building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

Daugavpilī siltinās sociālo māju

Daugavpilī siltinās sociālo māju

Daugavpils domes Finanšu komitejas locekļi nolēmuši atbalstīt piedalīšanos ERAF un valsts budžeta finansētajā aktivitātē "Sociālo dzīvojamo māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" ar projektu "Daugavpils sociālās dzīvojamās mājas Šaurā ielā 28 siltumnoturības uzlabošanas pasākumi".

SAIMNIEKS-SERVISS BŪVMATERIĀLU TIRDZNIECĪBAS CENTRS ĶĪPSALA

Celtniecības materiāli:ķieģeļi, gāzbetons, keramzītbloki, reģipsis, bruģis, ceļa apmales, keramzīts, aku grodi, žogu stabi, plastikāta apdares plāksnes (saidings), MINERIT šķiedrcementa apdares plātnes.
Nāc dzīvot Siguldā!

Nāc dzīvot Siguldā!

Kopumā dzīvojamo māju kvartālā "Siguldas Mājas" tiks uzbūvētas 7 dvīņu mājās (14 privātmājas) un 9 daudzdzīvokļu mājas.

Atļaus demontēt kino "Rīga" piebūves fasādes melnos apdares paneļus

Rīgas domes Kultūras, mākslas un reliģijas lietu komitejas deputāti šodien nolēma dot atļauju Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas nami", kas veic kinoteātra "Rīga" rekonstrukcijas darbus, demontēt tā piebūves ( bijušā kinoteātra "Spartaks"ēkas), fasādes melnos apdares paneļus, lai ...
Kas kopīgs Reaton un Merilinai Monro?

Kas kopīgs Reaton un Merilinai Monro?

Šī gada aprīlī Reaton uzsāk kampaņu "ĪSTS - NEĪSTS", kas uzskatāma ne vien par tēla reklāmas, bet arī sociālās atbildības kampaņu.
Reaton uzsāk ikgadējo Atbalsta akciju Latvijas izglītības iestādēm

Reaton uzsāk ikgadējo Atbalsta akciju Latvijas izglītības iestādēm

2008.gada pavasarī, kad izglītības iestādes aktīvi plāno telpu remontdarbus vasaras sezonai, Reaton jau 8.gadu organizē Atbalsta akciju.
Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Par mājokļa drošību lielākā vai mazākā mērā domā ikdiena mājokļa saimnieks. Šīs rūpes sākas ar piemērotāko slēdzeņu, durvju un logu izvēli, kam papildus garantiju sniedz kompāniju piedāvātie drošības pakalpojumi. Izmaksas un drošības līmenis, ko iespējams panākt ar ...
Jaunie dzīvojamo māju projekti – cik droši tie ir?

Jaunie dzīvojamo māju projekti – cik droši tie ir?

Mājokļa pirkšanas bums lēnām pierimst, speciālisti sola, ka arī to arī cenas lēnām nostabilizējās un dati liecina, ka to cenas sāk jau pazemināties.
PERI veidņu risinājumi ātrai un drošai pārseguma plātnes betonēšanai, nodrošinot visaugstāko redzamā betona virsmas kvalitāti.

PERI veidņu risinājumi ātrai un drošai pārseguma plātnes betonēšanai, nodrošinot visaugstāko redzamā betona virsmas kvalitāti.

2008. gada janvārī – tieši vienu gadu pēc būvniecības sākuma, tika pabeigs 68 metrus augstās Hegau augstceltnes augšējais stāvs. Saskaņā ar būvniecības grafikiem, pirmie jaunās ēkas iemītnieki jaunajā mājvietā varēs ievākties jau nākamo sešu mēnešu laikā.

Holdings LNK piesaka sevi kā nopietnu spēlētāju Latvijas dzīvojamā nekustamā īpašuma tirgū, programmas iQ Projects ietvaros plānveidīgi realizējot projektus Rīgā un Jūrmalā

Rīga, 02.04.2008. Šodien holdings LNK (Latvijas Novitātes Komplekss) pirmo reizi prezentēja savus plānus attiecībā uz jaunu daudzdzīvokļu un mazdzīvokļu dzīvojamo māju celtniecības tirgu. Ēkas tiek celtas Rīgā un Jūrmalā programmas iQ Projects dzīvojamo nekustamo īpašumu virziena, kuru holdings sistemātiski attīsta jau vairāk ...
Astra Lux atzīta par 2007. gada labāko jaunbūvi

Astra Lux atzīta par 2007. gada labāko jaunbūvi

Marta beigās Latvijas Būvnieku asociācijas ikgadējā konkursā "Gada labākā būve" nominācijā "Jaunbūve" uzvarējusi būvfirmas PBLC uzceltā divdesmit četrus stāvus augstā dzīvojamā māja Astra Lux Rīgā, Purvciemā. Žūrija īpaši atzinīgi novērtēja ēkas kvalitāti un būvniecībā izmantotā...
Mēbeles par ļoti labu cenu

Mēbeles par ļoti labu cenu

Jau vairāk nekā gadu santehnikas salona "Cita Santehnika" apmeklētāji varēja vērot, kā viena no salona tirdzniecības zālēm pamazām pārtapa par mēbeļu veikalu.

Izstāžu sabiedrība PRIMA pavasara sezonu atklāj ar izstādi "BŪVNIECĪBAS PASAULE 2008"

No 2008.gada 6. marta līdz 9.martam Izstāžu sabiedrība PRIMA rīko 11. specializēto būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstādi BŪVNIECĪBAS PASAULE 2008, kas notiks OLIMPISKAJĀ SPORTA CENTRĀ, Grostonas ielā 6b, blakus Arēnai Rīga.
CERAMICAS APARICI- ekskluzīvas flīzes

CERAMICAS APARICI- ekskluzīvas flīzes

SIA Erlanda dibināta 1997. gadā un pamatā specializējas būvniecības un apdares materiālu tirdzniecībā. Firmas salonveikalā CERAMICAS APARICI aplūkojamas un nopērkamas visdažādākās flīzes, speciālisti sniegs nepieciešamās konsultācijas. Uzņēmuma projektu vadītājs un dizainers Agris Eiks plašāk informēja par uzņēmumu un tirgus ...

Top Rīgas mūzikas centrs

Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks (LP/LCC) šodien iepazinās ar restaurācijas un rekonstrukcijas darbu gaitu namā Kronvalda bulvārī 8, kur iepriekš bija izvietota Jūras akadēmija.