building.lv skaitļos

Lietotāji online15
Aktīvie uzņēmumi1705
Nozares raksti32881
Avārijas dienesti : building.lv

Avārijas dienesti

"Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra"

No šī gada 4. jūlija daudzdzīvokļu dzīvojamo namu un biroju kompleksu "Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra". Tiesības apsaimniekot kompleksu uzņēmums guva pēc uzvaras projekta attīstītāja SIA "Dommo" izsludinātajā konkursā.

Radīta pirmā specializētā namu apsaimniekošanas programmatūra Latvijā – solis namu apsaimniekošanas nozares modernizācijā

SIA Bakkers Business Solutions sadarbībā ar nekustamā īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzņēmumu a/s Māju serviss KSA ir izveidojis Latvijā pirmo specializēto programmatūru namu apsaimniekošanas segmentam.
Nekustamā īpašuma apsaimniekošana ir viens no stabilākajiem nacionālajiem biznesiem

Nekustamā īpašuma apsaimniekošana ir viens no stabilākajiem nacionālajiem biznesiem

Intervija ar a/s "Māju Serviss KSA" direktori Baibu Pļaviņu.

Ceļa remontdarbu laikā sabojā gāzes vadu

Negadījums noticis ap plkst.16.30. Rīgā, Zilupes ielā 7, ceļa remonta laikā tika bojāts gāzes vada ventilis. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki ar vinčas palīdzību novilkuši ekskavatora kausu no gāzes vada.

Ēkas Vaļņu ielā 3 brukšanu, visticamāk, izraisīja būvdarbu veikšanas secības neievērošana

Ēkas Rīgā, Vaļņu ielā 3, sabrukšanu, visticamāk, izraisījusi būvdarbu veikšanas secības neievērošana, aģentūru LETA informēja Valsts būvinspekcijas priekšnieks Leonīds Jākobsons.

Alūksnē plīst pilsētas galvenā siltummaģistrāle

Vakar vakarā Alūksnē plīsusi pilsētas galvenā siltummaģistrāle, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija.

Pašvaldībām nebūs jāatbild par visām meliorācijas ierīcēm savā teritorijā

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma Meliorācijas likumu, kas nosaka, ka pašvaldībām nebūs jāatbild par visām meliorācijas ierīcēm savā teritorijā, bet tikai par pašvaldībām piederošajām.

Noteiks ugunsgrēku dzēšanas un glābšanas darbu veikšanas kārtību

Iekšlietu ministrija ir izstrādājusi un iesniegusi izskatīšanai valdībā kārtību, kādā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) veic un vada ugunsgrēku dzēšanu un glābšanas darbus, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietnieks Aivis Freidenfelds.
Eiropā valda uzskats, ka 70% mantojuma iet bojā apzinātas cilvēku darbības rezultātā un tikai 30% naudas trūkuma dēļ

Eiropā valda uzskats, ka 70% mantojuma iet bojā apzinātas cilvēku darbības rezultātā un tikai 30% naudas trūkuma dēļ

Intervija ar Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas (VKPAI) vadītāju Juri Dambi.

Pabeigta Mālpils profesionālas vidusskolas renovācija

Šovasar, 2. jūlijā a/s Siguldas Būvmeistars ekspluatācijā nodos Mālpils profesionālo vidusskolu, kuras atjaunošanas darbi ilga veselu gadu. Tā laikā laboratorijas korpusam tika demontēti neizmantotie 2,5 stāvi, atjaunots pagraba un pirmais stāvs, uzlikts jauns jumts, nomainīti logi un veikta iekšējo komunikāciju pārbūve.

Ierobežos satiksmi Brīvības ielā un tās apkārtnē

Lai veiktu siltumkameru remontdarbus Rīgā, Brīvības ielā no Lāčplēša līdz Bruņinieku ielai laika posmā no 29. maija pulksten 20 līdz 15. jūnijam tiks ierobežota transporta satiksme.....

Uz Rīgas ēkām neizvietos informāciju par namīpašniekiem un ēku apsaimniekotājiem

Rīgas domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komiteja šodien noraidīja Centra rajona izpilddirekcijas ierosinājumu noteikt, ka uz visiem namiem pie ēkas ārējās sienas jāizvieto informatīva plāksne ar informāciju par ēkas īpašnieku un nama apsaimniekotāju un viņu tālruņu numuriem.

Lielrīgas reģionālā vides pārvalde: "Eko ostā" notikušais sprādziens nav radījis vides piesārņojumu

Lielrīgas reģionālās vides pārvaldes (LRVP) veiktajā pārbaudē nav konstatēts vides piesārņojums pēc SIA "Eko osta" balasta ūdeņu tvertnes sprādziena, aģentūrai LETA sacīja LRVP direktors Vilnis Avotiņš.

Pārdaugavā plīsis ūdensvads; notiek remontdarbi

Pārdaugavā, pie bijušās rūpnīcas "Straume", Ulmaņa gatvē 2, plīsis 300 milimetru diametra ūdensvads. Ielas applūdināšana ir novērsta un notiek remontdarbi, aģentūru LETA informēja Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma "Rīgas ūdens" preses sekretārs Artūrs Mucenieks.