building.lv skaitļos

Lietotāji online28
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

Varenas ieceres

Varenas ieceres

Nav jādzīvo Vecrīgā, lai izjustu tās šarmu. Pārsteidzošas Vecrīgas un apkārtējo ainavu "gleznas" būs katrā nama dzīvoklī, pateicoties stikla sienām...
AEROC- viegls kā gaiss un ciets kā akmens

AEROC- viegls kā gaiss un ciets kā akmens

Intervija ar SIA "AEROC" direktoru Jāni Vilsonu.

Jelgavā izglītības iestāžu remontiem šogad atvēlēti 1,7 miljoni latu

Šogad Jelgavā apgūstamā summa izglītības iestāžu celtniecības, remonta un renovācijas darbos ir 1,7 miljoni latu; lielākajā daļā skolu remontdarbi tuvojas beigām, aģentūru LETA informēja pašvaldības izglītības pārvaldes Saimniecības daļas vadītāja Ilze Butkus.

Skatīs Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plānu

Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komiteja šodien izskatīs Rīgas vēsturiskā centra (RVC) saglabāšanas un attīstības plānu, kas iezīmē kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanas problēmas.

Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāns iezīmē kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanas problēmas

Rīgas vēsturiskā centra (RVC) saglabāšanas un attīstības plāns, kuru nākamnedēļ sāks vērtēt Rīgas domes komitejās, iezīmē kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanas problēmas.

Beidzas konkurss topošajiem apdares darbu speciālistiem

Šodien noslēdzas Rīgas Būvamatniecības vidusskolas Būvniecības mācību eksaminācijas centra organizētais starptautiskais profesionālās izglītības iestāžu apdares darbu profesiju konkurss topošajiem celtniekiem - apdares darbu speciālistiem.

SIA "Enko" Valmieras rajona Kocēnu pagastā veidos ekonomisko privātmāju kvartālu

Firmai "Enko" 2003. gads bijis veiksmīgs- Ieva Ābiķe SIA "ENKO" mārketinga vadītāja atzīst, ka tas pat pārsniedzis sākotnējās cerības.
IK EVINNI piedāvā - stikla bloki - nākotnes risinājums

IK EVINNI piedāvā - stikla bloki - nākotnes risinājums

Stiklam un vieglajiem materiāliem mūsdienu modernajā arhitektūrā ir arvien lielāka nozīme.
Strauji tuvojas 18. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde MĀJA I 2004

Strauji tuvojas 18. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde MĀJA I 2004

No 17. līdz 21. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 18. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde MĀJA I 2004.
TTT CENTRS piedāvā visa veida pirtis, to materiālus, aprīkojumu un aksesuārus

TTT CENTRS piedāvā visa veida pirtis, to materiālus, aprīkojumu un aksesuārus

Veikals DUO STUDIJA Brīvības gatvē ir viens no lielākajiem specializētajiem veikaliem Latvijā, kurā var nopirkt pirtis un visu tām nepieciešamo aprīkojumu, kā arī saņemt augsti kvalificētu speciālistu konsultācijas.

Izstrādāti grozījumi Vispārīgos būvnoteikumos

Ekonomikas ministrija izstrādājusi un šodien starpinstitūciju saskaņošanai nodeva grozījumus Ministru kabineta 1997.gada 1.aprīļa noteikumos Nr.112 "Vispārīgie būvnoteikumi".

Pabeigti Hansabankas jaunās ēkas 26 stāvi

Mājas pamatakmens tiks ielikts 2003. gada 14. februārī, šī gada februārī ir pabeigti visi 26 ēkas stāvi, tai skaitā arī fasādes sistēmas konstrukcija.
Atlaides "Meistars" veikalos

Atlaides "Meistars" veikalos

Veikalos "Meistars" katru mēnesi ir kādas īpašas akcijas, atlaides. Izņēmums nav arī decembris! Par veikalu atlaidēm ir iespējams uzzināt ikmēneša "Meistars" izdevumā, kā arī interneta mājas lapā www.veikals-meistars.lv.

"Zalves nams" plāno vasarā pabeigt dzīvojamo māju kompleksu Pārdaugavā

Uzņēmums "Zalves nams" plāno jūnijā pabeigt dzīvojamo māju kompleksa celtniecību Rīgā, Pārdaugavā, Kalnciema tilta apkārtnē.