building.lv skaitļos

Lietotāji online42
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32872
Žalūzijas : building.lv

Žalūzijas

Skate "Gada Labākā būve Latvijā` 2010"

25.martā ar laureātu svinīgu apbalvošanu noslēgsies Latvijas Būvnieku asociācijas (LBA) rīkotā skate "Gada Labākā būve Latvijā` 2010".
Koģenerācijas staciju sāks celt ap Lieldienām

Koģenerācijas staciju sāks celt ap Lieldienām

Lai izskatītu koģenerācijas stacijas būvniecības ieceri Stacijas ielā 6, Kuldīgā, 16. februārī Kuldīgas novada Domē notika atkārtota sabiedriskā apspriešana.
Kā samazināt apkures rēķinu

Kā samazināt apkures rēķinu

AS «Rīgas siltums» aprēķini un pieredze liecina - pazeminot iekštelpu gaisa temperatūru par vienu grādu, iespējams samazināt siltuma rēķinus vidēji par 6%, informē AS «Rīgas siltums» informācijas daļas vadītāja Linda Rence.
Ventspilī noslēgusies daudzdzīvokļu ēkas siltināšana!

Ventspilī noslēgusies daudzdzīvokļu ēkas siltināšana!

Š.g. decembra sākumā noslēgušies daudzdzīvokļu ēkas Sarkanmuižas dambī 24, Ventspilī fasādes siltināšanas darbi. Ēkas siltināšana notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda aktivitātes "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" ietvaros Latvijā.  
Fen šuj krāsas un to pielietojums

Fen šuj krāsas un to pielietojums

Vienalga vai dzīvojam lepnā privātmājā, lauku setā vai šaurā pilsētas dzīvoklī, apkārtējai videi uz mūsu dzīvi ir ļoti liela ietekme. Fen šuj krāsas ,ja izmantojam tās pareizi, ienesīs mūsu vidē mums vēlamo Fen šuj enerģiju un palīdzēs radīt veiksmīgāku un ...
Virtuves mēbeļu izvēle

Virtuves mēbeļu izvēle

Plānojot dzīvokļa vai mājas iekārtojumu, rūpīgi jāpārdomā virtuves plānojums. Virtuve tiek uzskatīta par teju svarīgāko mājokļa daļu. Šeit tiek ne tikai gatavotas maltītes, šeit pulcējas visa ģimene gan brokastīs pirms došanās uz darbu un skolu, gan vakariņās, lai ...
DnB NORD Banka atklāj jauno centrālās administrācijas ēku Skanstes ielā 12

DnB NORD Banka atklāj jauno centrālās administrācijas ēku Skanstes ielā 12

Jaunajā celtnē veiksmīgi apvienots moderns dizains, jaunāko tehnoloģiju sniegtās iespējas un funkcionāls telpu iekārtojums, nezaudējot vieglumu, gaišumu un mājīguma sajūtu.
Piedāvājam apmeklēt Baltijas celtniecības nedēļu no 15. - 17.septembrim Sanktpēterburgā

Piedāvājam apmeklēt Baltijas celtniecības nedēļu no 15. - 17.septembrim Sanktpēterburgā

14. Starptautiskā specializētā izstāde notiks izstāžu kompleksā "LENEXPO". Izstāde ir otra lielākā celtniecības izstāde Krievijā, pēc izstādes MOSBUILD.
Iekārtojam virtuvi!

Iekārtojam virtuvi!

Konsultē Ilze Gudermane, veikalu tīkla "K-rauta" interjera eksperte

SB UN PARTNERI - labas detaļas labai arhitektūrai

SIA SB un Partneri ir dibināta 1994. gada 20. decembrī. Uzņēmuma pamatdarbība - būvkalumu vairum- un mazumtirdzniecība – tā darbības laikā nav mainījusies. Izstāžu zāle, birojs un noliktava atrodas Rīgā, Rencēnu ielā 21. No 1996. gada decembra darbojas arī Būvkalumu veikals Rīgā, Bruņinieku ielā 41.
Markīzes – saules aizsardzība un dizaina elements (1. daļa)

Markīzes – saules aizsardzība un dizaina elements (1. daļa)

SIA "Decodesign" direktors Māris Kārkliņš, kas Latvijā pārstāv Eiropā populārā zīmola Nova Hüppe markīzes, iesaka neuztvert populāro saules aizsardzības sistēmu kā vienkāršotu elementu: "Markīzes ekspluatācija ir atkarīga no konstrukcijas noturības un stiprināšanas veida, kuri precīzi definēti ES ...
Apgaismojums mājoklī

Apgaismojums mājoklī

Gaismu gribas dēvēt par vienu no mūsdienu cilvēku nepieciešamībām, par kuras nozīmi ikdienā aizdomājamies reti, jo ir tik pašsaprotami vakarpusē ienākt mājās un ar pilnīgi automātisku rokas kustību aizskart slēdzi, iededzot gaismu telpā. Gaisma ļauj mums saskatīt priekšmetus, krāsas un ...

Izstādes "Māja I 2009" dalībnieku jaunumi

Informācija sagatavota, apkopojot dalībnieku iesniegtos izstādes piedāvājumus, taču nesatur visu izstādes piedāvājumu. Vairāk jaunumu: www.bt1.lv/maja1

KENDI - žalūzijas, pretinsektu tīkli, marķīzes, nojumes

SIA Kendi piedāvā: Žalūzijas: horizontālās, vertikālās, rullo; Pretinsektu tīkli; Ruļļveida aizsargžalūzijas, režģi; Markīzes, nojumes; Alumīnija logi un durvis; Fasāžu, balkonu un lodžiju iestiklošana; Stikla un alumīnija starpsienas; Bīdāmās alumīnija konstrukcijas; Alumīnija ārējās palodzes.

Pārdaugavā pie Dienvidu tilta uzbūvēta jauna biroju ēka

Rīga, 4.febr., LETA. Pārdaugavā pie Dienvidu tilta pabeigta biroju ēkas ^apostrofs;^apostrofs;Upmalas biroji^apostrofs;^apostrofs; būvniecība, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāji ^apostrofs;^apostrofs;Bauplan Nord^apostrofs;^apostrofs;.

DnB NORD Banka uzsāk jaunās centrālās biroju ēkas būvniecību Skanstes ielā

2008. gada 4. novembrī, ieliekot pamatakmeni, tika iesākts viens no patlaban vērienīgākajiem būvniecības projektiem Rīgā – DnB NORD Bankas centrālā biroja ēka. Projekta kopējās izmaksas plānotas 28,5 miljonu eiro apmērā.