building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

Orlands  elastīgi reaģē uz tirgus pieprasījumu

Orlands elastīgi reaģē uz tirgus pieprasījumu

Intervija ar būvfirmas "Orlands" direktoru Jāni Pulli.
Man patīk nestandarta risinājumi, domāšanas veids

Man patīk nestandarta risinājumi, domāšanas veids

Par būvmateriāliem, kompānijas attīstību, tirgus pārmaiņām, bet galvenais par savu komandu sarunā ar uzņēmuma "OK Būvmateriāli" direktoru Jāni Vītolu.

Nākamā gada rudenī paredzēts pabeigt Liepājas jaunās policijas ēkas būvniecību

Nākamā gadu rudenī paredzēts pabeigt Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldes jaunā administratīvā korpusa būvniecību, - jaunbūves spāru svētkos sacīja Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldes priekšnieks Arturs Vaiteiks.

Būvfirma "Re & Re" nodibina meitas uzņēmumu "Rere04"

Būvfirma "Re ^amp; Re" nodibinājusi meitas uzņēmumu "Rere04", kura pamatdarbība būs saistīta ar celtniecības, apdares, rekonstrukcijas un restaurācijas darbu veikšanu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma direktors Didzis Putniņš.
Veikali "Meistars" visā Latvijā ik mēnesi piedāvā vairāk kā 50 preces par īpaši pievilcīgām akcijas cenām

Veikali "Meistars" visā Latvijā ik mēnesi piedāvā vairāk kā 50 preces par īpaši pievilcīgām akcijas cenām

Lūdzu, iepazīstieties ar dažiem piedāvājumiem, uz kuriem akcijas cenas ir spēkā tikai līdz novembra beigām:

Jumta profilakse rudenī

Sakot "jumts virs galvas", parasti saprotam arī mājokli, kurā uzturamies, dzīvojam, strādājam. Un kā gan savādāk, jo jumts ir viena no svarīgākajām ēkas sastāvdaļām – tas sargā no nokrišņu iekļūšanas pārējās konstrukcijās, no kalpo par atbalstu skursteņa u.c. izvadu profilaksei, ...

Racionālas virtuves plānošanas nosacījumi

Plānojot savas virtuves mēbeļu un aprīkojuma iekārtojumu, parasti vislielākā uzmanība tiek pievērsta dizainam, krāsu un materiālu salikumam, ārējai furnitūrai u.c. elementiem, kas, protams, ir svarīgi, taču dažkārt nepelnīti tiek aizmirsts par funkcionālo pusi. Par to, lai visi darbi virtuvē ritētu ...
Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004  un

Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004 un

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 60 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Itālijas un citām valstīm, kas demonstrēs Polijā, Vācijā un Itālijā, Austrijā, Slovēnijā, Čehijā un citās Eiropas valstīs ražotas iekārtas.

Vadošie kokapstrādes un mēbeļu ražošanas profesionāļi tiekas Ķīpsalā

No 30. septembra līdz 3. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz vienlaikus tiek rīkotas divas izstādes – "Mēbeles 2004" un"Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2004".

Sākas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

No šodienas Ķīpsalas izstāžu zālē Rīgā būs apskatāmas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", kuras šogad vienkopus pulcēs 190 nozares uzņēmumu vadītāju.
Privātmājas būvniecība: Starpsienu izbūve ar AEROC blokiem

Privātmājas būvniecība: Starpsienu izbūve ar AEROC blokiem

Mūsdienās ir vairāki konstruktīvie un materiālie risinājumi salīdzinoši vienkāršas un uzticamas starpsienas izveidei. Varam minēt tik plaši izmatoto ģipškartonu, vairāk vai mazāk zināmos keramzītbetona, keramikas, silikātu blokus, kaut vai ķieģeļus. Pirms kāda laika šos klāstu papildinājusi vē...
Mājokļa uzturēšana un labošana: Vannas istabas remonts. Grīda

Mājokļa uzturēšana un labošana: Vannas istabas remonts. Grīda

Lai arī katru gadu pieaug jaunu daudzdzīvokļu māju būvniecības apjoms, joprojām lielāko šo tirgus daļu veido padomju un pirmspadomju laika lietotu dzīvokļu pirkšanas/pārdošanas/maiņas darījumi. Savukārt šādi dzīvokļi mēdz būt gan kvalitatīvi un salīdzinoši nesen remontē...

Informē par izstādēm "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

Jau ziņots, ka 23.septembra līdz 26.septembrim izstāžu zālē "Skonto" pirmo reizi vienā laikā notiks starptautiskā izstāde "Mēbeles. Interjers. Dizains" un specializētā izstāde "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", aģentūru LETA informēja izstāžu sabiedrības "Janus un partneri" sabiedrisko attiecību menedž...

Vides aktīvisti satraukti par Rīgas ostas iespējamu nodomu ierakt zemē Komētforta apdares materiālus

No Vides aizsardzības kluba (VAK) aizgājusī Bolderājas grupa ir satraukta par Rīgas brīvostas iespējamu nodomu ierakt zemē 30 000 latu vērtus oriģinālus 18.gadsimta Komētforta apdares materiālus, aģentūru LETA informēja Bolderājas grupas pārstāve Sandra Jakušonoka.
Akmens ir cēls un skaists, arī dabīgs materiāls, kas ir viegli uzstādāms, viegli kopjams

Akmens ir cēls un skaists, arī dabīgs materiāls, kas ir viegli uzstādāms, viegli kopjams

Uzņēmums GRANĪTS UN MARMORS ir salīdzinoši jauns Latvijas tirgū (darbojas mazliet ilgāk par gadu), nodarbojas ar granīta un marmora plākšņu importu un tirdzniecību.