building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Ēku celtniecība : building.lv

Ēku celtniecība

Būvuzņēmuma "Kalnozols celtniecība" zaudējumi pērn - Ls 2 728 067

Būvuzņēmums "Kalnozols celtniecība" pērn strādāja ar 2 728 067 latu lieliem zaudējumiem, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" informācija.

"RBS Skals" uzsāk ēku kompleksa būvniecību Balasta dambī

Būvsabiedrība "RBS Skals" uzsākusi zemes un pāļu dzīšanas darbus Balasta dambī 9, kur taps ēku komplekss "Da Vinci", aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Plāno celt jaunas policijas ēkas Jelgavā un Valmierā

Tuvākajā laikā Ministru kabinets varētu lemt par atļauju celt jaunas policijas ēkas Jelgavā un Valmierā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Administratīvās pārvaldes priekšnieks Arvīds Marhels.

Pie "Spices" vēlas būvēt 24 stāvu biroja ēku

Rīgā, pie tirdzniecības centra "Spice" Remtes ielā, iecerēts būvēt 24 stāvu biroja ēku, kas būtu kā turpinājums "Spices" daudzstāvu autostāvvietai.

Akustiskās koncertzāles skiču projektu konkursā uzvar "SZK - Sīlis, Zābers, Kļava"

Rīgā iecerētās akustiskās koncertzāles skiču projektu konkursā starptautiskā žūrija par uzvarētāju ir atzinusi projektu "Lineamentum", kura autors ir Latvijas arhitektu birojs "SZK - Sīlis, Zābers, Kļava", preses konferencē paziņoja žūrijas komisijas priekšsēdētāja kultūras ministre Helēna Demakova (TP).

"Kalnozols celtniecība" informēs par nākotnes plāniem

Lai informētu par nākotnes plāniem, "Kalnozols celtniecība" jaunā vadības komanda šodien rīkos preses konferenci, kas notiks plkst.12 "Kalnozols celtniecība" birojā Daugavgrīvas ielā 7.

Constructus UAB iegādājas Latvijas celtniecības uzņēmuma akciju kontrolpaketi

Tiecoties kļūt par vadošo būvniecības uzņēmumu Baltijas valstīs, Lietuvas Constructus UAB ir iegādājies 70 procentus Latvijas uzņēmuma SIA Constructus akciju. Abi izņēmumi turpinās piedāvāt plašu ar būvniecību saistītu pakalpojumu klāstu.

Kalnozols vēlas pārdot savu uzņēmumu

Tuvojas noslēgumam būvkompānijas "Kalnozols celtniecība" restrukturizācija un turpinās darbs pie investora piesaistes, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Valdis Kalnozols.

Slimnīcas "Gaiļezers" Uzņemšanas nodaļu cels "Kalnozols celtniecība"

Klīniskās slimnīcas "Gaiļezers" Uzņemšanas nodaļas celtniecību veiks būvkompānija "Kalnozols celtniecība", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Aicina būvniekus sakopt teritorijas Vecrīgā

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs (TB/LNNK) brīdinājis būvniekus par nepieciešamību sakopt teritorijas Vecrīgā, pie kurām notiek celtniecības darbi.

Imantā būs jauns basketbola laukums

Imantā šovasar taps jauns sporta laukums, kas piemērots basketbolam un volejbolam. Sporta laukums, kura platība ir 24 x 13 metri, atradīsies dzīvojamā projekta "Metropolia" piemāju teritorijas Dienvidu pusē. Tas būs pieejams ne vien jaunā mājokļa kompleksa iedzīvotājiem, bet arī citiem apkārtnes iedzīvotājiem

"Nordea banka" piešķir 13,5 miljonu latu aizdevumu dzīvojamā kvartāla "Jaunbiķeri" būvniecībai

"Nordea banka" ir izsniegusi 13,5 miljonu latu kredītu būvuzņēmumam "Merks" jauna dzīvojamā kvartāla "Jaunbiķeri" būvniecībai, aģentūru LETA informēja "Nordea bankas" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Irina Grase.

Būvniecības izmaksas gada laikā pieaug par 13%

Šā gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar pagājušā gada attiecīgo laika posmu, būvniecības izmaksas Latvijā vidēji pieaugušas par 13%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Noslēgusies vērienīgā Rēzeknes robežsargu koledžas ēku rekonstrukcija

Līgumsabiedrība "LK Būve" ("LEC" un "Kalnozols Celtniecība") noslēgusi Rēzeknes robežsargu koledžas ēku rekonstrukciju. Šī ir vērienīga rekonstrukcija, kas veikta mācību iestādei. Projekta ietvaros realizēta vairāku jaunu objektu būvniecība, tai skaitā sporta kompleksa ar peldbaseinu un jaunu mācī...
Māja no tukša laukuma līdz pat atslēgām

Māja no tukša laukuma līdz pat atslēgām

Šī gada februārī SIA "ASSVE", kuras darbības galvenais virziens ir privātmāju būvniecība pēc individuālajiem projektiem, atzīmēja 4 gadu jubileju. Par "ASSVE" panākumiem un aktualitātēm – intervija ar uzņēmuma direktoru ULDI VESELI.

LEC saglabā Latvijas lielākās būvkompānijas statusu

Saskaņā ar Latvijas Būvnieku asociācijas datiem būvkompānija "Latvijas energoceltnieks" (LEC) ir saglabājusi lielākās Latvijas būvkompānijas statusu.

"Hanner" investēs vairāk nekā 100 miljonus litu biroju un dzīvojamo ēku celtniecībā Ķīpsalā

Lietuvas nekustamā īpašuma attīstības kompānija "Hanner" plāno līdz 2009.gadam investēt vairāk nekā 100 miljonus litu (20,4 miljonus latu) biroju un dzīvojamo ēku celtniecībā Rīgā, Ķīpsalā.

Veiksmīgi noslēgusies 20. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2006"

9. martā veiksmīgi noslēdzās 20. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2006", kas kopā pulcēja 492 dalībniekus no Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas, Turcijas, Ķīnas un Baltijas valstīm.

Kaivas ielā "Merks" būvē ciematu "Jaunbiķeri"

Būvuzņēmums "Merks" ir uzsācis jauna, perspektīva ciemata "Jaunbiķeri" celtniecību Rīgā, Kaivas ielā (starp Biķernieku un A. Deglava ielām).

Uzņēmējs: Būvniecības nozarei nedraud ar darbaspēka trūkumu saistīta pārkaršana

Būvniecības nozarei pārkaršana, kas būtu saistīta ar darbaspēka trūkumu, nedraud, uzskata Latvijas sauso būvmateriālu rūpnīcas "Sakret" direktors Andris Vanags.

LB: Augsti būvniecības attīstības tempi gaidāmi arī nākotnē

Saistībā ar hipotekārās kreditēšanas attīstību, nekustamā īpašuma cenu izmaiņām, ekonomiskās aktivitātes un investīciju pieaugumu augsti būvniecības attīstības tempi sagaidāmi arī nākotnē, Latvijas Bankas (LB) izdevumā "Averss un Reverss" norāda centrālās bankas Monetārās politikas pārvaldes vecā...

KOLONNA HOTELS GROUP – pirmais viesnīcu tīkls Latvijā

Uzņēmums KOLONNA, kas Latvijas tirgū darbojas jau 15 gadus, dibina KOLONNA HOTEL GROUP un uzsāk pirmā viesnīcu tīkla izveidi Latvijā.
STATS Serviss – labs serviss

STATS Serviss – labs serviss

Teju vai katrs Latvijas iedzīvotājs ir tieši vai pastarpināti iesaistīts kādā no būvniecības procesiem – vai tas būtu dzīvokļa remonts, vai savas mājas jeb sarežģītu daudzdzīvokļu namu būvniecība. Gadījumos, kad būvniecības un remonta darbi nav pastāvīgi, jāapsver iespē...