building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Fasādes : building.lv

Fasādes

Energoefektīvi iekšējā klimata risinājumi tirdzniecības centros

Lielu telpu apsildei un ventilācijai projektētāji un būvnieki arvien biežāk izvēlas iekārtas, kuras ir ekonomiskas ekspluatācijā un izceļas ar plašām funkcionālajām iespējām.

"Kalnozols stroiteļstvo" Maskavā "Mercedes" autocentru būvēs par 14,25 miljoniem dolāru

Latvijas būvuzņēmuma SIA "Kalnozols celtniecība" meitas uzņēmums "Kalnozols stroiteļstvo" šodien parakstījis līgumu ar AS "Kompānija PANAUTO" par "Mercedes" tirdzniecības un servisa centra projektēšanu un būvniecību Maskavā.
Piedāvājam FEIDAL koncerna būvmateriālus

Piedāvājam FEIDAL koncerna būvmateriālus

Uzņēmumiem, kas nodarbojas ar celtniecības vai restaurācijas darbiem, vai arī privātpersonām, kas ar pašu spēkiem veic savas mājas remontu.

AS "Kolonna" viesnīcas izveidē Tirgoņu ielā plāno ieguldīt 2,5 miljonus latu

AS "Kolonna" divu zvaigžņu viesnīcas izveidē Tirgoņu ielā, Vecrīgā, plāno ieguldīt 2,5 miljonus latu, aģentūru LETA informēja AS "Kolonna" izpilddirektore Anete Bilzēna.

Pēc pusotra gada pārtraukuma skatīs strīdu starp arhitektu biroju un ĀM par vēstniecības ēku Kopenhāgenā

Rīgas apgabaltiesa ceturtdien, 16.decembrī, pēc pusotra gada pārtraukuma paredzējusi izskatīt strīdu starp arhitektūras un būvniecības firmu SIA "Arhitektonika" un Ārlietu ministriju (ĀM) par Ls 47 434 autortiesību kompensācijas un zaudējumu piedziņu, kas saistīta ar Latvijas vēstniecības ēkas būvi Kopenhāgenā.

Gētes institūtā atklāj izstādi "Arhitektūra + ekoloģija"

Rīgā aplūkojamā izstāde ietilpst izstāžu ciklā "Made in Germany - Architektur plus", kurā īpaša uzmanība tiek pievērsta arhitektūras formu un kvalitātes augstajiem standartiem mūsdienu Vācijā, veicinot izpratni un zināšanas par Vācijas arhitektūras kultūru kā sabiedrisko un kultūras procesu mijiedarbes izpausmi.

Nespēj vienoties par jaunbūvējamās ēkas veidolu Strēlnieku ielā

Konkursa žūrija šodien nespēja vienoties par piemērotāko jaunbūvējamās ēkas veidolu Strēlnieku ielā, Alberta ielas galā, tādēļ par uzvarētājiem tika atzīti divi projekti - Rūdolfa Jansona un Pētera Bajāra darbs "S7" un Harija Dzirkaļa projekts "Strēlnieku tornis", šodien žurnālistus informē...

Lidostas "Rīga" Ziemeļu termināļa rekonstrukcija izmaksās 5,5 miljonus latus

"Starptautiskās lidostas "Rīga" Ziemeļu termināļa rekonstrukcija izmaksās aptuveni 5,5 miljonus latu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Rīgā top jauna reklāmu izvietošanas kārtība

Paredzēts aizliegt izvietot reklāmas pie namu fasādēm, kas ir valsts aizsargājamo kultūras pieminekļu sarakstā. Šis aizliegums neattiecas uz ugunsmūriem.

Neatbalsta stiklotas ēkas būvniecību Barona ielā

Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības padome šodien nolēma neatbalstīt stiklotas ēkas būvniecības ieceri Kr.Barona ielā 66/68, posmā starp Stabu un Bruņinieku ielu.

Doma laukumā atjaunos vēsturiskos apgaismes stabus

Doma laukumā plānots atjaunot vēsturiskos apgaismes stabus, kas laukumu izgaismos naktīs, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Andris Pudāns.

Pirmā Ralston krāsu skola Latvijā

OK Būvmateriāli kā Ralston oficiālais pārstāvis Latvijā 2.septembrī atklāja pirmo Ralston krāsu skolu, kurā notika pirmais praktiskais seminārs par Holandē ražotajām Ralston krāsām profesionāļiem.

Līdz jaunu būvnoteikumu ieviešanai iesaka nepieļaut blīvu apbūvi Rīgas iekškvartālos

Līdz jaunu apbūves noteikumu izstrādāšanai nav ieteicams pieļaut pārāk blīvu apbūvi Rīgas iekškvartālos, šodien izstādes "Rīgas lielmēroga dzīvojamo rajonu attīstības tendences" atklāšanā teica Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks (...
Akmens ir cēls un skaists, arī dabīgs materiāls, kas ir viegli uzstādāms, viegli kopjams

Akmens ir cēls un skaists, arī dabīgs materiāls, kas ir viegli uzstādāms, viegli kopjams

Uzņēmums GRANĪTS UN MARMORS ir salīdzinoši jauns Latvijas tirgū (darbojas mazliet ilgāk par gadu), nodarbojas ar granīta un marmora plākšņu importu un tirdzniecību.

Lūgs 27 000 Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes baznīcas fasāžu remontam

Rīgas domes Kultūras, mākslas un reliģijas lietu komiteja lūgs Attīstības fondu piešķirt Ls 26 994 Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes baznīcas fasāžu remontam.

LLU beidzas šogad plānotie remontdarbi

Līdz jaunā studiju gada sākumam Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) mācību korpusos, kā arī vairākās dienesta viesnīcās plānots pabeigt telpu rekonstrukcijas un remonta darbus, aģentūru LETA informēja LLU direktors Andrejs Garančs.