building.lv skaitļos

Lietotāji online53
Aktīvie uzņēmumi1878
Nozares raksti32911
Rekonstrukcija un restaurācija : building.lv

Rekonstrukcija un restaurācija

Būvfirma RE&RE pabeigusi rekonstrukcijas un restaurācijas darbus Benjamiņu namā

Restaurācijas darbi Benjamiņu namā, kura juridiskais statuss ir Valsts nozīmes pilsētbūvniecības piemineklis, tika uzticēti firmai RE&RE kā galvenajam būvuzņēmējam. Arhitektūras projekta autors – SIA J.Pogas arhitektu birojs, arhitekts Juris Poga, restaurācijas projekta autors – SIA AIG arhitekte Liesma Markova. Restaurācijas darbus veica – SIA RERE04, interjera dizainu ...

Uzsākta Lielās ģildes restaurācija un renovācija

Fasādes renovāciju paredzēts pabeigt līdz novembrim. Šajā laika posmā tiks renovētas tās fasādes daļas, kas redzamas no Meistaru un Amatu ielas.

Izstrādā Morberga vasarnīcas ēku kompleksa restaurācijas būvprojektu

Īstenojot iecerēto valsts nozīmes arhitektūras un mākslas pieminekļa Kristapa Morberga vasarnīcas ēku kompleksa restaurāciju, patlaban arhitekti Pēteris Blūms un Aldis Lapiņš izstrādā objekta restaurācijas būvprojektu.

Pirmajā pusgadā izdotas 2520 atļaujas viena dzīvokļa māju būvniecībai

Būvvaldes šā gada pirmajā pusgadā izsniegušas 2520 atļaujas viena dzīvokļa māju būvniecībai ar 555 900 kvadrātmetru kopējo platību.

Drīzumā tiks pabeigti darbi pie Dubultu baznīcas torņa jumta rekonstrukcijas

Būvkompānija LEC ("Latvijas Energoceltnieks") sadarbībā ar SIA "PROFS Latvija", SIA "PERI" un SIA "Tapeks" turpina īstenot labdarības projektu - Dubultu baznīcas rekonstrukcijas un atjaunošanas akcijas 2. kārtu. Tās ietvaros šobrīd tuvojas noslēgumam baznīcas torņa jumta rekonstrukcija.

Būvfirmas "Re&Re" apgrozījums pērn - Ls 34,78 miljoni

Būvfirmas "Re&Re" būvniecības darbu apgrozījums 2005.gadā pārsniedzis 34,78 miljonus latu, kas ir par 41,9% vairāk nekā 2004.gadā.

"RBS Skals" restaurē arhitektūras pieminekli K.Valdemāra ielā

Būvsabiedrība "RBS Skals" veic restaurācijas un rekonstrukcijas darbus ēkā Rīgā, K.Valdemāra ielā 7, kas ir atzīta par vietējas nozīmes arhitektūras pieminekli un atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.
Atjaunotā Lodiņa alus darītava Bauskā atvērta arī apmeklētājiem

Atjaunotā Lodiņa alus darītava Bauskā atvērta arī apmeklētājiem

Nu jau pusgadu darbu turpina atjaunotā Lodiņa alus darītava Bauskā, un šobrīd aplūkot renovēto ēku, uzzināt informāciju par alus darītavas vēsturi un atjaunošanas gaitu, kā arī nobaudīt uz tradīcijām balstītu alu aicināts ikviens.

Kompānija PERI pievienojas Dubultu baznīcas rekonstrukcijai

Kompānija PERI ir pievienojusies Dubultu evaņģēliski luteriskās baznīcas atjaunotāju pulkam. Iesaistoties būvkompānijas "LEC" un SIA "PROFS Latvija" uzsāktās baznīcas rekonstrukcijas gaitā, SIA "Peri" izstrādā modulāro sastatņu risinājumu un veic sastatņu montāžas darbus.

Uzsāk būvdarbus ĀM vēsturiskajā ēkā K.Valdemāra ielā

Ārlietu ministrs Artis Pabriks (TP), Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Normans Penke un citi ministrijas pārstāvji 6. aprīlī svinīgi atklāja būvdarbu uzsākšanu ĀM vēsturiskajā ēkā Rīgā, K.Valdemāra ielā 3.
Būvkompānija LEC turpinās Dubultu baznīcas rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbus

Būvkompānija LEC turpinās Dubultu baznīcas rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbus

Būvkompānija LEC (Latvijas Energoceltnieks) 2006. gada pavasarī uzsāks Dubultu baznīcas rekonstrukcijas un atjaunošanas akcijas 2. kārtu.

Trijos gados kultūras objektu renovācijā vēlas ieguldīt Ls 35,7 miljonus

Kultūras ministrija (KM) sadarbībā ar VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) un Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekciju (VKPAI) izstrādājusi programmu "Mantojums - 2018", kas paredz triju gadu laikā ieguldīt kultūras objektu renovācijā 35 739 000 latu, bet līdz Latvijas valsts 100 gadu jubilejai 2018.gadā savest kārtībā visus 105 kultū...

Noskaidros labākos pagājušā gada darbus energobūvniecībā

Latvijas Energobūvniecības asociācija (LEBA) izsludinājusi konkursu par pagājušā gada labāko darbu Latvijas energobūvniecībā, projektēšanā un ražošanā.

Gada labākā būve 2005 nolikums

NOLIKUMS SKATEI GADA LABĀKĀ BŪVE LATVIJĀ "2005" APSTIPRINĀTS biedrības LBA valdes sēdē 2005.gada 20.septambrī koriģēts LBA valdes sēdē 2006.gada 24.janvārī koriģēts LBA valdes sēdē 2006.gada 24.janvārī 1. Skates mērķis 1.1. Apzināt un popularizēt sabiedrībā Latvijas laikmetīgās būves. 1.2. Propagandēt progresīvās ...
Nereti cilvēki aizmirst, ka kultūras pieminekļi ir visa mūsu valsts bagātība

Nereti cilvēki aizmirst, ka kultūras pieminekļi ir visa mūsu valsts bagātība

Intervija ar A/S Būvuzņēmums Restaurators valdes priekšsēdētāju Valdi Uzariņu

Paraksta vienošanos par "Spilvas" atbalstu Valmieras viduslaiku mūra konservācijā un sagatavošanā apskatei

Šodien Valmieras pašvaldība un augļu-dārzeņu pārstrādes uzņēmums SIA "Spilva" parakstīs vienošanos par sadarbību unikāla apskates objekta izveidošanā Valmierā - centra rekonstrukcijas gaitā atrakto viduslaiku Rīgas vārtu konservācijā un sagatavošanā apskatei, pārklājot atseguma vietu ar izturīgu stiklu
Būvēt ar gandarījumu

Būvēt ar gandarījumu

Intervija ar Amber Būve rīkotājdirektoru Dzintaru Osemļjaku