building.lv skaitļos

Lietotāji online37
Aktīvie uzņēmumi1854
Nozares raksti32906
Rekonstrukcija un restaurācija : building.lv

Rekonstrukcija un restaurācija

Latvijas Būvnieku asociācija pasniedza balvas "Gada labākā būve 2008" sešās nominācijās

Latvijas Būvnieku asociācija pasniedza balvas "Gada labākā būve 2008" sešās nominācijās

Par gada labāko jaunbūvi tika atzīta mazstāvu dzīvojamā māja Jūrmalā, O.Kalpaka prospektā 20/22, kuru projektējis SIA ^apostrofs;^apostrofs;Arhitektu birojs Sīlis, Zābers un Kļava^apostrofs;^apostrofs;
LMA I stāva gaiteņa restaurācija

LMA I stāva gaiteņa restaurācija

Latvijas Mākslas akadēmijā ir uzsākta galvenās ēkas I stāva gaiteņa restaurācija. Šobrīd noris vēlāka laika ārkrāsojumu attīrīšana, kas tiek darīts pateicoties darba spēkam no malas un līdzekļiem, kas iegūti no iepriekšējo gadu Jarmarkām.
Valsts nekustamajiem īpašumiem - peļņa

Valsts nekustamajiem īpašumiem - peļņa

Valsts akciju sabiedrība "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) ir stabila, patstāvīgi pelnoša kapitālsabiedrība, un tās darbības efektivitāti atspoguļo finanšu rādītāju augšupeja arī 2008. gadā.
Atdzims Daugavpils cietoksnis

Atdzims Daugavpils cietoksnis

2009. gada 20. janvārī Rīgā notika Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas rosinātā diskusija par Daugavpils cietokšņa rekonstrukcijas projekta nosacījumiem.

Projekti Cēsu pilsētvides uzlabošanai

Cēsu pilsētas dome drīzumā iesniegs jau otro projektu pieteikumu Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF) aktivitātē "Nacionālās un reģionālās nozīmes attīstības centru izaugsmes veicināšana līdzsvarotai valsts attīstībai".

Daudz apmeklētāju atvērto durvju dienā Rīgas Krievu teātra ēkā

"Divu mēnešu laikā, kopš uzsākti rekonstrukcijas darbi, demontējot daļu ēkas iekštelpu, skatuvi un tehnoloģisko torni - dzelzsbetona konstrukciju virs Kalēju ielas, no būvobjekta izvesti 46 vilciena vagoni jeb 2760 tonnas ar būvgružiem", atvērto durvju dienas ietvaros šodien informēja Re&Re būvnieki, kas pēc Rī...

RE&RE - projektu vadība, celtniecības, rekonstrukcijas, restaurācijas darbi

Būvfirma Re&Re dibināta 1993. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar projektu vadību, celtniecības, rekonstrukcijas, restaurācijas darbiem.

Rīgas Krievu teātra ēkā atvērto durvju diena

Trešdien, 10.decembrī plkst.11.00 ikviens rīdzinieks aicināts apmeklēt Rīgas Krievu teātra ēku Kaļķu ielā 16, kur kopš oktobra sākuma notiek vērienīgi būvdarbi – pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma uzsākta pilna teātra ēku kompleksa rekonstrukcija un restaurācija.

Noslēgusies skate "Labākie realizētie arhitektūras objekti Ventspilī

Sestdien, 6. decembrī, Ventspilī noslēdzās skate "Labākie realizētie darbi arhitektūrā, vides dizainā un būvniecībā Ventspils pilsētā 2007. un 2008. gadā." Darbi tika vērtēti 10 nominācijās, nosakot uzvarētāju katrā no tām. Savukārt atsevišķo nomināciju uzvarētāji sacentās par GRAND PRIX.

Ikšķiles novada dome neatbalsta Ikšķiles estrādes iekļaušanu aizsargājamo kultūras pieminekļu sarakstā

Ikšķiles novada dome 19. novembrī saņēmusi Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas lēmumu "Par Ikšķiles brīvdabas estrādes iekļaušanu valsts aizsargājamo kultūrvēsturisko pieminekļu sarakstā."

Pārbaudīs Jūras akadēmijas ēkas atbilstību mūzikas skolas vajadzībām

Lai pārliecinātos, vai bijusī Jūras akadēmijas ēka pēc rekonstrukcijas būs pilnībā piemērota specifiskajām mūzikas skolas prasībām, Rīgas domes amatpersonas piektdien, 21.novembrī plkst.12.00 dosies uz Kronvalda bulvāri 8, kur kopš gada sākuma par pašvaldības līdzekļiem tiek veikts nama kapitālais remonts.
Noslēgusies Mālpils muižas rekonstrukcija

Noslēgusies Mālpils muižas rekonstrukcija

Pēc divu gadu ilgiem būvdarbiem pabeigta 18. gs. celtās Mālpils muižas Kungu mājas rekonstrukcija. Mālpils muiža ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, kas atjaunots, maksimāli saglabājot tā vēsturisko, klasicisma stilam raksturīgo arhitektonisko veidolu. Muižas rekonstrukcijā ieguldīti vairāk nekā 3 miljoni latu.

Būvdarbus Rīgas 2.vidusskolā sola pabeigt 2009.gada vasarā

Šodien Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks un Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas priekšsēdētājs Juris Zaķis apmeklēja Rīgas 2.vidusskolas ēku Kr.Valdemāra ielā 1

"Graf X" par 170 tūkstošiem latu veiks Čehova krievu teātra rekonstrukcijas autoruzraudzību

Projektēšanas birojs "Graf X" par 170 tūkstošiem latu veiks Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra rekonstrukcijas un restaurācijas autoruzraudzību.

Rīkos metu konkursu Nacionālā mākslas muzeja restaurācijai

Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komiteja šodien atbalstīja finansējuma piešķiršanu 70 000 latu apmērā no Rīgas pilsētas attīstības fonda līdzekļiem starptautiska metu konkursa Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ēkas rekonstrukcijai un restaurācijai.
Nacionālā mākslas muzeja restaurācija izmaksās 70 000 latus

Nacionālā mākslas muzeja restaurācija izmaksās 70 000 latus

Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komiteja pirmdien, 29. septembrī atbalstīja finansējuma piešķiršanu 70 000 latu apmērā no Rīgas pilsētas attīstības fonda līdzekļiem starptautiska metu konkursa Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ēkas rekonstrukcijai un restaurācijai, ziņo "Dienas Bizness".

Pēc restaurācijas durvis ver kino "Rīga" Lielā zāle

Ir noslēgušies vērienīgie kino "Rīga" Lielās zāles rekonstrukcijas darbi un zāle atguvusi savu vēsturisko eleganci un spožumu. No 12. septembra, līdz ar Latvijas nozīmīgākā kinoforuma "Arsenāls" sākumu, kino cienītājiem atkal būs atvērtas abas – gan kino Lielā, gan ...
"Arts Būve", SIA "ARTS dizains" – kvalitatīvai un ilgtspējīgai būvniecībai, profesionālai un ātrai iekšējai un ārējai apdarei, interesantam un stilīgam interjera dizainam, piesaistošai vizuālai reklām

"Arts Būve", SIA "ARTS dizains" – kvalitatīvai un ilgtspējīgai būvniecībai, profesionālai un ātrai iekšējai un ārējai apdarei, interesantam un stilīgam interjera dizainam, piesaistošai vizuālai reklām

SIA "ARTS dizains" ir jauna, strauji augoša plaša profila kompānija, kas dibināta 2003. gadā un kuras sākotnējā pamatdarbības sfēra bija vizuālās reklāmas un telpu interjera noformēšanas projektu realizācija.