building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18885
Nozares raksti32968
Lifti : building.lv

Lifti

Nākamajos 30 gados Latvijas mājokļu atjaunošanā būs nepieciešams ieguldīt aptuveni 18 miljardus latu

Kaut arī jaunie projekti, privātmāju ciemati un rindu mājas ieņem arvien noteicošāku lomu mājokļa izvēlē, daudzi Latvijas iedzīvotāji joprojām dzīvo savu laiku jau nokalpojušās mājās, kas celtas pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados un vēl agrāk.
Augstas klases tirdzniecības vieta- Galerija Centrs

Augstas klases tirdzniecības vieta- Galerija Centrs

Galerijas ēka sastāv no vairākām kopā savienotām ēkām, tostarp bijušā universālveikala "Centrs" ēkas,

Uzsāks Panorama Plaza trešās dzīvojamās ēkas celtniecību

"Pirmajās divās Panorama Plaza augstceltnēs kopā ir 317 dzīvokļi, no kuriem brīvi un pircējiem pieejami ir tikai 53 dzīvokļi, savukārt potenciālo pircēju interese par dzīvokļu iegādi ir ļoti liela, tāpēc esam pieņēmuši lēmumu sākt trešās ēkas celtniecību," ...

Uzsākta dzīvokļu pārdošana Alberta ielas 1. namā

14. decembrī līdz ar pirmā paraugdzīvokļa atklāšanu SIA "Forburga" uzsāka dzīvokļu pārdošanu Alberta ielas 1 atjaunotajā piecstāvu namā.

Projektēt un celt – uz mūžu mūžiem

Šis vadmotīvs apvieno visus projektus, kas uzvarējuši biznesa informācijas centra "Jaunie projekti" organizētajā pirmajā konkursā "Labākais jaunais projekts". Tā darbā un uzvarētāju noteikšanā, izvirzot savus pārstāvjus profesionālā un kompetentā žūrijā, piedalījās gandrīz visas organizācijas un iestādes, kas saistītas ...

Pabeigta pirmās "Tobago" mājas pārdošana, un jau uzsākta otrās un trešās mājas celtniecība

Šī gada martā tika uzsākta arī kompleksa otrās mājas pārdošana. Neskatoties uz vasaras sezonai raksturīgo tirgus aktivitātes samazināšanos, pircēju interese par "Tobago" dzīvokļiem bija liela. Septembra beigās 85% otrās mājas dzīvokļu jau bija ieguvuši saimniekus.

Būvfirma RE&RE pabeigusi rekonstrukcijas un restaurācijas darbus Benjamiņu namā

Restaurācijas darbi Benjamiņu namā, kura juridiskais statuss ir Valsts nozīmes pilsētbūvniecības piemineklis, tika uzticēti firmai RE&RE kā galvenajam būvuzņēmējam. Arhitektūras projekta autors – SIA J.Pogas arhitektu birojs, arhitekts Juris Poga, restaurācijas projekta autors – SIA AIG arhitekte Liesma Markova. Restaurācijas darbus veica – SIA RERE04, interjera dizainu ...

Bijusī rūpnīcas ēka Daugavgrīvas ielā rekonstruēta par septiņstāvu dzīvojamo un biroju ēku

Ēkas "Zundas pasāžas" otrajā stāvā atrodas 15 biroji 48,4-335,5 kvadrātmetru platībā, bet no trešā līdz septītajam stāvam - 86 dzīvokļi 30-157 kvadrātmetru platībā.
"Villa Marina"- nams, kuru cēlis īsts Meistars

"Villa Marina"- nams, kuru cēlis īsts Meistars

Jau 2007. gada pavasarī Purvciemā, Zileņu ielā, savu dzīvi sāks jauns dzīvojamais nams - "Villa Marina", kas būs kā izaicinājums līdzšinējai Purvciema apbūvei.

Būvēs septiņu stāvu dzīvojamo ēku E.Melngaiļa un Zaļās ielas stūrī

Šī gada septembrī plānots uzsākt septiņu stāvu dzīvojamās ēkas "Petit Paris" ("Mazā Parīze") būvniecību Rīgā, E.Melngaiļa un Zaļās ielas stūrī, aģentūru LETA informēja projektu attīstītāju SIA "Anfilāde" pārstāve Žanna Dozorceva.

Būvēs daudzdzīvokļu māju Čaka ielā

SIA "R.Evolution" vēlas būvēt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju "Aizkulises" Rīgā, Čaka ielā 134
STATS Serviss – labs serviss

STATS Serviss – labs serviss

Teju vai katrs Latvijas iedzīvotājs ir tieši vai pastarpināti iesaistīts kādā no būvniecības procesiem – vai tas būtu dzīvokļa remonts, vai savas mājas jeb sarežģītu daudzdzīvokļu namu būvniecība. Gadījumos, kad būvniecības un remonta darbi nav pastāvīgi, jāapsver iespē...

Būvē jaunu desmit stāvu ēku Kalnciema ielā

Tiek būvēta jauna desmit stāvu divkorpusu ēka Kalnciema ielā, kuru paredzēts ekspluatācijā nodot 2007.gadā, aģentūru LETA informēja SIA "YIT Celtniecība" pārstāvis Rihards Borgs.

Plāno celt ekskluzīvu ēku Elizabetes ielā

Rīgā, Elizabetes ielā 39, iecerēts būvēt ekskluzīvu septiņu stāvu dzīvojamo māju ar kopējo platību aptuveni 5000 kvadrātmetri, aģentūru LETA informēja SIA "Projektēšanas grupa arhitektonika" galvenais arhitekts Ingurds Lazdiņš.