building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Lifti : building.lv

Lifti

Rīgas dome piešķirs 35 000 latu mākslas muzeja neatliekamajiem remontdarbiem

Neatliekamāko Valsts mākslas muzeja ēkas remontdarbu veikšanai tiks piešķirti 35 000 latu no Rīgas domes budžeta, - par to šodien pēc muzeja apmeklējuma paziņoja Rīgas mērs Gundars Bojārs un domes Īpašumu pārvaldes vadītājs Oļegs Burovs.

Jauno tiesu ēku Abrenes ielā atklās septembra beigās

Jauno tiesu ēku Rīgā, Abrenes ielā 3, atklās jau septembra beigās - 27.septembrī, aģentūru LETA informēja Valsts nekustamā īpašuma aģentūras preses sekretāre Inese Kreicberga.

Groza noteikumus par liftu un to drošības sastāvdaļu atbilstības novērtēšanu

Ministru kabinets šodien pieņēma grozījumus noteikumos par liftu un to drošības sastāvdaļu projektēšanas, ražošanas un liftu uzstādīšanas atbilstības novērtēšanu.
Hidrostop HL 110 - uzlabota, uz cementa bāzes veidota, ilgstošas darbības ūdensizturīga sistēma

Hidrostop HL 110 - uzlabota, uz cementa bāzes veidota, ilgstošas darbības ūdensizturīga sistēma

"Hidrostop" blīvējošā hidroizolācija ir sarežģīta daudz-komponentu sistēma, kas ietver sevī speciālu cementu, kvarca smiltis un aktīvas ķīmiskās piedevas, kas spēj iedziļināties pamatnes materiāla struktūrā.

Sāk gatavoties Stacijas pulksteņa demontāžai

Šajās dienās tiek uzsākti Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas pulksteņa demontāžas sagatavošanas darbi, tādēļ pulkstenis ir izslēgts.

Pils rekonstrukcijai Jelgavā - valsts investīcijas

Lauksaimniecības universitātes direktora dienesta darbinieki ķērušies pie šogad plānotajiem pils rekonstrukcijas darbiem vairākos kultūrvēsturiski nozīmīgās celtnes korpusos, informē www.zz.lv Juris Kālis.

Valdības ēka padarīta pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem

Ministru kabineta (MK) ēka ir piemērota tam, lai tajā varētu iekļūt cilvēki ar kustību traucējumiem, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departaments.

Linstow Varner informē par gājēju plūsmas un transporta novietošanas izmaiņām Stacijas laukumā

Tuvākajās dienās tiks paplašināts būvlaukums pie Stacijas. Vietā, kur līdz šim atradās taksometru un automašīnu stāvvieta notiks būvlaukuma ierīkošana jaunas ēkas celtniecībai.
Šovasar ikviens Rīgas iedzīvotājs varēja vērot, kā notiek viesnīcas "Latvija" (tagadējās "Reval Hotel Latvija") rekonstrukcija.

Šovasar ikviens Rīgas iedzīvotājs varēja vērot, kā notiek viesnīcas "Latvija" (tagadējās "Reval Hotel Latvija") rekonstrukcija.

Būvniecības portālam www.building.lv par šo projektu stāsta firmas "Re ^amp; Re" darbu vadītājs Ervīns Koncēvičs.

Sociālās mājas Emmas ielā rekonstrukcijai izmanto par aptuveni Ls 100 000 vairāk, nekā plānots

Sociālās dzīvojamās mājas Rīgā, Emmas ielā 3, remonts izmaksājis par 106 923 latu vairāk, nekā iepriekš dome šim mērķim bija atvēlējusi, aģentūrai LETA apstiprināja domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Karpovičs, piebilstot, ka ēkas remonts jau ...

Stacijas laukuma izbūvē investēs 18,5 miljonus ASV dolāru

Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas laukuma izbūvē, kas varētu sākties novembrī pēc stacijas laukuma vecā pulksteņa demontāžas, nekustamo īpašumu kompānija "Linstow Varner" investēs 18,5 miljonus ASV dolāru.

Sākta "Marienbādes" rekonstrukcija Jūrmalā

Pēc SIA "Lielupes Marienbāde" pasūtījuma būvfirma "Velve" ir uzsākusi socreālisma ēkas Jūrmalā, 29.līnijā 1, rekonstrukcijas darbus, aģentūru LETA informēja "Velves" direktors Alvils Gibze.

Profesionālais būvniecības žurnāls "Objekts"

Ir iznācis profesionālā būvniecības žurnāla "Objekts" otrais numurs.

Ārlietu ministrija uzskata par nepamatotu SIA "Arhitektonika" iesniegto prasību par Ls 47 434 zaudējumu piedziņu

Latvijas Ārlietu ministrija uzskata par nepamatotu SIA "Arhitektonika" iesniegto prasību Rīgas apgabaltiesā par zaudējumu piedziņu Ls 47 434 apmērā saistībā ar arhitekta autortiesību pārkāpumu, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Pēteris Vaivars.

Lietā par liftu un to sastāvdaļu drošības atbilstības novērtēšanu Konkurences padomei nepieciešams izvērtēt tarifu noteikšanas motivāciju

Konkurences padome (KP) nolēmusi izvērtēt tarifu noteikšanas motivāciju lietā par liftu un to sastāvdaļu drošības atbilstības novērtēšanu tirgū, aģentūru LETA informēja KP priekšsēdētājs Pēteris Vilks.

Konkurences padome izskata iesniegumu par liftu un to sastāvdaļu drošības atbilstības novērtēšanu tirgū

Konkurences padome (KP) šodien izskatīs lifta pakalpojumu sniedzēju iesniegumu par liftu un to sastāvdaļu drošības atbilstības novērtēšanu tirgū, aģentūru LETA informēja KP priekšsēdētājs Pēteris Vilks.

Konkurences padome izskatīs iesniegumu par liftu un to sastāvdaļu drošības atbilstības novērtēšanu tirgū

. Konkurences padome (KP) trešdien, 22.augustā, izskatīs lifta pakalpojumu sniedzēju iesniegumu par liftu un to sastāvdaļu drošības atbilstības novērtēšanu tirgū, aģentūru LETA informēja KP priekšsēdētājs Pēteris Vilks.