building.lv skaitļos

Lietotāji online21
Aktīvie uzņēmumi19122
Nozares raksti32982
Siltināšana : building.lv

Siltināšana

Siguldas iekšciems - pirmais projekts ārpus tuvākās Rīgas apkārtnes

Siguldas iekšciems - pirmais projekts ārpus tuvākās Rīgas apkārtnes

Bez lieka patosa un pārspīlētām runām, bet sirsnīgā, pat ģimeniskā atmosfērā 18.jūnijā gandrīz pašā Siguldas centrā tika atzīmēta individuālo un daudzdzīvokļu namu kompleksa ar nosaukumu Iekšciems tapšanas svētki.

Mājokļu aģentūra: Nepieciešamo enerģijas patēriņu sērijveida ēkā var samazināt vismaz par 50%

Veicot renovāciju, nepieciešamo enerģijas patēriņu jebkurā sērijveida ēkā var samazināt vismaz par 50%, atsevišķos gadījumos - pat par 80%, šodien preses konferencē norādīja Mājokļu aģentūras direktors Normunds Pēterkops.

Par grozījumiem normatīvos un pašvaldību atbildību

Vairāk nekā 70% no kopēja būvju skaita mūsu valstī ir dzīvojamās mājas.
IK EVINNI piedāvā - stikla bloki - nākotnes risinājums

IK EVINNI piedāvā - stikla bloki - nākotnes risinājums

Stiklam un vieglajiem materiāliem mūsdienu modernajā arhitektūrā ir arvien lielāka nozīme.

Atklāj izstādi "Būvniecības pasaule 2004"

Šodien plkst.12 Olimpiskajā Skonto hallē tiks atklāta septītā specializētā būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstrāde "Būvniecības pasaule 2004", aģentūru LETA informēja izstāžu sabiedrības "Prima" preses sekretāre Diāna Pabrika.
Speciālistu ieteikumā - logu un durvju siltināšana

Speciālistu ieteikumā - logu un durvju siltināšana

Neskatoties uz to, ka latviešiem jau izsenis ir radies teiciens: "Kal ratus ziemā, ragavas- vasarā", reālā dzīve arvien biežāk parāda, ka ragavas pārsvarā tiek kaltas rudenī un ziemā.
Izstāde "Būvniecības pasaule 2004"

Izstāde "Būvniecības pasaule 2004"

No 2004.gada 4. marta līdz 7.martam Izstāžu sabiedrība PRIMA rīko 7. specializēto būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstādi BŪVNIECĪBAS PASAULE 2004, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē.

Uz daudzdzīvokļu māju siltināšanas finansējumu pretendē 127 projekti

Konkursā par iespēju saņemt aizdevumus daudzdzīvokļu māju siltināšanas finansēšanai starptautiskā projekta "Mājokļa sanācijas iniciatīva enerģijas taupīšanai" ietvaros saņemti 127 pieteikumi par kopējo summu 21,6 miljoni latu, aģentūru LETA informēja Latvijas Hipotēku un zemes bankas ("Hipotēku banka") sabiedrisko attiecī...

Ar Vācijas atbalstu kreditēs daudzdzīvokļu māju siltināšanu

Ar Vācijas atbalstu atbalstu tuvākajā laikā tuvākajā laikā tiks īstenots projekts, kura ietvaros pašvaldībām, dzīvokļu īpašnieku sabiedrībām un dzīvokļu īpašniekiem tiek piedāvāta iespēja saņemt kredītu ar samazinātu procentu likmi daudzdzīvokļu māju renovācijas projektu finansēšanai.
Firma "Andris" piedāvā atlaides logu un durvju siltināšanai

Firma "Andris" piedāvā atlaides logu un durvju siltināšanai

Ir pasludināts, ka gāzes tarifi mūsu valstī tuvākajā laikā kāps par 7 procentiem. A/S "Rīgas siltums" pārstāvji ir paziņojuši, ka līdz ar to palielināsies maksa par siltumu.

Pērn nedaudz samazinājusies dzīvojamo māju būvniecība

Pērn, salīdzinot ar 2001.gadu, Latvijā nedaudz samazinājusies dzīvojamo māju būvniecība, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Valstij jāsekmē daudzdzīvokļu māju rajonu pievilcība pilsētās

Latvijai jārēķinās ar attīstīto Rietumu valstu pieredzi, ka pārāk plaši izvērsta privātmāju rajonu celtniecība lielajās pilsētās nākotnē radīs problēmas gan sociālā ziņā, gan no vides tīrības viedokļa. Līdz ar to ir jāsekmē pašreizējo daudzdzī...
Blīvgumiju cenas

Blīvgumiju cenas

Tuvojoties aukstākam laikam aktuāli kļūst dažādi siltināšanas pasākumi mājās. Tie, kuru mājām vēl nav blīvi noslēgtie plastmasas logi, var izlīdzēties ar blīvgumiju līmēšanu. Cik tas maksāsģ