building.lv skaitļos

Lietotāji online11
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Ēku celtniecība : building.lv

Ēku celtniecība

Lems par divu daudzstāvu dzīvojamo namu būvniecību Imantā

Rīgas domes Vides komiteja šodien secināja, ka jautājums par divu daudzstāvu dzīvojamo namu būvniecību Imantā, Slokas un Kleistu ielas rajonā, nav tās kompetencē, jo apbūves teritorija neatrodas dabas pamatnē.

Pēc paplašināšanas un rekonstrukcijas atklās tirdzniecības centru "Mols"

Rīt, 7.novembrī, pēc vairāku mēnešu rekonstrukcijas darbiem notiks tirdzniecības centra "Mols" atklāšanas pasākums, aģentūru LETA informēja SIA "Linstow Varner" projektu un sabiedrisko attiecību direktors Rems Razums.

Berga Bazāra teritorijā uz rekonstruējamas ēkas uzkritis celtniecības krāns

Rīgā, Berga Bazāra teritorijā, uz rekonstruējamas ēkas uzkritis celtniecības krāns.
Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.

Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.

Šī žurnāla galvenā tēma - būvkonstrukcijas un būvelementi.
Žurnāls "Māja, Dzīvoklis" oktobrī

Žurnāls "Māja, Dzīvoklis" oktobrī

Žurnāla oktobra izdevums ir veltīts specifiskai tematikai - tas ir saistīts ar izstādes "Māja. Dzīvoklis 2002" tematiku (izstāde notiek no 17. līdz 20. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā).

A/s "Rīgas siltums" šogad uzbūvējusi septiņas jaunas katlu mājas

Pēc a/s "Rīgas siltums" 2002.gadā kopumā ir uzbūvētas vai būtiski rekonstruētas septiņas jaunas automatizētas gāzes bezpersonāla katlu mājas, kas aizstāja uzņēmuma un citiem īpašniekiem piederošos novecojušos siltumavotus ar zemu lietderības koeficientu. Kopējās investīcijas katlu māju bū...

"Skonto būve" uzsākusi tehniskā projekta izstrādi IeM administratīvās ēkas būvniecībai

Būvfirma SIA "Skonto Būve" pēc līguma ar Valsts nekustamā īpašuma aģentūru (VNĪA) noslēgšanas uzsākusi tehniskā projekta izstrādi Iekšlietu ministrijas (IeM) administratīvās ēkas būvniecībai.
Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Izstāžu sabiedrība PRIMA rudens sezonu sāk ar specializēto izstādi labsajūtas cienītājiem KOMFORTS 2002, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē no 9. līdz 12. oktobrim.
Norobežojošo konstrukciju siltumtehniskie aprēķini

Norobežojošo konstrukciju siltumtehniskie aprēķini

Rīgas Tehniskās universitāte ir laidusi klajā inženierzinātņu doktores Olitas Belindževas - Korklas grāmatu par ēku norobežojušo konstrukciju ģ sienu, jumtu, logu ģ siltuma zudumu aprēķiniem, kas ir pirmie Latvijā izdotie jaunā būvnormatīva LBN 002-01 skaidrojumi.

Rīt uzsāks Rēzeknes robežsargu skolas rekonstrukciju

Rīt, 1.oktobrī, būvfirmu "Kalnozols celtniecība" un SIA "Latvijas energoceltnieks" (LEC) izveidotā līgumsabiedrība "LK Būve" uzsāks Rēzeknes robežsargu skolas rekonstrukciju.

Projekta "Jaunā Vecpilsēta" celtniecības darbi sāksies ne ātrāk kā 2004.gadā

Celtniecības darbi projekta "Jaunā Vecpilsēta" īstenošanai tiks uzsākti 2004. vai 2005.gadā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē.

Iepazīstinās ar topošo "Rimi" izplatīšanas centru

Rīt, 26.septembrī, plkst.12 žurnālistiem būs iespēja aplūkot topošo "Rimi" izplatīšanas un biroju kompleksu, kas tiek celts Rīgā, Deglava ielā 161.

Cēsu vecpilsētā vēsturiskā dzīvojamā mājā izveido jaunu viesnīcu "Katrīna"

Cēsu vecpilsētā 1910.gadā celtajā dzīvojamajā mājā izveidota jauna viesnīca "Katrīna", kas jau uzņēmusi savus pirmos 100 klientus, aģentūra LETA uzzināja sarunā ar viesnīcas projekta īstenotāja SIA "Salas" direktoru Jāni Dzērvi.

"Pro Kapital" viesnīcas un dzīvojamās mājas izveidē Pulkveža Brieža ielā investēs 9,8 miljonus ASV dolāru

Nekustamo īpašumu attīstības kompānija AS "Pro Kapital" viesnīcas un dzīvojamās mājas izveidē Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 11/13, investēs 9,8 miljonus dolāru. Kompleksa izveidi paredzēts sākt aptuveni mēneša laikā.

Pieaug Rātsnama būvei nepieciešamā summa

Pretēji plaši izplatītajai informācijai, ka Rātsnama uzsliešana Rīgas centrā pašvaldībai izmaksās astoņus miljonus latu, patlaban šķiet, ka dome šim projektam plāno atvēlēt krietni lielāku summu, vēsta laikraksts "Diena".

Noslēgusies Āgenskalna ģimnāzijas celtniecība un rekonstrukcija

Āgenskalna ģimnāzijas skolēniem un pedagogiem rīt svinīgā pasākumā tiks pasniegtas pilnībā rekonstruētās skolas vēsturiskās ēkas atslēgas, aģentūru LETA informēja ģimnāzijā.

Uzņēmums "OK Būvmateriāli" par 50% plāno kāpināt apgrozījumu

SIA "OK Būvmateriāli", kas specializējušies profesionālās betonēšanas un betona remonta tehnoloģiju un celtniecības objektu apgādes sfērā, apgrozījums šī gada 7 mēnešos ir 1,45 miljoni latu.

"EKZ" tuvāko dienu laikā plāno uzsākt kompleksa būvi Krasta ielā

Vācijas uzņēmuma "Nadis projekts GmBH" meitas uzņēmums SIA "EKZ" tuvāko dienu laikā plāno uzsākt pirms vairākiem gadiem iecerētā tirdzniecības un biroja kompleksa celtniecību Rīgā, Krasta ielā 36.