prezentē jaunākās paaudzes lieljaudas ekskavatoru

Kono prezentē jaunākās paaudzes lieljaudas ekskavatoru

. Šis ir viens no jaunākās paaudzes jaudīgākajiem ekskavatoriem Latvijā, kura izturība un augstais darba ražīgums tika demonstrēts vienā no lielākajiem Latvijā karjeriem.

Notiks jaunākās paaudzes lieljaudas ekskavatora demonstrācija Tūrkalnes karjerā

Būvfirma "Siguldas Būvmeistars" un industriālās tehnikas dīleris Latvijā SIA "KONO" šo trešdien 11.00-14.00 Tūrkalnes dolomīta karjerā rīko "Daewoo Heavy Industries ^amp; Machinery" pilnapgriezes ekskavatora Solar 420 LCV prezentāciju.

"Kono" apgrozījums pērn pieaudzis par 31%

Celtniecības, ceļu būves un noliktavu tehnikas nomas un tirdzniecības uzņēmuma SIA "Kono" apgrozījums 2003.gadā sasniedzis 1,8 miljonus latu, kas ir par 31% vairāk nekā 2002.gadā.
Šī  gada 7. un 8. jūlijā Rīgā notiks vērienīga celtniecības tehnikas demonstrācija "Bobcat Road Show"

Šī gada 7. un 8. jūlijā Rīgā notiks vērienīga celtniecības tehnikas demonstrācija "Bobcat Road Show"

Pasaulē vadošās kompaktiekrāvēju un ekskavatoru celtniecības tehnikas ražotājfirmas "Bobcat" dīleris Latvijā SIA"KONO", sadarbībā ar "Bobcat" pārstāvjiem , divas dienas Rīgā veiks jaunākās Bobcat tehnikas demonstrācijas.

Nodos ekspluatācijā Daugavpils asfaltbetona rūpnīcu

Laikā no 20. līdz 25.maijam ekspluatācijā tiks nodota Daugavpils asfaltbetona rūpnīca, informēja Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma direktora vietnieks Pēteris Jeļins- raksta www.latgaleslaiks.lv, Ivars Soikāns.
Māja. Dzīvoklis 2001

Māja. Dzīvoklis 2001

Izstādē "Māja. Dzīvoklis 2001" piedalās daudzas interesantas kompānijas gan no Latvijas, gan arī citām valstīm. Uz sarunu aicinājām pārstāvjus no dažiem stendiem, lai uzzinātu, ko viņi piedāvā izstādē un kā viņiem ir veicies pirmajās izstādes dienās.
Veikals "Berģu placis"

Veikals "Berģu placis"

Pavisam netālu no Brīvības gatves, Berģos Rožu ielā 46 atrodas plaša SIA "Berģu placis" tirdzniecības teritorija. Sākotnēji var pat nedaudz apmulst ieejas meklējumos- Rožu ielas abās pusēs atrodas nojumes, aiz vienas redzami uzraksti PAROC, ISOVER u.c. Otrā pusē neliela izkārtne liecina ka esam ī...

Laikraksts: Daugavpils dome konkursā izvēlējusies dārgāko asfalta rūpnīcu

Daugavpils pilsētas pašvaldības rīkotajā konkursā par asfaltbetona ražošanas iekārtu piegādi uzvarējusi Vācijas firma "Wirtgen International GmbH", lai gan tās piedāvājums bijis par aptuveni 370 000 latu dārgāks nekā pārējiem pretendentiem, šodien ziņo laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze" (NRA).

Izstādes "Māja 2" priekšvakarā veicām aptauju, kuru veidoja 3 jautājumi.

Lai aptauja būtu daudzveidīgāka, centāmies neizvēlēties vairāk par vienu kompāniju no katras nozares.