building.lv skaitļos

Lietotāji online20
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

Būvējam pavisam no jauna

Būvējam pavisam no jauna

SIA "Īpašums un celtniecība" ("Ī un C" www.icelt.lv) ir salīdzinoši jauna firma, kurai 10 stāvu 27 dzīvokļu māja Ziepniekkalnā, Ozolciema ielā 40a ir pirmais projekts. Būvniecības darbi uzticēti SIA "Būve plus", bet "Ī un C" pārvalda procesus, piegādā materiālus, ...
Vecā un jaunā kombinācija

Vecā un jaunā kombinācija

SIA "Augstskola Plus" (www.augstskola.lv) ir viena no retajām sabiedrībām, kas nodarbojās ar daudzstāvu māju būvniecības projektu vadību arī 90.gados, spējot atrast tam finansējumu arī tajā sarežģītajā laikā.
Mūsdienīgi uzlabots standartprojekts ar iekštelpu variācijām

Mūsdienīgi uzlabots standartprojekts ar iekštelpu variācijām

Celtniecības SIA "Arka-Rīga" dibināta 1992.gadā un paralēli DUS, autosalonu, sabiedrisku ēku remontam un būvniecībai specializējusies labi zināmās 103.sērijas namu izbūvē.

Nodod ekspluatācijā Āgenskalna sākumskolas sporta un aktu zāli

SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" ekspluatācijā nodevusi no jauna izbūvētu Āgenskalna sākumskolas sporta zāli, aktu zāli un jaunbūvi ar mācību klasēm.

Būvuzņēmēji aicinās valdību uzklausīt arī viņu argumentus par robežizbūves darbu izmaksām

SIA "Latvijas energoceltnieks" (LEC) un SIA "Kalnozols celtniecība" aicinās valdību uzklausīt arī viņu argumentus par austrumu robežas izbūves celtniecības darbiem un līgumiem, lai diskusijās varētu rast risinājumu turpmākai darbībai, šodien preses konferencē sacīja LEC valdes priekšsēdētājs Jā...

"MVA" gaļas pārstrādes rūpnīcas celtniecību plāno pabeigt maijā

Gaļas pārstrādes uzņēmums SIA "MVA" gaļas pārstrādes jaunās rūpnīcas celtniecību, kuras pamatakmens iebūvēts pagājušā gada jūlijā, plāno pabeigt maijā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.
Lētākais māju būvniecības veids, ja vien klients neizvēlas dārgu apdari, ir guļbūves

Lētākais māju būvniecības veids, ja vien klients neizvēlas dārgu apdari, ir guļbūves

Intervija ar SIA "Būveko" būvdarbu vadītāju Kestuti Mamonas.
Produkcija

Produkcija

Kādu sortimentu aptaujātie uzņēmumi piedāvāģ Tēlaini izsakoties - ja apvienotu visu piedāvājumu, māju varētu uzcelt.

Tirdzniecības centra Stacijas laukumā izveidē ieguldīti 20 miljoni latu

Jaunajā tirdzniecības centrā "Origo", kas ietvers esošo Rīgas Centrālās stacijas ēku, divas jaunbūves, jaunu pulksteņa torni un laukumu, uzņēmums "Linstow Varner" ir ieguldījis 35 miljonus ASV dolāru (apmēram 20 miljoni latu).

Stacijas laukuma vecā pulksteņa torņa demontāžu pabeigs līdz 5.janvārim

Stacijas laukuma vecā pulksteņa torņa demontāžas darbus paredzēts pabeigt līdz 5.janvārim, aģentūrai LETA sacīja līgumsabiedrības "Skonto būve - RBS skals" izpilddirektors Juris Pētersons.
Atklāts vislielākais Latvijas dižveikals "Olympia"

Atklāts vislielākais Latvijas dižveikals "Olympia"

Ar bungu rībināšanu, taurītēm, bet bez lieka patosa šodien plkst. 10.00 tika atklāts kārtējais, nu jau 3. "Maxi Rimi" hipermārkets TC "Olympia" Ķīpsalā. Tā patlaban ir lielākā tirdzniecības celtne visā Latvijā.
Gribi būvēt, lasi «BŪVĒT»!

Gribi būvēt, lasi «BŪVĒT»!

Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 9.(25) numurs un tā pielikums «Būvniecība. Ražots Latvijā».

Pēc Mālpils profesionālās vidusskolas renovācijas pavērsies jaunas iespējas skolēnu apmācībā un pieaugušo tālākapmācībā

A/S "Siguldas Būvmeistars" ir uzsākusi Mālpils profesionālās vidusskolas renovācijas darbus, kas ilgs līdz 2003. gada vasarai.