building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1889
Nozares raksti32912
Rekonstrukcija un restaurācija : building.lv

Rekonstrukcija un restaurācija

Bojārs iepazīsies ar Mākslas muzeja restaurāciju

Lai novērtētu Valsts Mākslas muzejā veiktos remonta un restaurācijas darbus, Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs pirmdien, 10.martā, plkst.14 apmeklēs muzeja ēku, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa.

"RBS Skals" lielākie objekti vēl tikai top

Firmas "RBS Skals" mārketinga direktors Jānis Milzarājs informē, ka firmai "RBS Skals" 2002. gadā iesākti lieli un svarīgi objekti, kas tiks nodoti 2003. gadā.

Līdz 31.janvārim var pieteikties skatei "Gada labākā būve 2002"

Līdz 31.janvārim būvuzņēmēji var iesniegt savus objektus Latvijas Būvnieku asociācijas (LBA) rīkotajai skatei "Gada labākā būve 2002", liecina LBA mājas lapas informācija.

Par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanu atbildēs valdība

Noteikumus par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanu un izmantošanu un Rīgas vēsturisko centra aizsardzības zonas uzturēšanas režīmu izstrādās Ministru kabinets, un tie regulēs esošās apbūves izmantošanu, remontu, konservāciju, rekonstrukciju, restaurāciju, kā arī jaunbūvju celtniecību un parku pārveidošanu.

Konkursā par Lielās ģildes rekonstrukciju piešķir trīs trešās prēmijas

Lielās ģildes rekonstrukcijas - restaurācijas projektu skiču konkursā nolemts pirmo un otro vietu nepiešķirt, bet izmaksāt trīs trešās prēmijas, katru Ls 1000 apmērā.

Akceptē noteikumus par darba aizsardzības prasībām būvdarbos

Ministru kabineta komiteja akceptēja noteikumus, kas nosaka darba aizsardzības prasības, veicot būvdarbus, kā arī būvniecības dalībnieku pienākumus un atbildību šo prasību īstenošanā.

Lielās ģildes arhitektonisko izpēti veiks SIA "AIG"

Valsts iepirkuma komisija sarunu procedūras rezultātā pieņēmusi lēmumu slēgt līgumu par Lielās ģildes arhitektoniski māksliniecisko un inženiertehnisko izpēti ar SIA "AIG".

Izsludina konkursu uz Rīgas pilsētas Būvvaldes vadītāja amatu

Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments izsludinājis konkursu uz Rīgas pilsētas Būvvaldes vadītāja amatu.

Neviens nav pieteicies konkursam par Lielās ģildes arhitektoniski māksliniecisko un inženiertehnisko izpēti

Konkursam par tiesībām veikt Lielās ģildes arhitektoniski māksliniecisko un inženiertehnisko izpēti nav pieteicies neviens pretendents.

Izsludinās Rīgas pilsētas Būvvaldes vadītāja amata konkursu

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien atbalstīja konkursa nolikumu par Rīgas pilsētas Būvvaldes vadītāja (galvenā arhitekta) amatu.

Rīgas dome piešķirs 35 000 latu mākslas muzeja neatliekamajiem remontdarbiem

Neatliekamāko Valsts mākslas muzeja ēkas remontdarbu veikšanai tiks piešķirti 35 000 latu no Rīgas domes budžeta, - par to šodien pēc muzeja apmeklējuma paziņoja Rīgas mērs Gundars Bojārs un domes Īpašumu pārvaldes vadītājs Oļegs Burovs.

"Kalnozols" svin Brēmenes spīķera spāru svētkus

Pagājušās nedēļas nogalē nosvinēti spāru svētki aptuveni 100 gadus vecajā Brēmenes spīķerī Vācijā, kura restaurāciju veic "Kalnozols un partneri" meitasuzņēmums "Kalnozols Bau und Restaurations GmbH".

Trīs firmas vēlas rekonstruēt Saeimas ēku Jūrmalā

Saeimas kanceleja saņēmusi trīs uzņēmumu piedāvājumus par Saeimas pārvaldītas ēkas Jūrmalā, Jūras ielā 14, rekonstrukciju, aģentūru LETA informēja Saeimas kancelejas direktora vietnieks Valdis Ziemelis.

A/S Siguldas Būvmeistars uzsācis Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi

A/S Siguldas Būvmeistars uzsākusi Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi. Pateicoties savai ilggadējai pieredzei liela apjoma sarežģītu inženierbūvju celtniecībā, Siguldas Būvmeistars 12 būvfirmu konkurencē uzvarēja šo darbu veikšanai izsludinātā atklātā konkursā.

Par Mākslas muzeja atjaunošanu Rīgas dome lems pēc 10.augusta

Par Valsts mākslas muzeja rekonstrukcijas projekta izstrādei piešķiramajiem līdzekļiem jālemj Rīgas domes Finansu komitejai, taču tā līdz 10.augustam ir atvaļinājumā, tādēļ muzeja tehniskā stāvokļa uzlabošanu pagaidām uzsākt nav iespējams, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta vadī...

Arhitektūras lielo balvu Ventspilī iegūst SIA "Konvents" par Livonijas pils restaurācijas pirmo kārtu

Šodien konkursa "Labākie realizētie darbi arhitektūrā, vides dizainā, celtniecībā un dārzu mākslā Ventspils pilsētā 2001.gadā" lielo balvu "Grand Prix" saņēma SIA "Konvents" par Livonijas ordeņa pils Ventspilī restaurācijas pirmo kārtu, arhitekti Pēteris Blūms, Ināra Caunīte.

Jūnijā plāno sākt viesnīcas "Senleja" rekonstrukcijas darbus

Jūnijā plānots sākt viesnīcas "Senleja" restaurācijas darbus, pēc kuriem viesnīca taps par kūrortu "Senleja".
Būvnieki Rīgas Tehniskajā Universitātē

Būvnieki Rīgas Tehniskajā Universitātē

Rīgas Tehniskajā Universitātē (RTU) būvniecību iespējams mācīties Būvniecības fakultātē, Būvniecības koledžā un Arhitektūras fakultātē.

Koksnes pielietošana modernajā arhitektūrā un būvniecībā Latvijā

Seminārs notiks 6. jūnijā plkst 14.00 Arhitektu namā Torņu ielā 11. Rīgā
Labākā 2001.gada restaurācija- lidosta "Rīga"

Labākā 2001.gada restaurācija- lidosta "Rīga"

Nominācijā "Restaurācija" par labāko tika atzīta lidostas "Rīga" termināla paplašināšas II kārta.