UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 16 no 17
Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (212.93.100.---)
Datums: 10/03/2010 22:17

Šķiet, ka pazīstu cilvēku, kas špaktelēšanas (bet ne slīpēšanas) procesu izbauda (vismaz no malas tā izskatās).

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Aldiss (213.180.127.---)
Datums: 11/03/2010 09:30

Es sevi varu pieskaitīt vidējam taupīgajam latvietim, kurš ir apguvis daudzus būvniecības darbus.
Būvejot savu māju izvelējos vidusceļu, kas manuprāt palīdz ietaupīt daļu līdzekļu, tai pat laikā neievelkot būvniecību n-to gadu garumā - lielos darbus (pamatu likšana, mūrēšana, siltināšana, jumts, pelēkā apdare, inženierkomunikācijas, virtuves iekārta) darīja meistari un brigādes, visi mazie darbi (mansarda izbūve, starpsienas, beigu apdare, labiekārtošana) - pašu spēkiem.
Rezultātā māja (1.5stāvs, 190kv.m) tika uzbūvēta un apdzīvota 9 mēnešu laikā, pie budžeta 40t LVL. Protams vēl ir palikušas grīdlīstes, lampas un iebūvejamie skapji u.c. sīkumi. Vēl šovasar jāuzrauj pirts - to gan domāju būvēt par 90% pašu spēkiem.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (85.254.238.---)
Datums: 11/03/2010 12:32

Ja biopatogēnais starojums ir uz ūdens ādērēm 10-15mv /skat. Neiferta BUILDING BIOLOGY 21-23 lpp/, tad tehnopatogēno var palielināt ar pa perimetru savilktiem vadiem, bet cilvēkam noteikts nepārsniegt 10mv. Ērtības var radīt veselības problēmas, interesanti cik maksā starojuma mēraparāts un kur var iegādāties?

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: v_t (78.84.59.---)
Datums: 11/03/2010 17:39

no tehnogēnā var izvairīties vismaz pa nakti pilnībā atslēdzot elektroapgādi.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 11/03/2010 17:43

Man gan nešķiet, ka elektromagnētisms, pat, ja tāds novērojams, ir primārais ģeopatogēno zonu iedarbes mehānisms (tas, ko jūt cilvēks).
Tomēr kautkādi pribori ir, piemēram krieviem ИГА-1. Maksā daudz (četrciparu skaitli latos), tomēr Latvijā vismaz viens ir - esmu lasījis sludinājumus, kuros piedāvā mērījumus.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 11/03/2010 21:22

Valdis Liepa saka ka: Ja biopatogēnais starojums ir uz ūdens ādērēm 10-15mv ... Palasīju arī minēto materiālu. Kas tie par mV? kā tos mēra, pret ko. Ja ne pret ko, tad tā ir elektriskā lauka mērvienība, kas jau būs mV/m (milivolts uz metru, vai citādi). Un ja tie mV, lai kā mērīti ir tie kaitīgie, tad cik kaitīga ir statiskā elektrība no novilktas sinētiskās jakas, kā arī ar zeķītēm pastaigājoties pa paklāju, kā arī guļot pussintētikā ar grozīšanās elektrizāciju... Un tas, ka lauku, ja to min kā elektrisko, magnētisko novirza dažādi materiāli ir sen zināma lieta. Bet to, kas novirza, likvidē, novirza un koncentrē citā vietā ir pētniecības objekts jau sen: un secinājumi ir dažādi. Pat tādi, ka materiāls vienu sākuma periodu dara vienu efektu, pēc laika" nogurst un zaudē savu īpašību". Normālos eketromagnētiskajos laukos šāds nogurums nav izteikti novērots. Kā arī novēroti efekti, kad kāds materiāls pat it kā tukšā vietā rada nezināma lauka koncentrēšanu, tā parādīšanos, mijiedarbojoties ar ko nezināmu un t.t.t.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (212.93.100.---)
Datums: 11/03/2010 23:02

Savulaik bieži veicu vai piedalījos TV un sakaros izmantotu diapazonu EM lauka mērījumos. Uzkrītošākais novērojums - Rīgā gandrīz jebkurā diapazonā signāli vai pat vizuāli vienmērīgs troksnis ir par kādiem 20 dB (tas ir 100! reizes pēc jaudas) intensīvāki nekā tikai 30 km attālāk aiz "Rīgas zaļās zonas" (ir pat teorija, ka akcelerāti - garie cilvēki - 20 gadsimtā sadzimuši tieši lielpilsētās). Savukārt "āderes" man rāda praktiski vienādi pilsētā vai laukos.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: v_t (78.84.59.---)
Datums: 12/03/2010 08:34

versija par fonu:

Psihotronās apstarošanas sistēmas «Krabis» un «Gaisa pūķis» Rīgā


Vitālijs F. – 44 gadus vecs tehnisko zinātņu kandidāts, saņēmis 18 patentus par izgudrojumiem telemetrijas nozarē. Tagad strādā autoservisā. Brīvajā laikā pēta dažādu starojumu ietekmi uz cilvēka psihi. Viņa galvenais kredo: cilvēkiem ir tiesības zināt patiesību. Lielākā vēlme: palūkoties zem apvalka ierīcei, kura uzstādīta uz augstceltnes jumta, Republikas ielā 2.

– Vitālij, tu esi aizrāvies ar tā saucamo psi-starojuma izpēti. Vai gribi teikt, ka Latvijā veic eksperimentus ar cilvēkiem?

– Eksperimenti jau sen ir pabeigti. Tagad psi-starojumu ikdienā izmanto masveidīgi un tas nes milzīgu peļņu.

– Kāds ir šī apstarojuma darbības princips?

– Tikt ar to skaidrībā man palīdzēja sens paziņa. Kad es strādāju par inženieri „Alfā”, kādā no izbraukuma konferencēm es sadraudzējos ar izcilu cilvēku – elektromagnētisko lauku teorijas speciālistu. Mans draugs strādāja Latvijas VDK tehniskajā daļā. Pēc tam aizgāja pensijā. Deviņdesmito gadu sākumā nomainīja uzvārdu un adresi, bet ar mani labprāt satikās. Vienā no tikšanās reizēm es padalījos savos novērojumos. Izrādījās, ka viņš savulaik bija piedalījies leptonu ieroču radīšanā – pareizāk sakot, izstrādājis to teorētisko pamatojumu. Sākumā šis jaunais psihotronā ieroča veids bija paredzēts sistēmu «Krabis» un «Gaisa pūķis» modernizācijai – t.i. sistēmu, kurās izmanto psi-izstarotājus.

– Tātad psi-izstarotāji tiešām eksistē?

– Jā.


.

Un vecais čekists pastāstīja man par «Gaisa pūķi», kuru astoņdesmitajos gados uzstādīja Rīgā. Tā darbības princips ir sekojošs: apdzīvotu vietu pārklāj koherenta starojuma lauks, kurā esošiem cilvēkiem izveidojas līdzīga uzvedība. Sistēma „nogriež” visas anomālijas. Citiem vārdiem sakot, tā izlīdzina iedzīvotājus pēc intelekta līmeņa, fiziskā tonusa un emocionālā noskaņojuma. Tie, kuri iziet ārpus noteiktajām robežām, izjūt diskomfortu, apkārtējo cilvēku agresivitāti un galu galā nolaižas līdz vidējam līmenim (noteiktajās uzvedības robežās).

Strādājot šādai sistēmai, nav iespējamas tautas sacelšanās un masu nemieri. Sistēma «Gaisa pūķis» regulēja noziedzības līmeni, un pēc autoru ieceres, tai bija jānodrošina darbaļaužu dzīvei mierpilnas laimes un vienotības apstākļus. Sistēmas efektivitāte izrādījās tik augsta, ka tā kļuva par eksporta preci gan uz NVS, gan Tālo Austrumu valstīm.

pilns teksts: [www.aisbergs.lv]

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.bitemobile.lv)
Datums: 12/03/2010 11:06

Ūdens spēju vadīt elektrību diez vai kāds apšauba, līdz ar to apšaubīt āderu starojumu ja tas pat ir uzrādīts ar mēraparātiem un āderu krustpunktā tas pat varētu dubultoties, pārsniedzot pieļaujamo 2x. tas nebūtu tik skumji ja to nerādītu ārstu statistika par novēlotu ierašanos.
Tautas salīdzinājums ar ,,dārzeņiem,, veģetāriešiem varētu pat patikt, jo kas tad vēl būyu miermīlīgāks par tiem. Psihotronie ieroči noteikti tiek pielietoti mūsdienās arī citur.
Par āderēm mani veiktie pētījumi, saņemot plānus Epastā un strādājot ar tiem/skat. blogu @#$%&.lv/ rāda slikti izvēlētas būvvietas, bet parasti ja vēlas var tomēr gultai atrast labvēlīgu vietu.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 12/03/2010 11:26

Tieši pateicoties vadītspējai un laikam arī lielajam epsilonam ūdens EM viļņus nevis "labi vada", bet gan atstaro prom.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 12/03/2010 11:32

Labrīt, ūdens ir dielektriķis. Ūdens ar sāļiem gan vada elektrību. Pilnīgi tīrs ūdens elektrību vada apmēram miljons reižu sliktāk kā jūras ūdens.
Lieljaudas elektrosavienojumi starp valstīm, a ļa Estlink, ir līdzstrāvas linki ar vienu vada dzīslu jūras dibenā. Mīnuss iet vienkārši pa jūras ūdeni.
Mans viedoklis par psihotronajiem ieročiem un cilvēku masu ietekmēšanu ar kaut kādām kastēm - nu pīpējam tālāk, jeb latviski: prātiņ nāc mājās.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 12/03/2010 13:18

Mums mācīja, ka pat destilēts daļēji sadalās H+ un OH- un vada, un, ja sāļi klāt, tad vēl vairāk. Salīdzinājumā ar gaisu Par līdzspriegumu savienojumos nezināju. Vai varš sālsūdeni labāk pacieš kā lumīnijs?

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 12/03/2010 14:51

Ūdens vadītspējas mērījums ir ļoti labs virsmu tīrības pārbaudes veids. Pilnīgi tīram ūdenim pretestība ir milzīga, bet atliek šajā ūdenī uz sekundi iemērkt pirkstu un sāļi, kas uz ādas ir pietiekami, lai vadītspēju ļoti ievērojami palielinātu.
Tā virsmu, kas attīrīta, paskalo glāzītē ar ūdeni un mēra vadītspēju...
Par DC linkiem vairāk te:
[en.wikipedia.org]
[en.wikipedia.org]

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Vienstāvs (212.93.100.---)
Datums: 12/03/2010 22:21

1) Kādas attiecības ar strāvu bija zivīm un sliekām? Varbūt tāpēc mūsu zvejniekiem lika sagriezt tupeles?
2) Ko domājat par šādu verķi [www.osmoterra.lv]
3) Vai gadījumā Jelgavas pilī nemazināja mūra mitrumu ar līdzspriegumu?
Pat trešajam drūti iedomāties izskaidrojumu, kur nu vēl otrajam...

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 13/03/2010 21:02

Uz zivīm un sliekām strāva ļoti iedarbojās: Tā kā abi dzīvnieciņi ir labi elektrovadītāji, tad tie ļoti labi jūt strāvu. Sliekas stāvus izlien no zemes, zivis zaudē peldēšanas spējas (paralīze).Verķis Osmoterra ...laikam jau strādā. Ūdens molekulas bēg no pluss elektriskā lauka.(divi ūdeņraža atomu ir pluss, skābekļa ātoms viens- mīnuss. kopā tātad vairāk pluss..) Pluss bēg no pluss. Bet ja bēg, kāpēc cilvēka ķermenī ūdens molekulas nebēg?
Bet vai tas ir izteikts ļaunums veselībai? Lai pētnieki pēta. Vienīgi aizdomājoties par lielo elektriskā lauka spriegumu negaisa laikā, sevišķi neko ļaunu nejūtu. Tāpat ar sintētisko veļu esam lielā potenciālu starpībā. Tas liekas ir slikti... pēc interneta datiem Osmoterra strādā ap 50hz frekvencē. Liekas ka parasts elektriskā lauka ģenerators, kur viens gals iezemēts (mīnuss), otrs- antena (pluss potenciāls). Lai kautkāda iedarbība lielākā attālumā notiktu, domājams daudzi kilovolti. Asocitīvas domas ar līdzību sen aprakstītajiem gaisa ozonatoriem ar lielu spriegumu. Kā arī citas asociatīvas domas: CRT televizori: tiem uz kineskopa luminoforu ir pielikts 25kV pluss spriegums!!!. Tātad kineskopa Tv strādā arī kā Osmoterra! Tikai pagrabā to neskatās.... Bet istabā, tiešām sausa siena!(.....?).

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 13/03/2010 21:42

Pētot "āderes" to dažādos tipus, īpašibas un.t.t. Nonācis esmu pie secinājuma-jautājuma: "ko lai meklē attiecīgos gadījumos?" Tā kā to (āderu) tipu skaits ir liels un viss kopā sanāk kā biezs tīkls, kur katra iet savu ceļu, gultu un citu veselībai mazāk kaitīgo vietu ierādīšanai lietoju sekojošu metodi: Noskaņojos uz cilvēkam nelabvēlīgu (domās sliktu, kaitīgu ) lauku, tā meklēšanu. Analizēju jau konkrēti interesējošu vietu smalkāk, jo tad mazāks kopā pavadītais meklēšanas laiks un rezultāts ātrāks. Kad nosacīti tukšā vieta , tās apveidi atrasti, jau varu pa āderu tipam apkārtni testēt, analizēt. Jeb nosaku kopējo ainu, ko tālāk precizēju smalkāk. Pieredze rāda ka daudzi "ādernieki" nosaka tikai daļu no āderu tipiem un secina, ka atrastā struktūra ir patiesa un tukšās vietas ir labvēlīgas dzīvošanai. Bet ja šādam "āderniekam" parāda jaunu struktūru- āderu tipu, ko viņš neatpazinis līdz šim, aina ķļūst pavisma cita un brīvā vieta var kļūt par nelabvēlīgu! Senie latviešu ādernieki mācēja atrast ūdens, uguns āderes un viss. Un pēc tām arī vadījās būvējot mājas, izvietojot dzīvesvietas. Protams ir pierādījumi, ka bijuši "augstāka līmeņa' āderu noteicēji, kuri noteica jau retās struktūras. Un, lai cik neticami tas ir, uz šīm struktūru krustpunktiem bieži sastopamas upurēšanas vietas, svētvietas, arheoloģiskie "brīnumi".

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (---.bitemobile.lv)
Datums: 15/03/2010 12:33

Pilnībā piekrītot iepiekšējā rakstā pateiktam par dažādo tīklu esamību, kuru daudzveidība redzama arī Neifertā. Tomēr spēcīgākā ietekme ir ūdens un ,,uguns,, āderēm, manuprāt, pārējo tīklu klātesamība parāda pasaules daudzveidību betšo joslu nelielie izmēri to ietekmes lielumu, kas krustpunktā varētu būt apspriežams.Jebkuru interesentu pārmērīgs informācijas apjoms neļauj atdalīt būtiskas lietas no mazāk aktuālām, tāpēc daļai sabiedrības ir tāda skepse un paļaušanās uz Dievišķo saprātu, turpinot dzīvot ,,laimīgā neziņā,, par tām pašām ūdens un uguns āderēm.

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Po (81.198.17.---)
Datums: 05/04/2010 22:41

Sveiki!

Mēs plānojam pārbūvēt savu lauku māju.Nu, ne gluži pārbūvēt, bet ļoti kapitāli izremontēt. Sākot ar jumtu, beidzot ar grīdām un visu citu (ūdens ievilkšanu ieskaitot). Vai kādam ir nojausma, cik tas viss varētu izmaksāt?

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: iedo' avansu (81.198.5.---)
Datums: 06/04/2010 21:04

20 lati spainī

Re: Kā ātri un lēti uzbūvēt labu ģimenes māju?
Autors: Valdis Liepa (85.254.238.---)
Datums: 08/04/2010 11:28

Po radiniekam pirms aprēķināt tērējamos līdzekļus svarīgi vispusīgi izvērtēt esošās kvalitātes, tai skaitā āderu noteikšanu,lai veicot pārbūves nejauši nepasliktinātu dzīves apstākļus.Iesaku apskatīt sadaļā ,,vēlos uzzināt,, āderu noteikšana neklātienē.
Par summām varu ieteikt izlietot tik cik reāli ir kabatā atturoties no dzīves uz parāda. Darbus veicot secīgi, kā ēka pati to pasaka priekšā mēģinot ieklausīties Jūsu mājas stāstītajā.

Pašreizējā: 16 no 17


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **  ********  **    **  **     ** 
  **  **    **  **   **    **  **   **   **     ** 
   ****      ****        **    **  **    **     ** 
    **        **        **     *****     ********* 
    **        **       **      **  **    **     ** 
    **        **       **      **   **   **     ** 
    **        **       **      **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727