building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1705
Nozares raksti32881
Avārijas dienesti : building.lv

Avārijas dienesti

VKPAI: ugunsgrēka iemesls Cesvaines pilī varētu būt ugunsdrošības normu neievērošana

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija (VKPAI), analizējot situāciju pēc ugunsgrēka Cesvaines pilī, konstatējusi, ka ugunsgrēka iemesls, visticamāk, ir ugunsdrošības normu neievērošana.

Rīgas muitas ēkas rekonstrukcijas projektu gatavos "Arhitektūras un būvkonstrukciju darbnīca "Ozola, Bula un partneri"

Valsts ieņēmumu dienests (VID) par piemērotāko pretendentu Rīgas muitas ēkas Citadeles ielā 1 rekonstrukcijas darbu tehniskā projekta izstrādei atzinis SIA "Arhitektūras un būvkonstrukciju darbnīca "Ozola, Bula un partneri", un ar šo firmu noslēgts līgums.
Ceļu un ielu tīrīšana un uzturēšana ikdienas lietotāju vērtējumā

Ceļu un ielu tīrīšana un uzturēšana ikdienas lietotāju vērtējumā

Lai gan Latvijas ceļu tīrīšanas un uzturēšanas ziemā tematikai Foruma sadaļā atsaucība nebija diez ko liela (laikam ziemas pašreiz zudušās aktualitātes dēļ), tomēr dažus viedokļus izdevās apkopot.

Ziemeļu tuneļa detālplānojums varētu būt gatavs pēc gada

Ziemeļu tuneļa detālplānojums varētu būt gatavs pēc 12-16 mēnešiem, un pēc tam trīs gadu laikā tuneli varētu uzbūvēt, ja būs nepieciešamās finanses.

Ūdensvada remonta dēļ gaidāmi īslaicīgi ūdens padeves traucējumi Vecrīgā

Šodien paredzēts novērst ūdensvada pieslēguma vietas bojājumu Kaļķu ielā, Vecrīgā, kas radās vakar pēcpusdienā. Bojājuma novēršanas laikā gaidāmi ūdens padeves traucējumi šajā rajonā.

Autovadītāji nav vienisprātis ar ceļu tīrītājiem par Rīgas ielu izbraucamību

Patlaban Rīgas pilsētas ielas un tilti esot normālā stāvoklī, aģentūrai LETA apgalvoja atbildīgo dienestu vadītāji. Tomēr autovadītāju stāstītais liecina, ka biezāks sniegs Rīgā jau ir uzskatāms par stihiju, jo ielas šoferiem šķiet grūti izbraucamas.

Patvaļīgas ēku nojaukšanas dēļ bez siltuma var palikt trīs ēkas

Trīs ēkas Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 157, 159 un 161 var palikt bez siltuma, jo blakus esošo būvju nojaukšanas rezultātā siltumtrase uz šīm mājām ir palikusi bez balstiem un tā rezultātā faktiski ir avārijas stāvoklī.

Nosaka hidroelektrostaciju hidrotehnisko būvju drošuma programmas un deklarācijas

Ministru kabinets (MK) šodien pieņēma noteikumus par hidroelektrostaciju (HES) hidrotehnisko būvju drošuma programmām un deklarācijām.

Noteiks hidroelektrostaciju hidrotehnisko būvju drošuma programmas un deklarācijas

Ministru kabineta (MK) komiteja šodien akceptēja noteikumus par hidroelektrostaciju (HES) hidrotehnisko būvju drošuma programmām un deklarācijām.