building.lv skaitļos

Lietotāji online29
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Fasādes : building.lv

Fasādes

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

Latvijā būvtehnikas un būvinstrumentu nomu piedāvā vairāki pazīstami un ne tik zināmi uzņēmumi. Konkurence ir pietiekama. Tāpēc jābūt īpašiem, lai tiktu pamanīti.

Talsu rajonā jauna sporta būve - Laucienes pamatskolas sporta zāle

12. janvārī tika svinīgi atklāta Laucienes pamatskolas sporta zāle. Šim objektam ir ne tikai vietēja, bet arī rajona mēroga nozīmība, jo jaunu sporta būvju Talsu rajonā nav bijis kopš 1980. gada, kad atklāja Talsu rajona sporta namu.

Siltā ziema ļauj samazināt būvniecības izmaksas

Siltais laiks celtniecības darbus ietekmē pozitīvi. Kopumā ekonomija ir gan laika, gan arī finanšu ziņā. Klienti nav spiesti apmaksāt ziemas apstākļu radīto sadārdzinājumu.

"Astra Lux" kļuvis par augstāko dzīvokļu namu Daugavas labajā krastā

Augstceltnē "Astra Lux" Purvciemā ir pabeigta pēdējā stāva betonēšana un patlaban tiek veikti fasādes apdares un iekšējās apdares darbi

Uzsākta dzīvokļu pārdošana Alberta ielas 1. namā

14. decembrī līdz ar pirmā paraugdzīvokļa atklāšanu SIA "Forburga" uzsāka dzīvokļu pārdošanu Alberta ielas 1 atjaunotajā piecstāvu namā.
ĀRSIENU SILTINĀŠANA UN AUGSTVĒRTĪGA APDARE

ĀRSIENU SILTINĀŠANA UN AUGSTVĒRTĪGA APDARE

Ziema atnāk agrāk vai vēlāk ik gadu, jo dabas likumus atcelt nav cilvēka spēkos. Tie, kuriem ir bijusi iespēja savlaicīgi parūpēties par siltuma nodrošināšanu un tā saglabāšanu, var justies droši, ka arī ziemas spelgonī varēs patverties pie ģimenes pavarda, lai baudītu baltā gadalaika pā...

ZM ēkas fasādes rekonstrukcijas ideju konkursā uzvar Rīgas Celtniecības koledžas studenti

Ideju konkursā par Zemkopības ministrijas (ZM) ēkas fasādes rekonstrukciju uzvarējuši un 150 latu prēmiju ieguvuši Rīgas Celtniecības koledžas (RCK) Arhitektūras programmas 3.kursa studenti Kaspars Dzenis, Sanita Leimane un Agita Pumpure.

Par būvniecību Rīgas pilsētā septembrī

Š.g. septembra mēnesī Rīgas pilsētas Būvvaldē kopumā ir saskaņoti un akceptēti 354 būvprojekti, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukcijas, renovācijas un inženiertehnisko darbu veikšanu. Rīgas pilsētas Būvinspekcija septembrī izsniegusi 187 būvatļaujas un ekspluatācijā pieņēmusi 98 objektus.

Rīgas debesskrāpis "Astra Lux" sasniedzis 14. stāvu

Vienā no augstākajām Rīgas celtnēm – 24 stāvu dzīvojamā namā "Astra Lux" Purvciemā noslēdzies pirmais būvniecības posms.

Aicina piedāvāt idejas Zemkopības ministrijas nama fasādes rekonstruēšanai

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze (ZZS) aicina Latvijas arhitektūras, mākslas un dizaina studentus un speciālistus iesaistīties Zemkopības ministrijas (ZM) nama fasādes rekonstrukcijas ideju konkursā, piedāvājot savas idejas tā vizuālā tēla sakārtošanai.

Būvfirma RE&RE pabeigusi rekonstrukcijas un restaurācijas darbus Benjamiņu namā

Restaurācijas darbi Benjamiņu namā, kura juridiskais statuss ir Valsts nozīmes pilsētbūvniecības piemineklis, tika uzticēti firmai RE&RE kā galvenajam būvuzņēmējam. Arhitektūras projekta autors – SIA J.Pogas arhitektu birojs, arhitekts Juris Poga, restaurācijas projekta autors – SIA AIG arhitekte Liesma Markova. Restaurācijas darbus veica – SIA RERE04, interjera dizainu ...

Uzsākta Lielās ģildes restaurācija un renovācija

Fasādes renovāciju paredzēts pabeigt līdz novembrim. Šajā laika posmā tiks renovētas tās fasādes daļas, kas redzamas no Meistaru un Amatu ielas.
Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS augusta numurs

Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS augusta numurs

Lasiet būvniecības žurnāla Māja. Dzīvoklis augusta numurā!
Pirts – atpūtai un veselībai

Pirts – atpūtai un veselībai

Par pirtīm, saunām un SPA kompleksiem stāsta SIA "TTT centrs" salona "Duo Studija" projektu vadītājs Aleksejs Jeļcins.