UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 10 no 17
Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 29/11/2009 22:41

.....diemžēl jāatzīst, ka oficiālā izglītība šobrīd dod tikai fiziskās un materiālās pasaules zināšanas. Taču garīgā attīstība, kosmisko likumu zināšana tā pa īstam netiek mācīta...Noliegums ir soļošana atpakaļ. "Bērna" izliešana ar ūdeni.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: spk (192.130.154.---)
Datums: 30/11/2009 08:45

Rx, tu lūk baigi pēti visādus enerģētiskos laukus, citplanētiešus un tā ... nē nu smalki protams, visu cieņu un respekti. Bet pirms tam būtu papētījis jel, ko apzīmē ar vārdu izglītība, kāda šim vārdam jēga, būtība, pielietojums, un ko īsti māca dažādās iestādēs, pirms atvilkt par kautkādu "oficiālo izglītību", un vēl ar nožēlu, ka zinātniskā komunisma vietā neieviesa obligāto ufoloģiju ...

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 30/11/2009 09:49

iespraukšos es ar! :)
Jurītim - zināms, ka kaķis guļ uz āderu krustpunktiem, bet suns ne. Ozols aug uz āderu krustpunktiem, bet citi koki nē. Tas par tiem odiem! :)
Ar to gribēju teikt - ka katram savs vajadzīgs. Bet šķiet, ka cilvēks tomēr nav kaķis.....;)
Bet ja kāds te par Ufoloģiju runā āderu sakarā, tad jāsaka, ka šo starojumu pēta arī ģeolōgi, aizmirsu gan visnotaļ cienījamas zinātnieces vārdu, kas Latvijā ar šo kartēšanu nodarbojas, varbūt citi zinātāji atceras. Katrā ziņā viņa arī vienā no DEKO nummuriem pirms pāris gadiem rakstīja. Un viņa arī apseko zemesgabalus pirms mājas celtniecīgbas un sastāda šo ģeopatogēno zonu kartes.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 30/11/2009 09:56

Skaidrs ir viens, ka āderoloģija no ufoloģijas, scientoloģijas un citām loģijām netašķiras pilnīgi ne ar ko, jo visas ir balstītas uz minējumiem, pieņēmumiem un iedomātiem pierādījumiem. Tā kā, lūdzu, nevajag pataisīt āderoloģiju par vērtīgāku "zinātni". Un par to, atļaušos likt pēdiņās "cienījamo zinātnieci", vai tik tā nav tā pati, kas uz Salacgrīvas meteorītu bija izsaukta un ar striķi rokā teica, ka jūtot spēcīgu zemes anomāliju, sablīvējumu šajā vietā, kaut ko no kosmosa...nu kauns, kāds aplauziens. Ņemamies pēc sirds patikas ar āderēm, bet izrādam arī respektu ufoloģijai, telepātijai u.c., jo tās ir tikpat cienījamas zinātnes kā mūsu mīļotā āderu padarīšana, kuras mēs drīz, izskatās, brauksim pielūgt uz Zikurātu.

Re: Ahderes
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 30/11/2009 10:01

Inese: Varbūt nesen masu mēdīšanas līdzekļos pieminētā zinātniece:
LETA 26.10.2009:
Pensionētā ģeoloģe Lija Bērziņa, kas notikuma vietā izmantoja biolokācijas metodi, konstatējusi zemes sablīvējumus. "Es varu pateikt, ka tā ir trieciena struktūra, jo zemē ir izveidojušies sablīvējumi," skaidroja Bērziņa.
Tomēr viņa nevar pateikt cik seni ir šie sablīvējumi, tāpat viņa nevar izslēgt iespēju, ka šādi sablīvējumi veidojušies, piemēram, no zemē ierakta lādiņa.
"Ko es jūtu? Anomāliju. Neviendabīgu," notikuma vietā žurnālistiem sacīja Bērziņa. "Nav jau teikts, ka tas ir meteorīts. Kosmoss mums ir pārpildīts ar visu ko," teica ģeoloģe.
Latvijas Avīze 27.10.2009. Sēļu meteorīts kā joks:
Uzrodas arī pensionēta ģeoloģe no Rīgas Lija Bērziņa. Viņa ar vara stieplīti un koka stabiņiem nosaka un iezīmē krietni tālu tīrumā bedrei apkārt esošos anormālo parādību viļņus. Tos gan neviens neredz un nejūt, kaut zāle nomīdīta gluži melna. Kundze ir pilnīgi pārliecināta, ka kaut kas nokritis ir un uzsprādzis arī ir.

Rx - varbūt vari iedot kādu literatūras vai saišu sarakstu?
Es arī pirms gadiem mēģināju par šo jautājumu interesēties, pagaidām ne pie kā daudz vairāk kā:
1) kaut kas tur ir;
2) gandrīz vai "katram savas"
nonācis neesmu...

Re: Ahderes
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 30/11/2009 10:32

Esmu lasījis, ka cilvēkam esot tieksme intuitīvi (bet ne tikai, atcerēsimies kaut vai skudru ciņus un kurmju rakumus) izvēlēties ar "āderes" centru, malām vai to krustpunktiem saistītas vietas.
Tāpēc līdzsvaram varu piedāvāt iespējamu Bērziņas un ahderteorijas glābšanas versiju: pirmais reklāmistu nolīgtais racējs nepazināti iedūra lāpstu tieši virs grunts sablīvējumiem: Nu, kur raksim? Davai tur ap to skudru cini!
Man pašam rīkstošanu ierādīja mērnieki. Viņi to izmanto komunikāciju atrašanai un ir vairākkārt pārliecinājušies par to, ka metode strādā - atrokot ir konstatēta komunikācijas esamība rāmīša uzrādītajā, nevis komunikāciju turētāja plānos iezīmētajā vietā. Pats esmu izspraudis caur savu zemi ejoša kabeļa trasi un rokot vienā vietā pārliecinājies, ka kabelis vismaz ar 20 cm precizitāti tur tiešām atrodas.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: IP Logged. (159.148.229.---)
Datums: 30/11/2009 13:08

Tā kā zināms, ka kaķis guļ uz āderu krustpunktiem, esmu atklājis efektīvu āderu pārvietošanas metodi. Tātad telpā uz grīdas novietojam dvieli, PVC maisiņu, jaku - nu vienalga ko. Intuitīvi mēs to novietosim uz āderes. To apliecinās arī kaķis, kas apgulsies tieši uz mūsu novietotā matērijas gabala. Eksperimenta gaitā pārvietojam maisiņu, jaku etc., un konstatējam, ka kaķis atkal izvēlas gulēt uz āderes un maisiņa - tādejādi mēs pabīdam āderes, lai tās mums netraucētu izvietot mēbeles.
Tāpat viegli izskaidrojams, kādēļ kaķi guļ uz/pie dažādiem apsildes objektiem - uguns āderes tak, vai centrālapkures radiatoru gadījumā udens un uguns āderu apvienojums. Common science! ;)

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Pow (80.232.177.---)
Datums: 30/11/2009 13:33

Vienstāvs:
"Man pašam rīkstošanu ierādīja mērnieki. Viņi to izmanto komunikāciju atrašanai un ir vairākkārt pārliecinājušies par to, ka metode strādā - atrokot ir konstatēta komunikācijas esamība rāmīša uzrādītajā, nevis komunikāciju turētāja plānos iezīmētajā vietā. Pats esmu izspraudis caur savu zemi ejoša kabeļa trasi un rokot vienā vietā pārliecinājies, ka kabelis vismaz ar 20 cm precizitāti tur tiešām atrodas."

Beidz fantazēt!
Es arī vairākkārt esmu pārliecinājies, ka metot monētu varu noteikt vai būs ģerbonis vai nebūs.
Es pieņemu, ka tiem krutajiem mērniekiem vai tev pašam kāds lieks latiņš nenāktu par skādi šajos krīzes apstākļos. Konkrēti miljons ASV dolāru [www.randi.org] no James Randi, pierādot savas spējas.
Te filmiņa par pieciem "spējīgiem" rīkstotājiem komunikāciju meklētājiem 5 daļās:
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]

Rīkstošana ir tādas pašas buļļa kakas kā astroloģija, ufoloģija.
Ja kādam liekas, ka tā ir zinātne, tad lūdzu aizejiet un iepazīstieties ar vārda zinātne definīciju - [en.wikipedia.org]

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 30/11/2009 13:44

Mazliet aizejot no āderēm/tās varot paslēpt zem plastmasas maisiņa/ mani ļoti interesē jautājums par Radona gāzi, kā tā ietekmē cilvēku viņa labsajūtu.
B.Šovs raksta-Ja tev ir ābols un man ir ābols un mēs ar tiem apmaināmies, tad mums katram būspa ābolm. taču, ja tev ir ideja un man ir ideja un mēs ar tām apmaināmies, tad mums katram būs pa divām idejām.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 30/11/2009 13:48

Vieni var smaidīt, otri var ticēt, bet par farsu nez vai vajag pārvērst (par to kaķa pārvietošanu... Protams, ka pārvietot kaķi izdosies, bet ja vērosi, kur viņš pats izvēlas regulāri gulēt, tad būsi tuvu trāpījumam). ;)
Nezinu, vai Bērziņas kundze ir tā, ko domāju, jo man domāt, tas uzvārds bija cits. Ja būs luste, pameklēšu žurnālos.
Nu katrā ziņā man pat arhitekte pirms projektēšanas vaicāja - āderes taču noteicāt, vai ne? Nez vai te visi sarunājuši ar Ufoloģiju aizrauties....
Un vai viss pasaulē ir ar zinātniskām metodēm pašlaik pierādāms arī varētu apsmaidīt! To pašu Lielo Strādzienu zinātne vēl aizvien nevar pierādīt! ;) Varbūt vienkārši vēl neprotam to ne izmērīt, ne pierādīt, tāpat kā āderes?....

Re: Radons (Latvijā)
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 30/11/2009 13:50


Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 30/11/2009 14:05

Manis atraktais kabelis (ar pastiprinātāju, rakdams 1 m blakus, uzrakos liekā kabeļa cilpai, tomēr aizejošie gali apbrīnojami precīzi sakrita ar izsprausto trasi)
[www.failiem.lv]
Piekrītu, ka viens mērījums nav mērījums (cik atceros no studiju laikiem Stjūdenta koeficienta tabulas sākās ar 3).

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Pow (80.232.177.---)
Datums: 30/11/2009 14:05

Inese, zinātne izvirza teoriju, balstoties uz novērojumiem. Balstoties uz teoriju tiek izvirzītas hipotēzes, kas vēlāk tiek vai netiek novērotas dabā, tādējādi apstiprinot vai apgāžot teoriju.
Lielais sprādziens ir tikai teorija un neredzu pamatu tur neko apsmaidīt. Nekur nav teikts, ka nākotnē teorija netiks apgāzta ar novērojumiem, un, kas ir svarīgākais, izvirzīta cita - labāka teorija.
Tieši pateicoties šim procesam, ko sauc par zinātni, tu tagad vari ieklabināt internetā savu komentāru.

Attiecībā uz āderēm. Teorija ir. Eksperimentāli apstiprināt kontrolētos apstākļos to nevar. Tātad tā nav zinātne.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 30/11/2009 15:10

Ineresanti, kad ,,topenē,, pirmā prasība būs norādīt Zemes starojumus un pēc tik saredzamās lietas, vai mūsu senču 200g.vecās prasmes tiks atzītas/nejaukt ar jēdzienu ,,zinātne,,/.
Vai Zemei tāpat kā cilvēkam nevar būt sava asinsrite un nervi?

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: v_t (78.84.59.---)
Datums: 30/11/2009 15:32

Pow
laiku pa laikam nākas lasīt ziņas par faktiem, procesiem vai parādībām, kas ir reāli manāmas, bet zinātne nevar izskaidrot. rupji runājot un maigi izsakoties - pietrūkst kapacitātes. :D
un vispār, ja ticēt deividam aikijam, tad mēs dzīvojam 10% - tos visu iespējamo frekvenču. tātad, 90% pasaules mēs nemaz neesam spējīgi uztvert tieši tāpat kā radioviļņus un sazinkādusturvēl starojumus, kuros eksistē paralēlas realitātes. piemēram, radioviļnu uztveršanai ir izgudrots rāčiņš, bet tiem 90% vēl nekādi jēdzīgi uztvērēji nav izgudroti. cik, nu, ekstrasensi (zintnieki, krīvi, vaideloši) jūt, tik ir.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 30/11/2009 15:40

IPLogged, es tieši to pašu par kaķi gribēju rakstīt. Turklāt kaķis, ne tikai gulēs uz jakas vai maisiņa, bet manējais pat ielīda un uztaisīja sev migu akmensvates rullī :) (tas tāds īstens ekoloģijas un guļamāderes apvienojums :)) Un tiešām, kad akmensvates rulli no vienas vietas pārnesu uz citu - ieriktējās tur. Kaķis neguļ ne uz kādām āderēm, un intuitīvi izvēlas siltāko, augstāko vietu. Nevajag te murgot. Kaķim vajag kaut ko jaunu. Turklāt radiem kaķis bija ielīdis krāsnī un uzlecis augstāk dūmejā. Krāsns tika iekurināta, bet kaķis tika cauri ar apsvilušām ūsām un izbīli, jo laikus tika sadzirdēta ņaudēšana. Āderu piekritējiem iesaku atnest mājās kādu jaunu lietu, piemēram, kartona kasti, un nolikt to visnelabvēlīgākajā āderu krustpunktā - kā likts kaķis tur būs iekšā un jutīsies kā septītajās debesīs.
Manā uztverē visa tā āderu padarīšana ir murgi, murgi, un vēlreiz murgi.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 30/11/2009 15:57

POW
No zinātnes es ar šo to sajēdzu, žinu ka sir teorija, hipotēze un eksperimenti :)
Tomēr domāju kā V-T - tas, ka pašlaik nevaram pierādīt ar taustāmiem rezultātiem, nenozīmē, ka to nevarēs vēlāk. Un cilvēks bieži vien ir jūtīgāks par visiem aparātiem. Ja nav pazaudējis šīs maņas, paļaujoties uz aparātiem

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 30/11/2009 16:09

aaaa
par kaķiem.
Redz pavēro to savu minci uzmanīgāk. Un nenes jaunu akmensvates rulli iekšā, betpavēro pierastā atmosfērā ;) To neesmu izdomājusi es, tas ir novērots (nu jā, nav tas kontrolētais eksperiments bijis!) ne vienu reizi vien. Ja kaķim ir kāda īpaši mīļa vieta, kur viņš guļ, visticamāk, tur ir ādere. Ja kaķis pārvācas no vienas vietas uz otru, brīžiem te, brīžiem citur, āderes mājā gluži vienkārši nav. Un es uz saviem zvēriem pārliecinājos par to.
Mums vecajā dzīvoklī, kas bija vietā, kur pilns ar āderēm, neviens labi negulēja. Suns mans dzīvoklī vispār iekšā negāja - pieplacis uz vēdera tupēja pie durvīm (tā arī palika pie vecākiem nodzīvot vecumdienas). Kaķis toties uzreiz iekārtojās gultas galvgalī (vienā istabā). Un tur viņš gulēja VIENMĒR, kad bija istabā. Kad sākām interesēties par to, kāpēc neviens īsti labi neizguļamies, atsaucām rīkstnieku, tad tieši zem gultas galvgaļa izrādījās āderu krustpunkts. Un vispār visa istaba āderēs, bet kaķis jau viltnieks uz grīdas negulēs. Tagad pirms mājas celšanas pirmais darbs bija āderu noteikšana. Un ziniet, gan suns nāk mājā, gan kaķiem nav neviena īpaši mīļa vietiņa (guļ visos krēslos pēc kārtas), gan paši guļam labi. Gribat ticiet negribiet neticiet... Es katrā ziņā esmu apmierināta, ka āderes noteicām, jo tur kur sākumā gribējām celt, mums būtu bijis tāpat kā vecajā dzīvoklī.....

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 30/11/2009 17:07

aaaa, ja jau āderes ir murgi, tad ņem un izroc aku uz dullo- domā būs ūdens-nekā. Izroc aku uz āderes un ūdens tajā būs pat vissausākajā vasarā. Nav āderēs nekā pārdabiska un sen jau izgatavoti aparāti, kuri spēj noteikt āderi. Nē, nu var jau nekam neticēt. Černobiļā jau veči dzēra tik šnabi un ar lāpstām šaufelēja radioaktīvos atkritumus. Tak pa šmigu arī neko nejuta un teica, ka radiācija tāds štrunts vien ir un kārtīgam vecim neko izdarīt nevar. Tagad gan vairs tā neviens nerunā. Tā pat ir ar āderēm. Uzreiz jau kaulus nelauzīs gulēšana uz āderes, bet pēc gadiem noteikti atsauksies uz veselību. Tas, ka mēs neredzam, nesaožam vai nejūtam dažādas iedarbības uz savu organismu vēl nenozīmē, ka to nav.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: m. (78.84.91.---)
Datums: 30/11/2009 18:18

Ziniet man ar ir kakjis un adeere dzivoklii tieshi zem manas gultas - tagad atnaaku majaas kakis pat nenaak mani aposnjaat un lai es vinju paglaudu, bet pa taisno guleet apmeram tanii vietaa kur adere mana gultaaa. Dzivoklis 3 stavaaa.

PS. Fenshui ariii ir.

Pašreizējā: 10 no 17


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **        ********  ********  **     ** 
 **    **  **        **           **     **     ** 
     **    **        **           **     **     ** 
    **     **        ******       **     **     ** 
   **      **        **           **      **   **  
   **      **        **           **       ** **   
   **      ********  ********     **        ***    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727