building.lv skaitļos

Lietotāji online40
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Apzaļumošana teritorijas labiekārtošana : building.lv

Apzaļumošana teritorijas labiekārtošana

Izstādes "Māja I 2009" dalībnieku jaunumi

Informācija sagatavota, apkopojot dalībnieku iesniegtos izstādes piedāvājumus, taču nesatur visu izstādes piedāvājumu. Vairāk jaunumu: www.bt1.lv/maja1

Paplašinās velosipēdu satiksmes iespējas Liepājas ielās

Nākamajos trīs gados (2009. - 2011.) pilsētai tiks piesaistīti ievērojami finanšu līdzekļi no Eiropas Savienības struktūrfondiem – apmēram 100 miljoni latu. Šī nauda būs stimuls vietējiem uzņēmējiem piedalīties konkursos un saņemt pasūtījumus, palīdzēs uzlabot un sakārtot pilsētas vidi un līdz ar ...
Liepājā par ES naudu taps jauni veloceliņi

Liepājā par ES naudu taps jauni veloceliņi

Piesaistot Eiropas Savienības finansējumu, Liepājā plānota jaunu veloceliņu izbūve 7.6 kilometru garumā.
Namam Miera ielā 59/61 rasts individuāls koplietošanas telpu dizaina risinājums

Namam Miera ielā 59/61 rasts individuāls koplietošanas telpu dizaina risinājums

Jaunbūvē Miera ielā 59/61 šā gada jūlijā tika pabeigts darbs pie individuāla vestibila un koplietošanas telpu interjera projekta, kas izraudzīts, rīkojot konkursu, izstrādes, un uzsākta izvēlēto dizaina risinājumu realizācija.

Spīķeros nākotnē būs centrālais ūdenstransporta un sabiedriskā transporta mezgls

Rīgas Spīķeru kvartāls nākotnē būs pilsētas centrālais ūdenstransporta un sabiedriskā transporta mezgls, aģentūrai BNS pavēstīja pilnsabiedrības "Spīķeri" pārstāvis Rolands Puhovs.

Turpinās Dzirnavu ezeriņa krastu labiekārtošana

Šajās nedēļas redzamākas kļuvušas pārmaiņas Dzirnavu ezeriņa krastos Valmieras pilsētā.

Festivāls Vasara²: Latvijas iedzīvotāji izvēlas kvalitatīvu un funkcionālu dizainu

Interjera un delikatešu centra mc² rīkotā vasaras dzīves festivāla Vasara² speciālistu novērojumi liecina: izvēloties mēbeles un citus dārza labiekārtošanas priekšmetus cilvēki arvien vairāk uzmanības pievērš dizainam.

Latvijas arhitektūras 2007. gada labāko darbu skates apbalvošanas ceremonija

Lai veicinātu Latvijas arhitektūras un pilsētbūvniecības attīstību, jau trīspadsmito reizi arhitekti piedalās konkursā, kura mērķis ir apzināt un popularizēt kvalitatīvākos projektu risinājumus.

Paziņos uzvarētāju konkursā par Latgales multifunkcionālo centru

Ceturtdien, 28. februārī plkst. 11.00 Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijā, Daugavpils ielā 31, tiks paziņots žūrijas komisijas vērtējums konkursā par Latgales multifunkcionālā kultūras un mākslas centra un park&ride arhitektonisko vīziju.
Ozolskvērā Jelgavā atkal varēs sākt rotaļāties

Ozolskvērā Jelgavā atkal varēs sākt rotaļāties

Apzaļumošanas firma "Aleja D" pabeigusi darbus pie Ozolskvēra rekonstrukcijas otrās kārtas.
"Aleja D" pabeigusi apzaļumošanas darbus Juglasciemā

"Aleja D" pabeigusi apzaļumošanas darbus Juglasciemā

Apzaļumošanas firma "Aleja D" pabeigusi darbus Juglasciemā, kur veica teritorijas apzaļumošanu – zālienu ierīkošanu un koku stādīšanu ielu malās, kā arī zāliena un apstādījumu ierīkošanu visu māju dārzu teritorijās.

Turpinās metu konkurss par Latviešu strēlnieku laukuma plānojuma un telpiskās struktūras nostiprināšanu un pilnveidošanu

Šā gada 28.septembrī Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments izsludinājis konkursu par priekšlikumiem Latviešu strēlnieku laukuma pilnveidošanai un labiekārtošanai.

Apzaļumošanas firmas "Aleja D" apgrozījums pirmajā pusgadā audzis trīs reizes

Salīdzinot ar 2006. gada pirmo pusgadu, šogad pirmajā pusgadā Jelgavas apzaļumošanas firmas "Aleja D" apgrozījums audzis trīs reizes.

Intervija ar apzaļumošanas firmas "Jaunbērzi" direktoru Rinaldu Rulli

Par dārzu varētu teikt tāpat kā par Rīgu: tas nekad nebūs gatavs. Vienmēr var kaut ko mainīt, pārstādīt, iestādīt no jauna. Ja dārzs netiktu mainīts, tas kļūtu garlaicīgs

Būvēs reģionālo sporta centru pie Puškina liceja

SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" izsludinājis konkursu par reģionālā sporta centra būvi pie Puškina liceja Sarkandaugavas ielā, liecina laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" publicētā informācija

Pasniegs Latvijas arhitektūras gada balvas

Šodien notiks Latvijas arhitektūras gada balvu pasniegšanas ceremonija, aģentūru LETA informēja Latvijas Arhitektu savienībā (LAS).