building.lv skaitļos

Lietotāji online41
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Lifti : building.lv

Lifti

Stacijas pulksteņa tornī sabojājies lifts

Mēneša sākumā atklātajā Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas pulksteņa tornī jau sabojājies lifts, tādēļ kāpnēs drūzmējas daudz cilvēku, šopēcpusdien novēroja aģentūra LETA.

"Ramiteh" un "A-Ramirent" pusgada apgrozījums - divi miljoni latu

Būvniecības tehnikas un iekārtu nomas uzņēmumu SIA "Ramiteh" un SIA "A-Ramirent" apgrozījums šā gada pirmajos sešos mēnešos bija divi miljonu latu, šodien žurnālistiem pavēstīja abu uzņēmumu direktors Andris Bisnieks.

Atklāj Stacijas laukuma jauno pulksteni

Šodien Rīgā tiks atklāts Stacijas laukuma jaunais pulkstenis. Līdz ar pulksteni tiks atklāta arī tirdzniecības centra "Origo" otrā kārta.

Latvijas Nacionālajā teātrī top Minhenes teātrim analoga skatuve

Š.g. 5. martā tika noslēgts līgums starp Rīgas domi un SIA "Moduls-Rīga" par Latvijas Nacionālā teātra tehnoloģisko iekārtu piegādi. Kopējā summa tehnoloģisko iekārtu iegādei un uzstādīšanai ir 2,7 miljoni latu. Saskaņā ar noslēgto līgumu, uzņēmums "Moduls-Rīga" Latvijas Nacionālajā ...

Uzstādīs Stacijas laukuma jaunā pulksteņa ciparnīcu

Šodien Rīgā tiks uzstādīta Stacijas laukuma jaunā pulksteņa ciparnīca, aģentūru LETA informēja SIA "Linstow Varner" pārstāvji.

Rīgā atklās Stacijas laukuma jauno pulksteni un tirdzniecības centra "Origo" otro kārtu

Nākamnedēļ, 4.septembrī, Rīgā paredzēts atklāt Stacijas laukuma jauno pulksteni, kā arī tirdzniecības centra "Origo" otro kārtu, liecina projekta realizētāja "Linstow Varner" sniegtā informācija.

"Latio": jūlijā Rīgā saglabājas pieprasījums pēc B jeb vidējas klases birojiem

Jūlijā Rīgā vislielākais pieprasījums biroja telpu tirgū bijis pēc B jeb vidējās klases telpām centrā un arī ārpus tā, kuru platība nepārsniedz 100 kvadrātmetru, liecina nekustamā īpašuma kompānijas "Latio" pārskats par biroja telpu tirgu.

Jūnijā Rīgā vispieprasītākie bijuši B klases biroji pilsētas centrā

Jūnijā Rīgā vislielākais pieprasījums biroja telpu tirgū bijis pēc B jeb vidējās klases telpām centrā un arī ārpus tā, liecina nekustamā īpašuma kompānijas "Latio" pārskats par biroja telpu tirgu.

"Parekss - banka" organizēs 300 miljonu ASV dolāru piesaisti Rīgas pasažieru ostas attīstības projektam

Rīgas pasažieru ostas attīstības koncepcijas realizēšanai nepieciešamo finansējumu - apmēram 300 miljonus ASV dolāru (172,5 miljonus latu) - organizēs AS "Parekss - banka", šodien ziņo laikraksts "Dienas Bizness" (DB).

Dolgopolovs atbalsta dzīvojamo māju celtniecību pie pasažieru ostas

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Dolgopolovs (Tautas saskaņas partija) atbalsta sešu dzīvojamo māju būvniecību ostas teritorijā, kā to iecerējis teritorijas nomnieks SIA "Rīgas pasažieru termināls^apostrofs;^apostrofs; (RPT).
Būvējam pavisam no jauna

Būvējam pavisam no jauna

SIA "Īpašums un celtniecība" ("Ī un C" www.icelt.lv) ir salīdzinoši jauna firma, kurai 10 stāvu 27 dzīvokļu māja Ziepniekkalnā, Ozolciema ielā 40a ir pirmais projekts. Būvniecības darbi uzticēti SIA "Būve plus", bet "Ī un C" pārvalda procesus, piegādā materiālus, ...
Vecā un jaunā kombinācija

Vecā un jaunā kombinācija

SIA "Augstskola Plus" (www.augstskola.lv) ir viena no retajām sabiedrībām, kas nodarbojās ar daudzstāvu māju būvniecības projektu vadību arī 90.gados, spējot atrast tam finansējumu arī tajā sarežģītajā laikā.
Mūsdienīgi uzlabots standartprojekts ar iekštelpu variācijām

Mūsdienīgi uzlabots standartprojekts ar iekštelpu variācijām

Celtniecības SIA "Arka-Rīga" dibināta 1992.gadā un paralēli DUS, autosalonu, sabiedrisku ēku remontam un būvniecībai specializējusies labi zināmās 103.sērijas namu izbūvē.

Būvmateriālu veikali MEISTARS gatavojas ES konkurencei

Lai stiprinātu konkurētspēju, 27 vietējie būvmateriālu tirgotāji visā Latvijā ar 6 veikaliem Rīgā un 26 citviet Latvijā ieviesuši vienotu preču zīmi MEISTARS. Veikalu tīkls tiks paplašināts arī turpmāk, lai aptvertu visu Latviju.

Bojārs: Nacionālā teātra tehnoloģijas varētu pirkt līzingā

Ņemot vērā, ka valsts budžetā nav paredzēti līdzekļi Nacionālā teātra tehnoloģiju iegādei, dome varētu tās iegādāties, izmantojot līzingu, šodien Latvijas Radio tiešraidē teica Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs.

Pieļauj Nacionālā teātra rekonstrukcijas apturēšanu

Ja tuvākajā laikā netiks noslēgts līgums par Nacionālā teātra tehnoloģiju iegādi un iemaksāts nepieciešamais avanss, pastāv reāla iespēja, ka nāksies apturēt rekonstrukciju, aģentūrai LETA atzina Rīgas domes Īpašumu departamenta Īpašumu pārvaldes priekšnieks Oļegs Burovs.

Prasīs naudu Saeimai Nacionālā teātra pabeigšanai

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs šodien pēcpusdienā plkst.16 iecerējis tikties ar Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri, lai iesniegtu vēstuli ar lūgumu deputātiem, lemjot par valsts budžetu paredzēt naudu Nacionālā teātra rekonstrukcijas pabeigšanai.

Tirdzniecības centra Stacijas laukumā izveidē ieguldīti 20 miljoni latu

Jaunajā tirdzniecības centrā "Origo", kas ietvers esošo Rīgas Centrālās stacijas ēku, divas jaunbūves, jaunu pulksteņa torni un laukumu, uzņēmums "Linstow Varner" ir ieguldījis 35 miljonus ASV dolāru (apmēram 20 miljoni latu).

Rīgas centrā aizdegas sešstāvu dzīvojamā māja

Šodien plkst.15.32 Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 70, izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks sešstāvu dzīvojamā mājā. No degošās mājas tika evakuēti iedzīvotāji.

Pabeidz Stacijas laukuma vecā pulksteņa torņa demontāžu

Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas laukuma vecā pulksteņa torņa demontāžas darbus var uzskatīt par pabeigtiem, aģentūrai LETA sacīja līgumsabiedrības "Skonto būve - RBS Skals" izpilddirektors Juris Pētersons.

Stacijas laukuma vecā pulksteņa torņa demontāžu pabeigs līdz 5.janvārim

Stacijas laukuma vecā pulksteņa torņa demontāžas darbus paredzēts pabeigt līdz 5.janvārim, aģentūrai LETA sacīja līgumsabiedrības "Skonto būve - RBS skals" izpilddirektors Juris Pētersons.
Valmierā atver modernāko skrūvju un stiprinājumu tirdzniecības centru

Valmierā atver modernāko skrūvju un stiprinājumu tirdzniecības centru

Viens no vadošajiem Latvijas skrūvju un stiprinājumu tirgotājiem "Delve 2" Valmierā atver modernāko Latvijā skrūvju un stiprinājumu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības centru.

"Pro Kapital" viesnīcas un dzīvojamās mājas izveidē Pulkveža Brieža ielā investēs 9,8 miljonus ASV dolāru

Nekustamo īpašumu attīstības kompānija AS "Pro Kapital" viesnīcas un dzīvojamās mājas izveidē Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 11/13, investēs 9,8 miljonus dolāru. Kompleksa izveidi paredzēts sākt aptuveni mēneša laikā.