building.lv skaitļos

Lietotāji online68
Aktīvie uzņēmumi1878
Nozares raksti32911
Rekonstrukcija un restaurācija : building.lv

Rekonstrukcija un restaurācija

Plāno skatīt sūdzību par Bauskas pils rekonstrukcijas un restaurācijas konkursu

Šodien Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) plāno izskatīt SIA "Bauskas celtnieks" sūdzību par Bauskas rajona padomes plāniem slēgt 2,37 miljonus latu vērtu līgumu ar "Vesta ABM" par Bauskas pils rekonstrukciju un restaurāciju.

"Kalnozols celtniecība" tiek atzīts par spēcīgāko zīmolu starp būvniekiem

Saskaņā ar konkursa "Baltic Brand Formula" rezultātiem, būvuzņēmums "Kalnozols celtniecība" ir atzīts par spēcīgāko zīmolu starp būvniekiem. Būvuzņēmuma vadība uzskata, ka šādu novērtējumu saņēmusi, pateicoties veiksmīgai uzņēmuma ilgtermiņa stratēģijai un nacionālo vērtību popularizēš...

2006. gads būvniecībā

Marts parasti ir laiks, kad uzņēmumos un statistikas pārvaldē ir apkopoti precīzi dati par pagājušā gada rezultātiem, tāpēc aktuālā tēmā šoreiz mazliet atskatāmies atpakaļ, lai paraudzītos, kas paveikts pērn.

Piešķir Ls 500 000 M.Čehova Rīgas Krievu teātra rekonstrukcijas būvprojekta izstrādei

Līdzekļus paredzēts iegūt no pašvaldības nekustamā īpašuma atsavināšanas programmas. Šogad paredzēts izlietot 250 000 latu.

Iepazīstinās ar Rīgas Krievu teātra rekonstrukcijas ieceri

Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks (LPP) šodien iepazīstinās ar Rīgas Krievu teātra rekonstrukcijas ieceri, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Spriedīs par būvfirmas "Re&Re" stipendiju piešķiršanas plānu

Šodien būvfirma "Re&Re" sadarbībā ar biedrību "Jauniešu konsultācijas" organizēs tikšanos ar augstskolu jauniešiem, lai spriestu par stipendiju piešķiršanas plānu no 2007.gada rudens.

Par Rīgas Būvvaldes vadītāju ieceļ Andi Cini

Rīgas domes deputāti šodien nolēma Rīgas Būvvaldes vadītāja amatā iecelt Andi Cini. Cinis līdz šim bija Būvvaldes vadītāja pienākumu izpildītājs un Rīgas Kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas vadītājs.

Rīgas domes deputāti lems par jauna Rīgas Būvvaldes vadītāja iecelšanu

Rīgas domes prezidijs atbalstīja un virzīja izskatīšanai domes sēdē lēmumprojektu par Anda Ciņa iecelšanu Rīgas Būvvaldes vadītāja amatā.

Konkursam "Gada labākā būve 2006" pieteikti 34 projekti

Skate norisināsies jaunbūves, rekonstrukcijas objekta, restaurācijas objekta, inženierbūves, santehnikas darbu un elektromontāžas darbu kategorijās. Visvairāk projektu - 13 - pieteikti rekonstrukcijas kategorijā.

Samazinās plānotos būvniecības ierobežojumus pašvaldībās bez teritorijas plānojuma

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija (RAPLM) samazinās plānotos būvniecības ierobežojumus, kas no 2008.gada 1.janvāra varētu stāties spēkā pašvaldībās, kurās nebūs apstiprināta teritorijas plānojuma.
Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Lasiet žurnāla Māja.Dzīvoklis decembra numuru!
RE&RE piedāvā

RE&RE piedāvā

RE&RE dibināta 1993. gadā un ir viena no lielākajām celtniecības firmām Latvijā

Par pagājušā gada labāko māju atzīst dzīvojamo kompleksu "CityZEN"

Konkursā "Labākais jaunais projekts 2005" nominācijā "Labākā māja" uzvarējis kompānijas "R.Evolution" attīstītais dzīvojamais komplekss "CityZEN" Imantā, Zentenes ielā.

Par būvniecību Rīgas pilsētā septembrī

Š.g. septembra mēnesī Rīgas pilsētas Būvvaldē kopumā ir saskaņoti un akceptēti 354 būvprojekti, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukcijas, renovācijas un inženiertehnisko darbu veikšanu. Rīgas pilsētas Būvinspekcija septembrī izsniegusi 187 būvatļaujas un ekspluatācijā pieņēmusi 98 objektus.
Kā rīkoties ar antīkām lietām?

Kā rīkoties ar antīkām lietām?

Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais! Senas, antīkas mēbeles, greznums un izsmalcinātība, aristokrātiskums un elegance.

Cesvaines pils labajam spārnam būvēs jumtu

Jumta izbūve labajam pils spārnam notiks pils rekonstrukcijas un restaurācijas pirmajā kārtā. Pašvaldībā informēja, ka jumta uzlikšanas finansēšanai plānots ņemt kredītu.