building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

Kāpēc flīzēt?

Kāpēc flīzēt?

Flīzes ir vienmēr aktuāls un universāls materiāls ar plašu pielietojuma spektru. Flīzēšanai ar atbilstošiem materiāliem piemērota jebkura konstrukcija un telpa: grīdas un sienas vannas istabā, viesistabā, hallē, terasē, garāžā un pagrabā.
Elektrība un centrālā apkure

Elektrība un centrālā apkure

Laika gaitā namu būvniecības tradīcijas ievērojami mainījušās, mainījušās arī mūsu prasības pēc komforta un ērtībām. Ja senajos namos ūdens tika nests no akas un siltums nodrošināts tikai ar malku, tagad tiek izmantotas pat unikāli ērtas inženierkomunikāciju vadības sistēmas, kas ļauj ...

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada jūnijs

Jūnijā sērijveidu dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos vidējā cena sastāda 1636 EUR/kv.m. Salīdzinot ar maija vidējo cenu 1660 EUR/kv.m ir notikusi cenu korekcija 1,5% apmērā. Cenas ir atgriezušās februāra līmenī, bet pusgada laikā cenas kopumā ir pieaugušas par 5%.
Dabiskās ventilācijas izmantošana pilsētā: potenciāla noteikšana, apgrūtinošie faktori, atbalsta sistēmas

Dabiskās ventilācijas izmantošana pilsētā: potenciāla noteikšana, apgrūtinošie faktori, atbalsta sistēmas

Dabiskās ventilācijas potenciāla novērtējums pilsētā – tas ir gan teorētiski, gan arī tehniski komplicēts jautājums, kura aplūkojumam pievērsušies dažādu valstu – gan ASV, gan Krievijas, gan Skandināvijas un Vācijas HVAC (apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas) sistēmu inženieri.
Dzīve Rīgā ar skatu uz ezeru

Dzīve Rīgā ar skatu uz ezeru

Kompānija "Ober Haus Real Estate Latvia" ir noslēgusi dzīvokļu pārdošanas līgumu projektā "Premjers". Projekts atrodas Juglā un šis ir pirmais daudzstāvu mājas projekts Rīgā, kurš tiks uzbūvēts pie ezera.

Par būvniecību Rīgas pilsētā jūnijā

2007.gada jūnija mēnesī Rīgas pilsētas būvvaldē kopumā ir saskaņoti un akceptēti 354 būvprojekti, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukcijas, renovācijas un inženiertehnisko darbu veikšanu.

Vasarā Ikšķilē tiks nodots ekspluatācijā rindu māju ciemats

Rindu māju ciemats "Zemgaļi" izvietots labiekārtotā un iežogotā teritorijā. Tas atrodas Ikšķilē, gleznainā vietā netālu no Daugavas. Pašlaik notiek teritorijas labiekārtošana un tiek pabeigti apdares darbi. Vasaras beigās uz dzīvi šeit varēs apmesties 13 ģimenes.
Rūpnieciski ražotas koka kopnes

Rūpnieciski ražotas koka kopnes

Lai piedāvātu strauji augošajai būvniecības nozarei jaunus risinājumus jumta nesošo konstrukciju izveidošanai ‘’Koka Būvkonstrukcijas’’ piedāvā rūpnieciski ražotas koka kopnes.

Šomēnes tiks pabeigta Daugavas labā krasta augstākā nama "Astra Lux" celtniecība Purvciemā

Līdz jūlija beigām tiks pabeigti būvdarbi dzīvojamā namā "Astra Lux", kas šobrīd ir augstākā celtne Daugavas labajā krastā. "Astra Lux" ir īpašs ne vien ar savu 24 stāvu augstumu, bet arī ar jaunākajām būvniecībā izmantotajām tehnoloģijām un individualitāti, kuru izstrā...
Durvis ver paraugdzīvoklis Alberta ielā 1

Durvis ver paraugdzīvoklis Alberta ielā 1

Durvis apmeklētājiem vēris paraugdzīvoklis vēsturiskajā namā Rīgā, Alberta ielā 1, ko tālajā 1901. gadā projektēja un cēla slavenie būvuzņēmēji Šēls un Šēfels.
Atvērts  Tapro veikals Gulbenē, Baložu ielā 4

Atvērts Tapro veikals Gulbenē, Baložu ielā 4

7.jūlijā Gulbenē durvis vēra jaunais TAPRO būvmateriālu tirdzniecības tīkla veikals profesionāļiem. Veikals veidots atbilstoši klientiem jau pazīstamajiem TAPRO standartiem, nodrošinot augstu servisa kvalitāti un izdevīgus pakalpojumus strauji augošajā Vidzemē.
Būvniecības jaunumi Latvijas novados

Būvniecības jaunumi Latvijas novados

Arī jūlijā būvniecības nozares aktualitāte numur viens Latvijas novados un pilsētās ir jaunu dzīvojamo māju kompleksu būvniecība, ēku restaurēšana, veco māju nojaukšana. Lūk, svarīgākais, pie kā pašlaik strādā būvnieki.
Dommo Biznesa parks svin spāru svētkus pirmajai ēkai

Dommo Biznesa parks svin spāru svētkus pirmajai ēkai

Rīgai tuvākais biroju, noliktavu, ražošanas un pakalpojumu komplekss Dommo biznesa parks nosvinējis spāru svētkus pirmajai noliktavas ēkai.

SIA Tapeks un SIA Aile plāno apvienoties!

SIA Tapeks un SIA Aile īpašnieki paziņojusi par iespējamo apvienošanos! Tas, vai šī apvienošanās notiks, ir atkarīgs no Konkurences padomes lēmuma, kurš, kā noteikts likumā, varētu tapt zināms 4 mēnešu laikā, kopš uzņēmumu iesnieguma iesniegšanas brīža, tātad atbildei jābūt zināmai līdz nā...

Svinēs daudzfunkcionālās halles spāru svētkus

Šodien svinēs 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās daudzfunkcionālās halles spāru svētkus, aģentūru LETA informēja SIA "Merks" pārstāvji.

Norvēģijas kompānija sāks ražotnes celtniecību Ventspilī

Ar svinīgu kapsulas ierakšanu šodien sāks Norvēģijas uzņēmuma AS "Heimdal Byggsystem International" meitasuzņēmuma Latvijā SIA "HBSI Production" ražotnes celtniecību Ventspilī, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Sabiedrisko attiecību nodaļā.
SIA EJA Grupa piedāvā jaunu iekšējās apdares materiālu - ISOTEX plātnes.

SIA EJA Grupa piedāvā jaunu iekšējās apdares materiālu - ISOTEX plātnes.

ISOTEX - dabīgs, praktisks, viegli uzstādāms, piemērots gan dzīvoklim, gan privātmājai.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada maijs

Maijā sērijveidu dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos vidējā cena sastāda 1660 EUR/kv.m. Salīdzinot ar aprīļa vidējo cenu 1662 EUR/kv.m ir vērojama niecīga lejupslīde, kas skaidrojama ar pārdevēju un pircēju nogaidošo attieksmi.