building.lv skaitļos

Lietotāji online42
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
Apdares darbi : building.lv

Apdares darbi

Kā izgaismot dzīvojamās telpas

Kā izgaismot dzīvojamās telpas

Tuvojas tumšais laiks, un mēs arvien vairāk domājam, kā gaismu ienest mūsu dzīvojamās telpās. Nepietiek ar vienu spuldzi pie griestiem, kura izgaismos, piemēram, visu viesistabu vai guļamistabu.
Latvijas arhitektūras Lielā balva ēkai ar  alumīnija "Prefalz" jumta segumu

Latvijas arhitektūras Lielā balva ēkai ar alumīnija "Prefalz" jumta segumu

Talsu 2. vidusskolas un sākumskolas sporta zāle ir ieguvusi Latvijas arhitektūras 2008. gada Lielo balvu. Sporta zāle ir atzīta arī par labāko projektu kategorijā Jaunbūves – publiskas ēkas. Halles jumta un fasādes celtniecībā ir izmantots SIA "Axcelere" piedāvātais elegantais alumīnija jumta un fasāžu materiāls "Prefalz".
65 milj. eiro investēs jaunā moduļu ēku ražotnē

65 milj. eiro investēs jaunā moduļu ēku ražotnē

Investors Latviju kā potenciālo ražotnes vietu pētīja vairākus gadus. 2007.gadā tika uzrunāta LIAA, ar kuru cieši sadarbojoties tika atrasts vispiemērotākais risinājums.
Siltums mājās – tas ir apmetums

Siltums mājās – tas ir apmetums

Siltumizolējošs apmetums "TermoVer" tiek ražots Turcijā. Šis ir jaunās paaudzes siltinātājs. To vairākkārtēji izmantojuši speciālisti Krievijā, Polijā, Čehijā, Vācijā, Ukrainā un citur iekšējiem apdares darbiem, gadījumos, kad citi siltināšanas veidi bija neiespējami (dzīvokļu, kāpņu telpu, balkonu un lodž...
TEMPSI plāksnes - fasādes un cokola dekoratīvai apdarei

TEMPSI plāksnes - fasādes un cokola dekoratīvai apdarei

Būvmateriālu vairumtirgotājs "Krimelte Latvia", ko pazīstam arī kā Tempsi Granito būvniecības plākšņu piegādātāju, celtniecības darbiem pašreizējos klimatiskos apstākļos, t.i., ziemā un salā, iesaka izmantot TEMPSI fasādes un cokola dekoratīvās apdares plāksnes.

VINTEKSS

SIA Vintekss saviem klientiem piedāvā - augstas kvalitātes logus (okna) un durvis no alumīnija un plastmasas (PVC); alumīnija fasāžu konstrukcijas; REHAU, ROTO, Schuco bīdāmās durvis
Parastais un dekoratīvais fasādes apmetums

Parastais un dekoratīvais fasādes apmetums

Fasāžu apdares materiālu tirgū tiek piedāvāti gan dabīgi, gan mākslīgi materiāli, un katram no tiem ir savi plusi un mīnusi. Popularitātes ranga tabulā pirmajā vietā ir dekoratīvais apmetums.

JĀNIS GRAUDIŅŠ

Māju būvniecība no 0 līdz atslēgai. Pamatu betonēšana, mūrēšana, koka konstrukcijas, visu veidu apdare, jumtu segumi.
SIA EJA GRUPA

SIA EJA GRUPA

Uzņēmums EJA Grupa koksnes plātņu tirdzniecības jomā darbojas jau kopš 1997. gada, piedāvājot koksnes plātnes gan mazumtirdzniecībā, gan vairumtirdzniecībā. Uzņēmumā iegādātās preces tiek piegādātas visā Latvijas teritorijā, tiek nodrošināta arī plātņu sagatavju ražošana klientam nepieciešamos izmēros. Kopš 2007.gada ...

CONNECT

Uzņēmums piedāvā: - Būvēšana un remontēšana (ēku pamati, sienas, sijas, jumta karkasi, pārsegi u.c);

RBSSKALS BŪVSABIEDRĪBA

SIA RBSSKALS Būvsabiedrība Jums piedāvā - Betonēšanas darbus, - Konstrukciju montāžas darbus, - Apdares darbus, - Santehnikas darbus, - Elektromontāžas darbus.
Jaunums namu renovācijai – TEMPSI fasādes apdares plāksnes ar dekoratīvu akmeņu smalci

Jaunums namu renovācijai – TEMPSI fasādes apdares plāksnes ar dekoratīvu akmeņu smalci

Tempsi Granito plāksnes Latvijā ir jaunums, kaut arī Baltijā tās ražo kopš 1999. gada. Tās izmantojamas fasādes un cokola dekoratīvai apdarei cauru gadu, bet to īpašā priekšrocība – montāža arī sliktos laikapstākļos, pat ziemas salā.
Nacionālā bagātība (4. daļa)

Nacionālā bagātība (4. daļa)

Ja ēkas būvniecības process apstājies, kad izbūvēts jumts, bet nav veikta logu un durvju montāža
Reālas 2009.gada būvizmaksas

Reālas 2009.gada būvizmaksas

Publicējam ēkas atsevišķu celtniecības posmu būvizmaksas. Tajās ir iekļautas būvmateriālu, darbaspēka un mehānismu izmantošanas cenas. Šī paraugtāme noderēs kā orientieris gan tiem, kas meklē darbu izpildītājus, gan tiem, kas vēlas būvēties pašu spēkiem.
Lielvārdes vidusskolai spāru svētki

Lielvārdes vidusskolai spāru svētki

Edgara Kauliņa vārdā nosauktai Lielvārdes vidusskolas jaunajai piebūvei, tiek svinēti spāru svētki. Projekta laikā skolēniem top jaunas mācību klases un plaša bibliotēka.
Flīžu veidi un materiāls

Flīžu veidi un materiāls

Vēl pirms 10 gadiem flīzes tradicionāli izmantoja tikai vannasistabām un virtuvēm, bet šodien flīzes ir universāls apdares materiāls, bez kura praktiski nav iedomājams neviens mūsdienīgs mājoklis vai sabiedriska celtne.
Montāžas putas (celtniecības putas)

Montāžas putas (celtniecības putas)

Poliuretāna montāžas putas jeb celtniecības putas ir mūsdienīgs blīvējamais materiāls ar lieliskām skaņas un siltumizolācijas īpašībām, ideāli piemērotas logu un durvju montāžā, izmantojamas arī dažādu izolācijas materiālu stiprināšanai, ventilācijas cauruļu un elektrības vadu fiksācijai, plaisu aizpildīšanai.
Fototapetes mājokļa dekorēšanai

Fototapetes mājokļa dekorēšanai

Fototapetes piesaista uzmanību ar atšķirīgumu no standarta tapetēm, kam ir regulārs zīmējums. Tās ir kā glezna, kas nosedz sienu no griestiem līdz grīdai, radot citas dimensijas iespaidu. Fototapetes izmanto, lai radītu tuvības sajūtu ar attēlotajiem objektiem.
Tā sauktās šķidrās tapetes

Tā sauktās šķidrās tapetes

Šķidrās tapetes ir īpašs apdares materiālu veids. Atšķirībā no tradicionālajām ruļļveida tapetēm, tas ir sausais maisījums, kas sastāv no kokvilnas vai viskozes šķiedrām, augstvērtīgiem krāsas pigmentiem un līmes. Pēc maisījuma atšķaidīšanas ar ūdeni tas ir gatavs uzklāšanai.

Grīdas flīzes

Grīdas flīzes izgatavo no dažādiem materiāliem - ne tikai no māla, bet arī no akmens, mākslīgiem materiāliem, pat no ādas. Populārākās ir keramiskās un akmens masas flīzes.