building.lv skaitļos

Lietotāji online19
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

"Villa Marina"- nams, kuru cēlis īsts Meistars

"Villa Marina"- nams, kuru cēlis īsts Meistars

Jau 2007. gada pavasarī Purvciemā, Zileņu ielā, savu dzīvi sāks jauns dzīvojamais nams - "Villa Marina", kas būs kā izaicinājums līdzšinējai Purvciema apbūvei.
Kārtīgas preces kārtīgam saimniekam!

Kārtīgas preces kārtīgam saimniekam!

Pašreiz, kad būvē vai remontē gandrīz katrs, ir ļoti grūtu izvēlēties vislabāko būvmateriālu veikalu, jo arī tie, balstoties uz lielo pieprasījumu, nu ir kļuvuši arvien vairāk un sastopami tik pat bieži kā pārtikas veikali. Daudzi no šiem veikaliem no tirgus plača pazūd tik ...
Fibrolīts - Ekoloģisks Ekonomisks Efektīvs

Fibrolīts - Ekoloģisks Ekonomisks Efektīvs

Fibrolīts ir plātņu veida materiāls ar labiem akustiskiem, siltumtehniskiem un konstruktīviem rādītājiem. Fibrolītu ražo no speciāli sagatavotām plānām un garām koka ēveļskaidām kā saistvielu izmantojot portlandcementu. Koka skaidas veido fibrolīta telpisko struktūru, nodrošinot gan porainību, gan attiecīgu stiprī...
Silikātbloki "SILBLOKAS" - jaunas iespējas ēku būvniecībā!

Silikātbloki "SILBLOKAS" - jaunas iespējas ēku būvniecībā!

Blakus tradicionālajiem un visiem zināmajiem gāzbetona un keramzīta blokiem būvmateriālu tirgū jau divus gadus ir pieejami silikāta bloki, kuri tiek ražoti Lietuvā un pat reiz māju būvniecībā plaši tiek pielietoti visā Eiropā. Šobrīd Latvijā silikāta blokus izmanto, lielākoties, daudzstāvu dzīvojamo māju celtniecī...
SEP Māja - silta, ērta, pamatīga

SEP Māja - silta, ērta, pamatīga

Arvien vairāk cilvēki sāk interesēties par tā saucamajām saliekamajām mājām, kuras parādās arī te - Latvijā. Par šā jaunā tipa mājām un firmu, kas ceļ šīs mājas, stāsta SIA "MPA"( SEP Māja ) valdes priekšsēdētājs Vitālijs Bērziņš – Dmitrijevs.
AEROC gāzbetona siltumtehnisko īpašību izpēte

AEROC gāzbetona siltumtehnisko īpašību izpēte

Pēdējos gados arvien plašāku lietojumu Latvijā iegūst jaunās paaudzes gāzbetons, ko plaši izmanto ārsienu būvniecībā bez papildu siltumizolācijas ierīkošanas.
Kompānijas MANGROSS trīs darbības virzieni

Kompānijas MANGROSS trīs darbības virzieni

Piedāvājot būvniecības pakalpojumus Latvijas tirgū, kompānijas Mangross darbībā izveidojās trīs virzieni: dažāda veida būvniecības pakalpojumi, metālapstrāde, interjera dizains un apvidus teritorijju organizācijas pakalpojumi.

Rūpnīcas SAKRET un AEROC apvieno spēkus

Šodien, neskatoties uz lielo būvmateriālu izvēli, būvmateriālu veikalos nereti iztrūkst saderīgi būvmateriāli. Lietojot nekvalitatīvus vai nesaderīgus materiālus, samazinās gala produkta - sienas kvalitāte

Speciālisti apsekos Kronvalda parka strūklaku

Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja šodien nolēma piešķirt 431 latu no Rezerves fonda Kronvalda parka strūklakas granīta apdares tehniskajai apsekošanai
"RBS SKALS" pabeidzis ēkas "Bulvāru rezidence" rekonstrukciju

"RBS SKALS" pabeidzis ēkas "Bulvāru rezidence" rekonstrukciju

Pabeigta dzīvojamās ēkas "Bulvāru rezidence" būvniecība jeb pusotra gada laikā veiktā rekonstrukcija – bijušajā tipogrāfijas "Rota" ēkā ierīkojot ekskluzīvus dzīvokļus. Objekta galvenais būvuzņēmējs bija būvsabiedrība "RBS SKALS".

Uzsāk iekšdarbus "Panorama Plaza" ēkā

Būvsabiedrība "RBS skals" uzsākusi iekšdarbus daudzstāvu dzīvojamajā ēkā "Panorama Plaza", kas atrodas Rīgā, Ventspils ielā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Viļuma.

"Baltic Trust Bank" remontēs centrālā biroja ēkas fasādi

AS "Baltic Trust Bank" izsludinājusi konkursu centrālā biroja ēkas fasādes remontam, aģentūra LETA uzzināja bankā.

Pilnveidots jauno mājokļu klasifikators

Nekustamo īpašumu projektu attīstītāju asociācija (NĪPAA), apkopojot sabiedriskās apspriešanas par klasifikatora izstrādes pirmo posmu rezultātus un ietverot asociācijas biedru piedāvātos uzlabojumus, pilnveidojusi jauno mājokļu klasifikatoru. Notiek darbs pie klasifikatora tālākās izstrādes un tā popularizēšanas sabiedrībā.
"Urban art" kaldina Dienvidu Pakava otro māju

"Urban art" kaldina Dienvidu Pakava otro māju

SIA Pilsētmāju institūts "Urban Art" saņēmis būvatļauju pilsētmāju rajona Dienvidu Pakavs otrās mājas celtniecībai. Pašlaik tiek veikti būvlaukuma sagatavošanas darbi. Māju plānots pabeigt līdz 2007. gada nogalei.

Sākas dalībnieku atlase izstādei "MĒBELES. INTERJERS. DIZAINS."

Sācies darbs 9. Starptautiskās izstādes "MĒBELES. INTERJERS. DIZAINS", kas notiks izstāžu zālē SKONTO no 28. septembra līdz 1. oktobrim, dalībnieku atlasei. Jau sen par tradīciju ir tapis, ka katru gadu šajā izstādē kopā pulcējas visi lielākie mēbeļu, furnitūras, audumu ražotāji, dizaina mēbeļu ...

Šonedēļ atklās akustiskās koncertzāles skiču projekta konkursa otrās kārtas uzvarētājus

Ceturtdien, 11.maijā, iecerēts noteikt Rīgā plānotās akustiskās koncertzāles skiču projekta konkursa otrās kārtas uzvarētājus, šodien žurnālistiem paziņoja Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks (JL).
Māja no tukša laukuma līdz pat atslēgām

Māja no tukša laukuma līdz pat atslēgām

Šī gada februārī SIA "ASSVE", kuras darbības galvenais virziens ir privātmāju būvniecība pēc individuālajiem projektiem, atzīmēja 4 gadu jubileju. Par "ASSVE" panākumiem un aktualitātēm – intervija ar uzņēmuma direktoru ULDI VESELI.
SIA LATVIDA sezonas aktualitātes

SIA LATVIDA sezonas aktualitātes

SIA Latvida – uzņēmums ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi darbā celtniecības nozarē Latvijā stāsta par sezonas aktualitātēm.

Kaivas ielā "Merks" būvē ciematu "Jaunbiķeri"

Būvuzņēmums "Merks" ir uzsācis jauna, perspektīva ciemata "Jaunbiķeri" celtniecību Rīgā, Kaivas ielā (starp Biķernieku un A. Deglava ielām).
Būvniecības ABC: 3 gadi un solidaritātes skrējiens

Būvniecības ABC: 3 gadi un solidaritātes skrējiens

11. martā SIA "Famar-Desi" svinēja 3 gadu dzimšanas dienu.12. martā enerģiskāko sieviešu grupiņa piedalījās sieviešu solidaritātes skrējienā pāri Vanšu tiltam.

"Reaton" peļņa pērn - Ls 460 000

Tirdzniecības, ražošanas un celtniecības uzņēmums "Reaton LTD" pērn strādājis ar 460 000 latu peļņu, kas ir 5,5 reizes vairāk nekā 2004.gadā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.