UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 9 no 17
Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: aaaa (78.84.169.---)
Datums: 23/11/2009 20:29

Es, savukārt, pieturos pie pārliecības, ka ne jau zemē tās āderes ir, bet gan mūsu galvās un tikai un vienīgi. Stāsts par uguns, ūdens, biezpiena un makdonalda āderēm man vispār liekas lielākais gadsimta malds un sviests. Bet nu - katrs jau jūk prātā pa savam. Ir arī veselas tautas un pat rases, kas tic un dzīvo pēc horoskopiem, lai gan tas arī nekas vairāk par tīrākām iedomām nav un nekad nav bijis. Izdomāt jau var sazin ko, un ja pats tam tic un stāsta citiem, tad tā arī liekas kā visīstākā patiesība. Ir cilvēki, kas nevar gulēt istabā, kurā ir spogulis, jo tam, redz, ir negatīvā enerģija. Ne jau spogulim - spogulim vispār nekāda enerģija nav un nevar būt, tāpat kā āderēm (vislielāko sajūsmu manī parasti izsauc āderu piekritēju mēģināšana saprotamā valodā izskaidrot, kas tās āderes tādas ir - vislabākais piemērs bija LR1 "Kā labāk dzīvot" viena no pazīstamākajiem Latvijas āderu specu skaidrošanās līdz absurdam, kur viņš pats sevi iedzina stūrī un sāka gvelzt nu tādus murgus, ka pat pēc 0.7 ir grūti ko tādu izmurgot). Visas tās lietas ir tikai un vienīgi mūsu galvās. Un gribētu redzēt tehnoloģiski vienādi izbūvētus divus skursteņus, pie vienāda vēja un āra parametriem, kur viens ir uzbūvēts uz uguns āderes, otrs uz ūdens āderes. Esmu gatavs derēt uz principā jebko, ka vilkme abos skursteņos būs identiski vienāda. Tas pats ir par gulēšanu - ja galvā maisās domas, ka es guļu nepareizā vietā, tad tiešām nevar pagulēt, bet ja es ne par to interesējos, ne to ņemu vērā, tad guļu kā zīdainis jebkurā vietā.

Re: Ahderes
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 24/11/2009 09:42

Baškevica grāmata, iespējams, noder ieinteresēšanai un kā literatūras saraksts. Šaubos gan, ka tā varētu novest pie cita rezultāta kā katram savas "āderes" vai uzskati par tām.
Piemēram, vai šī foruma dalībniekiem būtu vienots viedoklis sekojošos jautājumos:
1. Vai "āderei" vienmēr ir materiāls cēlonis ūdens, metālu, "sablīvējumu"(© Lija Bērziņa) vai citu grunts neviendabību veidā?
2. Kāda ir konkrētas "āderes" forma (kādu uztver konkrēts rīkstotājs, kā tās iedarbojas uz konkrētu gulētāju vai kāda tā patiesībā ir "āderei" vai tās cēlonim, ja tāds eksistē):
a) līnija (ar nulles platumu);
b) josla (ar noteiktu platumu > 0);
c) punkts (ar laukumu 0);
d) aplis vai nenoteikta forma (ar laukumu > 0)?
3. Vai jebkurai parādībai, ko pie mums apzīmē ar vārdu "ādere", iespējams izšķirt kādu no divām pretējām polaritātēm, kuras dēvē par "ūdeni" vai "uguni", "sudrabu" vai "zeltu", "Yin" vai "Yang"?
4. Vai augšminētās polaritātes ietvaros vai neatkarīgi no tās "āderei" eksistē tās "stiprumu" raksturojoša intensitāte?
5. Ja eksistē abas augšminētās īpašības, vai tās lineāri saskaitās (piem -8 + 9 = +1)?
6. Kā, pieņemot, ka viss augšminētais eksistē un ir mums uztverams, būvēties vai istabuiekārtot gribētajam tas būtu jāpēta: dalot sastāvdaļās (latviešu taisnleņķa, Bērziņas melnās, Bērziņas sarkanās, Ernst Hartmann, Manfred Curry, Ley lines, sakrālā ģeometrija utt) vai integrējot visu kopā?
7. Vai "āderes" tiek uztvertas (rīkstojot) un iedarbojas (guļot) caur kādu no tradicionālajā fizikā zināmajām 4 fundamentālajām mijiedarbībām (gravitācija, elektromagnētisms, stiprās un vājās mijiedarbības kodolos)? Vai pareizi strādā un uz kā pamatojas verķis
[www.iga1.ru]
8. Vai iespējams, ka nemainīgs "starojums" var nākt uz zemes pleķīti no "kosmosa", attiecībā pret kuru pleķītis nestāv mierā?

Re: Vetspiebalgas Vehveri
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 24/11/2009 09:52

Valdim: Vai Vēveri
[www.balticmaps.eu]
nav pārāk liels ciemats, lai tur zustu konkrēta pagalma sajūta?

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 24/11/2009 11:59

;;Vēverus,, ir vērts pētīt kā 7 atsevišķas zemnieku sētas ar ēkām, kas atrodas autentiskās vietās/izņēmums ir pirts kura šad un tad iet zudībā/
www.āderu tīklos var apsksatīt tiešām pamatīgu plānu analīzi no dažādu starojumu viedokļa
Mani personīgi patreiz vairāk interesē atgriezeniskā saite,kad izejot no kāda cilvēka veselības problēmām tās tiek salīdzinātas ar viņa guļvietu un darba vietu, kā tās savstarpēji saistās
Domāju liela daļa piekritīs 1/cilvēka veselība,2/mājas interjērs.
Viens gan ir skaidrs jo vairāk ko pētī jo vairāk ir jāizzina jāsalīdzina ar citu atrastajiem risinājumiem
Nemaldās tikai tas, kuram nav sava viedokļa
Personīgā pieredze būvejot savas ēkas ļauj tikai diskutēt ar pārējiem,jo ne visam, ko sarakstījis Baškevics/piemēram par āderu neitraliz;aciju/ es varu piekrist.

Re: Ahderes
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 24/11/2009 12:38

Iespējams, prātīgākā latviskā papļāpāšana par tēmu ar atsaucēm uz avotiem pasaulē:
[www.viss.lv]

Vai tiešām nav "katram savas":
[www.spats.lv]
[www.viss.lv]

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Pow (80.232.177.---)
Datums: 24/11/2009 18:46

[www.lysator.liu.se]
Pseidozinātne tas viss ir.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 24/11/2009 18:59

Katram savas-tiešām jāpiekrīt starojumu veidi ir daudzveidīgi tomēr no tām parastākajām aktīvajām joslām ir vērts izvairīties.
Jo tie pētījumi kas ir veikti apskatot cilvēku ļaundabīgās kaites un viņu mājvietu ir gana nomācoši lai aicinātu visus'izvairīties no tām pašām ūdens un ,,uguns,, āderēm.
Par ūdens āderēm neviens nešaubās,kad rok aku, vakaros ārā neviens nesēž odu mākonī, bet kaut kur blakus tādējādi attālinot sevi no tām. Problēma sākas, kad cilvēks ieiet mājā un viņu nesagaida draudzīgais odu bars.
Līdzīgi arī uguns āderes.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 25/11/2009 10:35

A.I.Baškevica grāmatas apakšvirsraksts- APGŪSIM praktiskās rīkstniecības noslēpumus-to var veikt katrs pats.
Visiem iesaka lietot veselīgu uzturu/augļi,dārzeņi,graudaugi,piens/ cits saka apēd tik olbaltumvielas, metālus utt.
Visiem iesaka dienā noiet 10000 soļus, 60 reizes pietupties- kāds to izdara nemanot par šo cilvēku mēdz teikt- Tas/Tā/ tāds rozīgs, tvirts un smaidīgs kā zīdaiņa dupsis.TIE jau dzīvo citā laiktelpā ārpus kaitīgam/Latvijā kopš 18.gs/ āderēm un citām negācijām.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 25/11/2009 12:21

Piemēram krievijā izstrādātā softā, kas vada biorezonanses diagnostiku (kad pieslēdz elektrodus kā EKG un skatās reakciju uz zemfrekvences sprieguma svārstībām) kāda noviržu grupa tiek dēvēta par "geopatogennaja nagruzka".

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 25/11/2009 20:58

Marks Tvens raksta -Nav nekā vulgārāka par pārlieku lielu izsmalcinātību./vai Gaismaspils guļ īstajā režģī pie kam kontinenti kustas/
M.T.-Nekas nespēj turēties pretim smiekliem./mans taksis miegā bieži ķiķina laikam pret kaitīgo starojumu/
M.T.-ir vairāki veidi kā pārvarēt kardinājumu, visdrošākais no tiem ir gļēvulība./tiem kas dzīvo laimīgā neziņā par āderu esamību/
M.T.-Ja jūs runājat tikai patiesību, jums nav jāpūlas neko atcerēties./šis un tas tiek atkārtots citiem vārdiem par ko arī atvainojos/

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Pow (80.232.177.---)
Datums: 26/11/2009 12:40

Valdi liepa,
par cik tu te tāds āderu speciālists, man ir viens vienkāršs jautājums - vai tas tavs āderu režģis, kurā vajag ietrāpīt būves, visās vietās uz zemeslodes ir paralēlas un perpendikulāras līnijas?
Varbūt kaut kur ir kāda zemeslodes bilde kā tas izskatās?

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.cs.llu.lv)
Datums: 26/11/2009 13:32

Projektos redzamais tiešām atbilst pastāvošai realitātei, protams leilākos attālumos ūdens āderes MAINA gan platumu, gan saliecas/parasti tās ir 1-5m platas kā kura uguns āderes veido vairāk vai mazāk perpendikulāru tīklu/platums20-40cm/ citi starojumi ir parsti ar šaurākām joslām bet tas neizslēdz to esamību.
Par zemeslodes aptverošiem režģiem neesmu kompetents izteikties.
Vēlos akcentēt,ka upes turpina tecēt uz jūru savukārt pazemes strauti liela daļa upju virzienā p\edējos 200 gadu bez īpašām izmaiņām.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Pow (80.232.177.---)
Datums: 26/11/2009 13:50

Tu taču saproti, ka nav iespējams, ka visās vietās uz zemeslodes tās līnijas ir taisnas un paralēlas? Un te pilnīgi nav svarīgi kuras līnijas mēs apskatām - uguns āderes, ūdens āderes vai sūdu āderes. Tā ir vienkārša ģeometriska problēma.
Ja zeme būtu plakana, tad gan viss būtu vienkāršāk.
Tāpēc būtu interesanti apskatīt tās vietas uz zemes, kur viena tipā "āderes", kas citviet ir paralēlas un perpendikūlāras krustojas vienā punktā vairākas, vai iet pa spirāli vai tamlīdzīgi. Noteikti riktīgs melnais punkts!

Un ja kādam liekas, ka viņš ar zariņu rokās vai antenām rokās vai ar savu locekli var sajust pazemes ūdens plūsmu, tad viņam ir iespēja iegūt vienu miljonu asv dolāru no James Randi [www.randi.org] pierādot to kontrolētos apstākļos.
Pagaidām vēl nevienam tas nav izdevis. Youtube var ierēkt par džekiem ar paranormālajiem "spējām", kas tiek atmaskoti.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 27/11/2009 15:08

Ir kas tās saredz, no Eri ezera sākas Niagāra, bet Gaujas sākums kartē uzrādīts dabā atrast pirmos 10m pagrūti jo to veido pazemes strauti vēlāk arī pietekas.
Tāpat cilvēka aura var būt simetriska, veselīga vai deformēta/@#$%&.lv/, kas vēlāk izpaužas kā konkrētas likstas.
B. Šovs raksta-Nakts atnes mieru vecīšiem,bet cerības - jaunajiem./it īpaši ja neguļ uz uguns āderēm, bet gan pie iekurta kamīna/.
Uz priekšu Francija

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Juriits (91.188.60.---)
Datums: 28/11/2009 22:05

Nebiju dzirdeejis, ka kartees uzraada pazemes strautus. Nestriideeshos, pienjemu, ka kaut kaada MINEMAALA iedaŗbiiba ir taam aadereem. Tas ka krustpunktos tusejas odi-noziimee, ka tur ir slikts starojums?
Vinji nav dziivas radiibas? Varbuut vinjiem tur vienkaarshi ir tusinjsh?
Vai varbuut taapeec ka vinji suuc asinis un taapeec driikst tuseet?
Protams. ka cilveeki nesedees tur kur ir odu maakonis, bet vai tas buus saistiits ar aaderem? Nekaa personiiga, bet es neticu neaptaustaamam lietaam. Gribu ticeet, ka ir kaut kaads augstaaks speeks, bet sory nedod man nevuens vinju aptaustiit. Tv tak skataties ?- Irija, jaunaakaas zinja- aizlaid beernu uz svetdienas skolu, bet izradas ka tavu beernu maaciitaajs izrauj di*saa, ku tad ir Dievs ja maacitaajs shitaa var rukaat?. soru shodiejn esmu iedzeeris, ja kaut ko ne taa, avainojos!

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: EjTakTu (78.84.48.---)
Datums: 28/11/2009 23:41

Jurītis
Elektrību jau aptaustīji? :D

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Juriits (91.188.60.---)
Datums: 29/11/2009 11:08

Ej Tak Tu
Ne reizi vien ir naacies aptaustiit ;)

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: EjTakTu (78.84.52.---)
Datums: 29/11/2009 18:26

Un kā ar radioviļņiem? Tv tak skaties ;)

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 29/11/2009 20:45

Nav jau nekāda vajadzība tiem, kam nav ticības, zinību un citu priekšnosacījumu pierādīt "āderu" (nosācīts lauku kopējais apzīmējums) esamību un to iespaidu uz apkārtējo vidi, dzīvniekiem, cilvēku. Lieka enerģijas šķiešana, jo jau uzstādījumā ir skepse, negatīvisms, negribēšana augt, izzināt nezināmās lietas.... Es tās pētu jau vismaz 30..gadus. No pašiem sākumiem, kad tās nāca nosacītā atklātībā. Un tikai tad, kad Neticīgajiem, Nezinošajiem,......, parādu kur tās iet, kas tad augu valsts segā ieraugāms, kā koku zari, stumbri, zemsega seko šiem lauku spēkiem, kā plaisā mājas, pamati, sienas, kā guļ cilvēks gultā, kurai pāri iet šis starojums, kā tas-gulētājs guļ , uz kuru pusi, sačokurojies, ieņēmis "āderes" maziedarbīgāko iedarbības pozu (zemapziņas vadīta poza!!!) ...šis neticīgais sāk aizdomāties. Par "āderes" esamību , ja netic ekstrasensa rādījumam, liecina ļoti daudz, no šī rādījuma neatkarīgi fakti, un tie ir, tici vai nē. Selektīvs āderu uzrādītājs spēj atšķirt dažādus āderu starojumus. Un ūdens-uguns dalījums ir tikai "vienkāršai" tautai...Īsenībā tās ir daudz sarežģītākas, tām ir arī savas īpašibas, raksturs, ...iedarbība.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: aaaa (78.84.169.---)
Datums: 29/11/2009 21:48

Ir veselas kopienas pasaulē, kas jau 30-desmitiem gadu pēta citplanētiešus. Neviens viņus nav redzējis, bet viņu sekas esot redzamas ne tikai augu valstibā, bet visur citur. Un raksta par to grāmatas, rīko konferences, publicējas, bet Neticīgajiem necenšas neko uzspiest. Tādas pašas kopienas pēta arī telepātiju un priekšmetu pārvietošanu telpā tikai ar domu spēku - pēta 30-desmitiem gadu, raksta grāmatas, rīko konferences, publicējas, bet arī viņi Neticīgajiem neko neuzspiež, tikai ar nožēlu noskatās, kā viņi Neticīgie, tā īsti no pasaules uzbūves jau neko nesaprot.

Pašreizējā: 9 no 17


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **         **      **  ********   **     **  **     ** 
 **    **   **  **  **  **     **  ***   ***  **     ** 
 **    **   **  **  **  **     **  **** ****  **     ** 
 **    **   **  **  **  ********   ** *** **  ********* 
 *********  **  **  **  **         **     **  **     ** 
       **   **  **  **  **         **     **  **     ** 
       **    ***  ***   **         **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727