building.lv skaitļos

Lietotāji online42
Aktīvie uzņēmumi19122
Nozares raksti32982
Siltināšana : building.lv

Siltināšana

Preses konference "Būvniecības Pasaule 2002"

Šodien, 20. februārī notika preses konference "Būvniecības Pasaule 2002" Olimpiskajā Skonto hallē. Konferencē tika runāts par gaidāmos būvniecības izstādi, kuru organizē izstāžu sabiedrība "Prima Skonto".

Veiks rekonstrukciju hokeja skolas "Rīga" internātā

Tuvāko mēnešu laikā tiks veikta hokeja skolas "Rīga" internāta rekonstrukcija.

"Būvniecības Pasaule 2002" - vērtīga izstāde katram saimniekam

Īsti būvnieciskas noskaņas valdīs no 28.februāra līdz 3.martam, kad pašā Rīgas centrā, Olimpiskajā SKONTO hallē, risināsies starptautiskā izstāde "Būvniecības Pasaule 2002".

Pabeigti Dārziņa mūzikas vidusskolas, Rīgas Horeogrāfijas skolas un Doma kora skolas ēku renovācijas darbi

Šodien notiks E.Dārziņa mūzikas vidusskolas, Rīgas Horeogrāfijas skolas un Rīgas Doma kora skolas renovācijas darbu pieņemšana, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Sabiedrisko attiecību daļa.

Piecās Rīgas skolās pabeigti ēku siltināšanas būvdarbi

Šodien piecās Rīgas izglītības iestādēs - Natālijas Draudziņas ģimnāzijā, Imantas Latviešu ģimnāzijā, Pļavnieku pamatskolā. Rīgas 66.speciālajā vidusskolā un Rīgas 7. internātskolā - notika ēku renovācijas darbu pieņemšana, un līdz ar to visās iepriekš minētās skolās ir pabeigti ē...

Izstādes "Māja 2" priekšvakarā veicām aptauju, kuru veidoja 3 jautājumi.

Lai aptauja būtu daudzveidīgāka, centāmies neizvēlēties vairāk par vienu kompāniju no katras nozares.

Noslēdz enerģijas taupīšanas pilotprojektu Rīgā, Ozolciema ielā

Ir noslēgta šā gada sākumā uzsāktā būvniecības fāze Rīgas un Berlīnes sadarbības pilotprojektam "Enerģijas taupīšanas iniciatīva", kas tiek realizēts Zemgales priekšpilsētā, Ozolciema ielā 46/3, aģentūru LETA informēja Zemgales priekšpilsētas izpilddirektors Jānis Kosītis.
Intervija ar firmas "PBLC" prezidentu Jāni Lanceru

Intervija ar firmas "PBLC" prezidentu Jāni Lanceru

Lai arī nevienam būvniecības nozarē strādājošam SIA "PBLC" vārds nav svešs, ar tās prezidentu Jāni Lanceru sarunu sākām tieši par kompānijas izveidošanās vēsturi.
Intervija ar firmas "Danfoss" direktoru Jāni Garosu.

Intervija ar firmas "Danfoss" direktoru Jāni Garosu.

Agrāk visas sistēmas bija veidotas tikai ar vienu domu: lai ziemā nebūtu auksti. Tagad varbūt esam iekrituši otrā galējībā - tagad visi ļoti grib ekonomēt.

Sākta "Marienbādes" rekonstrukcija Jūrmalā

Pēc SIA "Lielupes Marienbāde" pasūtījuma būvfirma "Velve" ir uzsākusi socreālisma ēkas Jūrmalā, 29.līnijā 1, rekonstrukcijas darbus, aģentūru LETA informēja "Velves" direktors Alvils Gibze.

Pirmajā augustā parakstīts līgums par Limbažu pirmās vidusskolas siltināšanu.

Pirmajā augustā starp Limbažu domes priekšsēdētāju O. Puriņu un a/s "Siguldas Būvmeistars" kopīgi ar "U. Pīlēna Biroja" izveidoto līgumsabiedrību "Būvmeistars - Nams" tika parakstīts līgums par Limbažu 1. vidusskolas siltināšanu un remontu. Darbi tika uzsākti jau 2. ...

Rīgas skolu remonti pabeigti savlaicīgi

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs pēc vairāku galvaspilsētas izglītības iestāžu apmeklējuma pauda gandarījumu par tajās paveiktajiem remontdarbiem.

Neparedzētu izdevumu dēļ Limbažu 1.vidusskolas renovācijā atsakās no projektā paredzētās sporta zāles siltināšanas

Veicot Limbažu 1.vidusskolas renovācijas darbus, būvnieks atklājis vairākas nepilnības projektā, kā rezultātā radušies neparedzēti izdevumi, kuru segšanai nācies atteikties no skolas sporta zāles fasādes siltināšanas, aģentūru LETA informēja AS "Siguldas būvmeistars" sabiedrisko attiecību koordinatore Linda Dadeika.

Beidzas piedāvājumu iesniegšanas termiņš starptautiskajai izsolei par Rīgas Valsts tehnikuma un Tehniskās koledžas renovāciju

Šodien beidzas piedāvājumu iesniegšanas termiņš Izglītības sistēmas attīstības projekta vienības izsludinātajā starptautiskajā izsolē par tiesībām veikt Rīgas Valsts tehnikuma un Rīgas Tehniskās koledžas renovāciju, izmantojot šim nolūkam Starptautiskās rekonstrukciju un attīstības bankas (SRAB) piešķirto aizdevumu.

Limbažu 1.vidusskolas skolēni līdz novembrim mācībām nevarēs izmantot skolas ēku

Limbažu 1.vidusskolas skolēni līdz novembrim mācībām nevarēs izmantot skolas ēku, jo tajā norisināsies renovācijas darbi.

Daugavpilij ir cerības saņemt 1,5 miljonus latu izglītības iestāžu remontiem

Daugavpilij ir cerības 2003.gada valsts investīciju programmas ietvaros saņemt 1,5 miljonus latu Daugavpils 1.ģimnāzijas vecā korpusa rekonstrukcijai un internātskolas ēkas remontam, pēc tikšanās ar izglītības un zinātnes ministru Kārli Greiškalnu aģentūrai LETA pastāstīja Daugavpils domes priekšsēdētāja vietniece Līvija Jankovska.

Kārsavas pilsētas ģimnāzijas rekonstrukcijā investēti Ls 275 000

Ludzas rajona Kārsavas pilsētas ģimnāzijas rekonstrukcijā šovasar investēti Ls 275 000, patlaban skolā vēl turpinās intensīvi remontdarbi, bet tos daļēji plānots pabeigt līdz jaunajam mācību gadam, aģentūru LETA informēja Kārsavas pilsētas domes priekšsēdētājs Edgars Puksts.

Rīgas Valsts tehnikuma un Rīgas Tehniskās koledžas renovācijai izsludina starptautisku izsoli

Izglītības sistēmas attīstības projekta vienība (ISAPV) izsludinājusi izsoli par tiesībām veikt Rīgas Valsts tehnikuma un Rīgas Tehnisko koledžu, izmantojot šim nolūkam Starptautiskās rekonstrukciju un attīstības bankas (SRAB) piešķirto aizdevumu.

Līgums par Liepupes vidusskolas renovāciju

Uzaicinājums Valsts pasūtījuma saņemšanai

Carnikavas speciālās internātskolas rekonstrukciju veiks SIA "Mūsu māja"

Rīgas rajona padome pēc izsludinātā konkursa par Carnikavas speciālās internātskolas telpu un skolas piebūves rekonstrukcijas veikšanu šos darbus uzticējusi būvfirmai SIA "Mūsu māja".

Desmit pašvaldības noslēgušas līgumus par mācību iestāžu renovāciju

Šogad desmit pašvaldības, izmantojot Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Izglītības sistēmas attīstības projektu (ISAP), noslēgušas līgumus par sev piederošo mācību iestāžu renovāciju, lai samazinātu izdevumus par apkuri un uzturēšanu.

Zemgales vidusskolas rekonstrukciju veiks AS "BKD"

Tukuma rajona Slampes pagasta Zemgales vidusskolas izsludinātajā konkursā par vidusskolas rekonstrukciju un energoefektivitātes paaugstināšanu ir uzvarējusi AS "BKD", aģentūra LETA uzzināja skolā