building.lv skaitļos

Lietotāji online39
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Fasādes : building.lv

Fasādes

Atzīmēs Fitinghofa nama rekonstrukcijas uzsākšanu

Šodien plkst.14.30 Vecrīgā, Kaļķu un Vāgnera ielas stūrī, tiks atzīmēta Fitinghofa nama rekonstrukcijas uzsākšana, aģentūru LETA informēja SIA "MRS grupa" projektu vadītāja Gunta Līne.

"Latio": Ražošanas attīstība Latvijā veicina pieprasījumu pēc ražošanas telpām

Aprīlī lielāko pieprasījumu veidojusi metālapstrāde. Līdz ar ražošanas attīstību tiek prognozēta arī jaunu loģistikas centru celtniecība.
Jumtu izbūve

Jumtu izbūve

Jumts ir viena no būtiskākajām (ja ne pati būtiskākā) mājas konstrukcijām. Uzliekot mājai sliktu jumtu jūs ļoti saīsināt mājas kalpošanas laiku un otrādi. Šeit izklāstīsim dažus vispārējus speciālistu ieteikumus jumta būvniecībā.
Armējošā kārta

Armējošā kārta

Kad ēkas fasāde ir nosiltināta, laiks padomāt par armējošo kārtu, ko klāj virs siltumizolācijas.

Aizsardzība pret pelējuma un sēnīšu bojājumiem

Runājot par fasādēm, to krāsošanu, ilglaicīgu izskata saglabāšanos, jāpiemin arī sēnītes un pelējums, kas ir vieni no lielākajiem kaitēkļiem fasādēm.
Ārējās apdares veidi

Ārējās apdares veidi

Pirmais iespaids par jebkuru ēku veidojas atbilstoši tās fasādes izskatam, tāpēc ir būtiski apsvērt visus par un pret, pirms izšķiraties par labu dekoratīvajam apmetumam, plastmasas dēlīšu apšuvumam vai daudzu gadu laikā pārbaudītajiem kokam vai ķieģelim.
Ieteikumi fasādes siltināšanā

Ieteikumi fasādes siltināšanā

Ēkas apdares sakarā noteikti ieteicams domāt arī par fasādes siltināšanu. Siltināšana ir labākais veids kā ietaupīt naudu uzlabojot dzīves apstākļus.

Pārbūves akcepts

Saskaņošanas mērķis ir (vai vismaz tā tam vajadzētu būt) radīt kvalitatīvu gala produktu, kas veiksmīgi iekļautos apkārtējā vidē un kvalitatīvi pildītu savas funkcijas.

Vēsturiskā centra padome atbalsta viesnīcas "Latvija" kvartāla apbūves projektu

Pilnsabiedrības "Poga^amp;Sarma^amp;Norde" iesniegtais jaunais ēkas projekts paredz samazināt apbūves blīvumu gar Brīvības ielu, kur iepriekš tika plānots vienlaidus apjoms pieļaujamā sešu stāvu augstumā.

Būvē četras daudzdzīvokļu mājas pie Viesturdārza

SIA "Merks" būvē četras daudzdzīvokļu mājas pie Viesturdārza Rīgā.
Produktu grupas auto novietošanai.

Produktu grupas auto novietošanai.

Saruna ar Autoarts direktoru Artūru Lifšicu.
Veiksmīgs piemērs būvniecības darbu organizēšanai visās sezonās

Veiksmīgs piemērs būvniecības darbu organizēšanai visās sezonās

Ja lielu objektu būvniecībai tiek atvēlēts pietiekoši ilgs laika periods, tad veiksmīgi organizējot darbus, var izvairīties no papildus izmaksām, kas saistās ar būvniecību ziemā.
Stends A 42 – uzņēmums  Le Bens

Stends A 42 – uzņēmums Le Bens

Uzņēmums "LeBens" Latvijas būvniecības tirgū strādā 11-to gadu, piedāvājot kompleksu risinājumu – jumtu un sienu segumu materiālus, siltināšanas materiālus un montāžas pakalpojumus, kuri ietver arī jumta uzmērīšanas veikšanu un tāmes sastādīšanu
ZEMGALES TEHNOLOĢISKAIS CENTRS aicina ciemos mājā  Tomass

ZEMGALES TEHNOLOĢISKAIS CENTRS aicina ciemos mājā Tomass

No 3. līdz 6.martam Olimpiskajā Skonto hallē izstādes "Būvniecības pasaule 2005" laikā Zemgales tehnoloģiskais centrs interesentus iepazīstinās ar jaunu mājas projektu "Tomass".
Swegon Office – ventilācijas un iekšējā klimata risinājumi birojiem

Swegon Office – ventilācijas un iekšējā klimata risinājumi birojiem

Mūsdienās praktiski neviens birojs nav iedomājams bez iekšējā klimata regulējošām sistēmām.

"Latvenergo" administrācijas ēkas rekonstrukciju plāno pabeigt šovasar

VAS "Latvenergo" administrācijas ēkas rekonstrukcijas darbus iecerēts pabeigt šovasar, aģentūru LETA informēja energokompānijas Korporatīvo komunikāciju departamenta Ārējo komunikāciju daļas vadītājs Andris Siksnis.
Rockwool akmens vates fasādes plātnes FASROCK

Rockwool akmens vates fasādes plātnes FASROCK

Par pēdējā laikā plašāk izplatītāko ēku fasāžu siltināšanas metodi ir kļuvusi vieglbetona bloku sienu siltināšana ar fasādes plātnēm no ārpuses ar tai sekojošo dekoratīvā apmetuma apdari.