building.lv skaitļos

Lietotāji online19
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

Nelss būvmateriālu veikals

Nelss būvmateriālu veikals

Šis apraksts uzsāk jaunu mūsu portāla sadaļu, kas iepazīstinās ar dažādiem Latvijas būvmateriālu un citiem šai nozarei pietuvinātiem veikaliem.
Intervija ar firmas "Rīgas Mēbeļu serviss" prezidentu Ļevu Krumeru

Intervija ar firmas "Rīgas Mēbeļu serviss" prezidentu Ļevu Krumeru

Labas mēbeles maksā dārgi, jo tās ir jātaisa no labiem materiāliem. "Rīgas Mēbeļu serviss" nemitīgi rūpējas par to, lai saviem klientiem varētu sniegt visaugstākās kvalitātes ražojumus.
Intervija ar būvfirmas "Orlands" direktoru Rolandu Orlovski

Intervija ar būvfirmas "Orlands" direktoru Rolandu Orlovski

Jebkura uzņēmuma nosaukuma maiņa nes līdzi sekas. Šobrīd daudz laika un līdzekļu ir jāiegulda, lai cilvēki atpazītu un nosaukumā "Orlands" saskatītu "Kalnozols Betons" kvalitāti un menedžmentu.
Intervija ar jumtu segumu centra "Libanons" mārketinga menedžeri Jāni Lievīti.

Intervija ar jumtu segumu centra "Libanons" mārketinga menedžeri Jāni Lievīti.

Par uzņēmumiem tāpat kā par cilvēkiem var spriest pēc viņu darbiem. "Libanona" jumtu segumi klāj lielu un pazīstamu celtņu jumtus - Preses namam, Reval Hotel Latvija un Latvijas Televīzijas ēkai ir "Libanona" jumti. Kādi jumti tad šobrīd ir modēģ To un citas lietas www.building....

Intervija ar firmas "Rannila" mārketinga speciālisti Solvitu Dūku.

Firma "Rannila" saviem klientiem piedāvā cinkota vai ar polimēru pārklāta tērauda profilloksnes, kas paredzētas slīpiem jumtiem. www.building.lv vēlējās noskaidrot, ar ko šis jumta seguma veids atšķiras no citiem.

Pabeigts Jelgavas pils jumta remonts

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) pabeigusi Jelgavas pils jumta remontu, aģentūru LETA informēja pils ekspluatācijas grupas vadītājs Valdis Āboliņš.

Atklāj Kamarina namu

Šodien tiek atklāta biroju un veikalu ēka Kungu ielā 1, kas celta uz bijušā Kamarina Nama pamatiem, aģentūru LETA informēja SIA "Domus".

Pabeigs Rātsnama pirmās kārtas būvdarbus

Šodien tiks pabeigti pirmās kārtas būvniecības darbi Rātsnamā, aģentūru LETA informēja līgumsabiedrība "Kalnozols RRB moduls".

Pabeigta Rātsnama pirmā kārta

Līdz rītdienai, 15.augustam, tiks pabeigti pirmās kārtas būvniecības darbi Rātsnamā, aģentūru LETA informēja līgumsabiedrība "Kalnozols RRB Moduls".

Dzintaru koncertzālē pabeigta vēl viena gleznojuma restaurācija

Pabeigta vēl viena Anša Cīruļa sienas gleznojuma restaurācija Dzintaru koncertzālē.
Mūsdienīgs būvobjekts - lidosta "Rīga"

Mūsdienīgs būvobjekts - lidosta "Rīga"

26. jūlijā masu mediju pārstāvjiem tika organizēta ekskursija pa lidostu "Rīga". Ekskursijas laikā žurnālisti varēja aplūkot jauno lidostas pasažieru terminālu un uzzināt par tā celtniecības gaitu, lidostas nākotnes plāniem un citām būtiskām aktualitātēm.

Augustā slēgs līgumu ar ģenerāluzņēmēju par tirdzniecības centra būvniecību "VEF" teritorijā

Augusta sākumā paredzēts noslēgt līgumu ar ģenerālbūvuzņēmēju par Itālijas uzņēmēja Ernesto Preatoni iecerētā jaunā tirdzniecības centra celtniecību "VEF" teritorijā.

Preatoni Vecpilsētas ielas ēkā piedāvā dzīvokļus Vecrīgas centra cienītājiem

Jaunatklātajā ēkā Vecpilsētas ielā 8a tiek piedāvāti dzīvokļi cilvēkiem, kuriem patīk dzīvot pašā Vecrīgas centrā, aģentūru LETA informēja "Ernesto Preatoni grupas" uzņēmuma "Vecpilsētas nekustamie īpašumi" valdes loceklis Alesandro Dželli.

"Kalnozols betons" pārdēvē par būvfirmu "Orlands"

Ar šodienu būvniecības uzņēmuma "Kalnozols un partneri" meitas uzņēmums "Kalnozols betons" tiek pārdēvēts par būvfirmu "Orlands", aģentūru LETA informēja uzņēmuma mārketinga direktors Dainis Zelmenis.

"Kalnozols betons" šogad plāno vairāk nekā 2 miljonu latu apgrozījumu

Būvniecības uzņēmuma "Kalnozols un partneri" meitas uzņēmums "Kalnozols betons" 2001.gadā plāno sasniegt vairāk nekā 2 miljonu latu apgrozījumu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma mārketinga direktors Dainis Zelmenis.

Darbu atsācis veikals "Mūsmājas" Jēkabpilī

Sestdien, 19.maijā pēc rekonstrukcijas darbu atkal atsācis būvniecības preču veikals "Mūsmājas" Jēkabpilī.

Firmas NELSS LOGI direktors Guntis Kravalis

Jau septiņus gadus kopš Latvijas tirgū veiksmīgi darbojas NELSS LOGI, G. Kravalis vada šo nodaļu. Pa šo laiku ir izdevies izveidot darba komandu uz kuru var paļauties, iegūt ievērojamu un stabilu vietu tirgū.

TARBUD-JESIEŃ

06.09.2001-09.09.2001 (Polija)

"Rannila Steel Latvia"

"Rannila Steel Latvia" produktu klāsts papildināts ar jauniem dizaina profiliem ēku fasāžu apdarei.

Būvniecības Grupa Pilsēta

Pavasarīgs piedāvājums - līzings būvniecībai vai remontam par kredīta izpārdošanas cenām.