building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19122
Nozares raksti32982
Siltināšana : building.lv

Siltināšana

Izstādi "Būvniecības pasaule" apmeklējuši 62 396 interesenti

Izstāžu sabiedrības "Prima Skonto" rīkoto 6.specializēto būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstādi "Būvniecības pasaule 2003" četru dienu laikā apmeklēja 62 396 interesenti.

Tirdzniecības centra Stacijas laukumā izveidē ieguldīti 20 miljoni latu

Jaunajā tirdzniecības centrā "Origo", kas ietvers esošo Rīgas Centrālās stacijas ēku, divas jaunbūves, jaunu pulksteņa torni un laukumu, uzņēmums "Linstow Varner" ir ieguldījis 35 miljonus ASV dolāru (apmēram 20 miljoni latu).

Iepirkumu uzraudzības birojs neļauj Jēkabpils rajona Salas pagasta padomei slēgt līgumu ar Jēkabpils PMK par Salas vidusskolas renovāciju un siltināšanu

LR Iepirkumu uzraudzības birojs, izskatot a/s Siguldas Būvmeistars sūdzību par aizdomīgu konkursa komisijas lēmumu, izvēloties dārgāko piedāvājumu, atzinis, ka sūdzība ir pamatota. Salas pagasta padomei ir aizliegts slēgt līgumu ar Jēkabpils PMK par Salas vidusskolas renovācijas un energoefektivitātes paaugstināšanas 1. kā...

Ugunsgrēks angārā Sporta ielā, iespējams, izcēlies neuzmanīgas metināšanas dēļ

AS "Remus" noliktavā Rīgā, Sporta ielā 12/18, kur glabājās ēku siltināšanai paredzētais putostirols, ugunsgrēks varētu būt izcēlies, neuzmanīgi veicot metināšanas darbus, liecina sākotnējā informācija.
Uzskatu, ka hokeja halles uzbūvēšanai pietiek ar 35 miljoniem, nevis kā runā 300- 400 miljoniem

Uzskatu, ka hokeja halles uzbūvēšanai pietiek ar 35 miljoniem, nevis kā runā 300- 400 miljoniem

Intervija ar Rīgas Domes priekšsēdētāja vietnieku Aivaru Gunti Kreitusu.

Būvfirma iebilst pret dārgākā piedāvājuma uzvaru konkursā

A/S Siguldas Būvmeistars nosūtījusi sūdzību Iepirkumu uzraudzības birojam, lūdzot pārbaudīt, vai, nosakot par Jēkabpils rajona Salas vidusskolas renovācijas un energoefektivitātes paaugstināšanas 1. kārtas konkursa uzvarētāju dārgāko piedāvājumu, nav pārkāpta Latvijas likumdošana un šī konkursa nolikums.
Top vadošā būvniecības izstāde Latvijā "BŪVNIECĪBAS PASAULE 2003"

Top vadošā būvniecības izstāde Latvijā "BŪVNIECĪBAS PASAULE 2003"

No 2003.gada 6. marta līdz 9.martam Izstāžu sabiedrība PRIMA rīko 6. specializēto būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstādi BŪVNIECĪBAS PASAULE 2003, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē.
Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Ikviena ēka parasti tiek būvēta ilgam laikam. Ja īpašnieks vēlas saņemt garantiju, ka tā visādā ziņā kalpos ilgi, nepieciešams veikt aprēķinus, izstrādāt precīzu projektu.

Prasa līdzekļus Rīgas pilsētas īpašumu tehnisko projektu izstrādei

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien atbalstīja līdzekļu piešķiršanu no Rīgas pilsētas attīstības fonda līdzekļiem tehnisko projektu izstrādei Rīgas pilsētai piederošajiem īpašumiem, tai skaitā Ls 62 890 Valsts Mākslas muzeja renovācijas projekta izstrādei.
Žurnāls "Māja, Dzīvoklis" oktobrī

Žurnāls "Māja, Dzīvoklis" oktobrī

Žurnāla oktobra izdevums ir veltīts specifiskai tematikai - tas ir saistīts ar izstādes "Māja. Dzīvoklis 2002" tematiku (izstāde notiek no 17. līdz 20. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā).

Sāk veidot "Mājokļu aģentūru"

Ar šodienu oficiāli tiek sākts veidot "Mājokļu aģentūru", kura īstenos vienotu valsts politiku mājokļu sektorā.

Ar 1.oktobri veidos Mājokļu aģentūru

Valdība šodien nolēma no 1.oktobra saskaņā ar Publisko aģentūru likumu izveidot valsts aģentūru "Mājokļu aģentūra", kura īstenos vienotu valsts politiku mājokļu sektorā.

Pieņems renovācijas darbus Liepājas, Priekules un Saldus skolās

Rīt, 29.augustā, notiks Liepājas 1.vidusskolas, Liepājas Draudzīgā aicinājuma 5.vidusskolas, Priekules vidusskolas un Saldus sākumskolas renovācijas darbu pieņemšana, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pieņems renovācijas darbus Litenes pamatskolā un Krāslavas pilsētas ģimnāzijā

Šodien notiks Gulbenes rajona Litenes pamatskolas un Krāslavas pilsētas ģimnāzijas renovācijas darbu pieņemšana. Skolās ieradīsies būvdarbu pieņemšanas komisija, lai novērtētu paveikto remontdarbu kvalitāti un atbilstību ēkas ekspluatācijas noteikumiem.

Ticēsim brīnumiemģ

Nav aiz kalniem kārtējais velēšanu laiks. Partijas atkal sarosījušās. Vecā dziesma tiek atskaņota jaunā aranžējumā, katrs sola kaut ko labāku par pārējām. Pagājušo reižu neveiksminieki apvienojušies un cer, ka kopā veiksmes būs vairāk. Pie varas esošie cenšas noklusēt neizdarības ...

SIA "Knauf Marketings Rīga" saņēmusi "EN ISO 9001:2000" sertifikātu

SIA "Knauf Marketing Rīga" (KMR) ieguvusi "EN ISO 9001:2000" sertifikātu un šodien uzņēmumā Sauriešos rīko atvērto durvju dienu, lai gan žurnālistiem, gan tuvākās apkaimes iedzīvotājiem parādītu uzņēmumā paveikto.

Rīgas dome plāno izsludināt konkursu mājokļu iepirkšanai no privātpersonām

Rīgas dome tuvākajā laikā plāno izsludināt konkursu mājokļu iepirkšanai no privātpersonām, šodien 5.starptautiskajā konferencē "Baltijas nekustamais īpašums 2002" sacīja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Kreituss.

Liepājā notiks novada uzņēmēju dienas KURZEME 2002

Lai veicinātu uzņēmējdarbības un tautsaimniecības attīstību Latvijas reģionos, izstāžu sabiedrība Prima SKONTO ar Liepājas Tirgotāju Asociācijas un Liepājas Ledus halles atbalstu no 3. līdz 5.maijam rīko Novada Uzņēmēju Dienas - izstādi KURZEME 2002. Izstāde norisināsies Liepājas Ledus hallē un bū...

Madonā daudzdzīvokļu mājām siltinās logus

Šodien 15 brīvprātīgie energoefektivitātes kampaņas "Siltināsim sevi, nevis Zemi!" ietvaros kādai Madonas daudzdzīvokļu mājai bez maksas noblīvēs logus.