Lifti

BAU 2009 – ARHITEKTŪRA, CELTNIECĪBAS MATERIĀLI, CELTNIECĪBAS SISTĒMAS

BAU 2009 – ARHITEKTŪRA, CELTNIECĪBAS MATERIĀLI, CELTNIECĪBAS SISTĒMAS

Esiet laipni aicināti apmeklēt izstādi BAU 2009, kas notiks Vācijā - Minhenē, jaunajā Minhenes Messes izstāžu kompleksā no 12. līdz 17. janvārim.

Atbalsta līdzfinansējuma piešķiršanu 6 skolām

Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja šodien atbalstīja līdzfinansējuma piešķiršanu, lai varētu pretendēt uz Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzekļiem.
Grandiozākie arhitektūras projekti pasaulē

Grandiozākie arhitektūras projekti pasaulē

Fantāzija robežas nepazīst un, ja tehnoloģijas spēj tikt līdzi, tiek iegūts šokējošs, grandiozs, lielisks vai arī, atsevišķos gadījumos, atbaidošs rezultāts. Šoreiz par celtnēm un projektiem, kas izpelnījušās labvēlīgu speciālistu vērtējumu, pārsteidz ar unikāliem risinājumiem un jau ...
Nodrošinās vides pieejamību Daugavpils skolās

Nodrošinās vides pieejamību Daugavpils skolās

Bērni ar kustību traucējumiem jau var mācīties pamatskolas posmā, jo vides pieejamība ir nodrošināta 11. psk un Vienības pamatskolā. 11. psk. 2008. gadā ir uzstādīts arī pacēlājs.

Top piektā sociālā māja Liepājā

Liepājā Ģenerāļa Baloža ielā 1 topošās sociālās dzīvojamās mājas vajadzībām tiek renovēta piecstāvu ēka, kura pēc padomju armijas štāba aiziešanas ilgu laiku stāvēja izdemolēta un pamesta.
Mājā, birojā, objektā un arī tur - Šmuce?! Mēs savāksim, satīrīsim - spīdēs!

Mājā, birojā, objektā un arī tur - Šmuce?! Mēs savāksim, satīrīsim - spīdēs!

Mēs esam SIA Lettstadat Ltd. Strādājam: - celtniecībā, - telpu un teritoriju uzkopšanā, - apzaļumošanas jomā.

Par lielāko satiksmes problēmu rīdzinieki uzskata "korķus", par svarīgāko infrastruktūras objektu – Brīvības ielas dublieri

SKDS veiktā aptaujā tika noskaidrots, kuras problēmas saistībā ar satiksmi Rīgā cilvēki uzskata par aktuālākajām, kuri no iespējamajiem satiksmes infrastruktūras objektiem, viņuprāt, ir svarīgākie, un, kā Rīgas iedzīvotāju ikdienu ietekmējusi sabiedriskā transporta joslu ierīkošana.

Nākamruden Rīgā plāno atklāt jaunu kultūrizglītības centru

Ja darbi noritēs saskaņā ar šobrīd noteiktajiem termiņiem, nākamā mācību gada sākumā Rīgā darbu sāks jauns kultūrizglītības centrs, kurā mājvieta būs Jāzepa Mediņa mūzikas skolai un pūtēju orķestrim "Rīga" – šādu apliecinājumu no celtniekiem šodien saņēma ...

Daudz apmeklētāju atvērto durvju dienā Rīgas Krievu teātra ēkā

"Divu mēnešu laikā, kopš uzsākti rekonstrukcijas darbi, demontējot daļu ēkas iekštelpu, skatuvi un tehnoloģisko torni - dzelzsbetona konstrukciju virs Kalēju ielas, no būvobjekta izvesti 46 vilciena vagoni jeb 2760 tonnas ar būvgružiem", atvērto durvju dienas ietvaros šodien informēja Re&Re būvnieki, kas pēc Rī...
Nodota ekspluatācijā dzīvojamā ēka Zaubes Nams

Nodota ekspluatācijā dzīvojamā ēka Zaubes Nams

Rīga, 19.11.2008. Holdinga kompānija LNK (Latvijas Novitātes Komplekss) nodevusi ekspluatācijā jaunu biznesa klases dzīvojamo ēku Zaubes Nams, kurš atrodas Rīgā, Zaubes ielā 9. Šajā projektā, kurš tika realizēts nekustamo īpašumu attīstīšanas programmas iQ Projects ietvaros, investēti aptuveni 5 milj. EUR. Patlaban no 24 dzīvokļiem nav rezervēti tikai seši.

Krustkalni Apartments – nodots ekspluatācijā

2008. gada 20. oktobrī tika parakstīts akts par mazstāvu daudzdzīvokļu ēku kompleksa "Krustkalni Apartments" pirmās kārtas dzīvojamo māju pieņemšanu ekspluatācija.

Pārbaudīs Jūras akadēmijas ēkas atbilstību mūzikas skolas vajadzībām

Lai pārliecinātos, vai bijusī Jūras akadēmijas ēka pēc rekonstrukcijas būs pilnībā piemērota specifiskajām mūzikas skolas prasībām, Rīgas domes amatpersonas piektdien, 21.novembrī plkst.12.00 dosies uz Kronvalda bulvāri 8, kur kopš gada sākuma par pašvaldības līdzekļiem tiek veikts nama kapitālais remonts.

ATVĒRTO DURVJU DIENAS "PARKSIDE"

Šī gada 8. un 9. novembrī no plkst. 13.00 līdz 16.00 projektā "Parkside" notiks atvērto durvju dienas, kuru laikā mājīgā atmosfērā būs iespēja plašāk uzzināt par projektu, saņemt profesionālu uzņēmuma Immostate pārdošanas speciālistu konsultāciju, kā arī iepazīties ar jaunākajām "Grīvas mēbeles&...

Līdz nākamā gada Jāņiem Liepājā būs vēl viena sociālā dzīvojamā māja

27. oktobrī, klātesot Liepāja Domes priekšsēdētājam Uldim Seskam, ražošanas sabiedrības SIA "Būve" valdes loceklim Jānim Kudiņam, SIA "Komunālā pārvalde" un pašvaldības pārstāvjiem, tika atzīmēti Spāru svētki topošajā sociālajā dzīvojamā mājā Ģenerāļ...

Būvdarbus Rīgas 2.vidusskolā sola pabeigt 2009.gada vasarā

Šodien Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks un Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas priekšsēdētājs Juris Zaķis apmeklēja Rīgas 2.vidusskolas ēku Kr.Valdemāra ielā 1
Ekspluatācijā nodota pirmā jaunbūve Rīgas centrā

Ekspluatācijā nodota pirmā jaunbūve Rīgas centrā

Attīstītājs "Modern City" septembra beigās ekspluatācijā nodeva unikālo septiņstāvu namu Miera ielā 59/61. Tas ir pirmais daudzdzīvokļu jaunbūves projekts Rīgas centrā, kas šogad ver durvis jaunajiem saimniekiem.

"Graf X" par 170 tūkstošiem latu veiks Čehova krievu teātra rekonstrukcijas autoruzraudzību

Projektēšanas birojs "Graf X" par 170 tūkstošiem latu veiks Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra rekonstrukcijas un restaurācijas autoruzraudzību.

Rīkos metu konkursu Nacionālā mākslas muzeja restaurācijai

Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komiteja šodien atbalstīja finansējuma piešķiršanu 70 000 latu apmērā no Rīgas pilsētas attīstības fonda līdzekļiem starptautiska metu konkursa Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ēkas rekonstrukcijai un restaurācijai.
Nacionālā mākslas muzeja restaurācija izmaksās 70 000 latus

Nacionālā mākslas muzeja restaurācija izmaksās 70 000 latus

Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komiteja pirmdien, 29. septembrī atbalstīja finansējuma piešķiršanu 70 000 latu apmērā no Rīgas pilsētas attīstības fonda līdzekļiem starptautiska metu konkursa Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ēkas rekonstrukcijai un restaurācijai, ziņo "Dienas Bizness".

Būvinspekcija turpina pārņemt bijušās Energoinspekcijas funkcijas

22. septembrī Ministru kabinets apstiprināja Ekonomikas ministrijas izstrādātos grozījumus vairākos Ministru kabineta noteikumos.
Būvinspekcija turpina pārņemt bijušās Energoinspekcijas funkcijas

Būvinspekcija turpina pārņemt bijušās Energoinspekcijas funkcijas

22.septembrī Ministru kabinets apstiprināja Ekonomikas ministrijas izstrādātos grozījumus vairākos Ministru kabineta noteikumos.

Vairākās jomās tiek precizēti uzraudzības institūciju nosaukumi

15. septembrī Ministru kabinets apstiprināja Ekonomikas ministrijas izstrādātos grozījumus vairākos Ministru kabineta noteikumos.