building.lv skaitļos

Lietotāji online13
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Fasādes : building.lv

Fasādes

Lidostas "Rīga" Ziemeļu termināļa rekonstrukciju vēlas veikt pieci uzņēmumi

VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga" atklātajā konkursā par Ziemeļu termināļa rekonstrukciju saņemti piecu uzņēmumu piedāvājumi, aģentūru LETA informēja lidostas preses sekretārs Andorijs Dārziņš.

Jelgavā izglītības iestāžu remontiem šogad atvēlēti 1,7 miljoni latu

Šogad Jelgavā apgūstamā summa izglītības iestāžu celtniecības, remonta un renovācijas darbos ir 1,7 miljoni latu; lielākajā daļā skolu remontdarbi tuvojas beigām, aģentūru LETA informēja pašvaldības izglītības pārvaldes Saimniecības daļas vadītāja Ilze Butkus.

"Jaunās vecpilsētas" pirmās jaunbūves celtniecībā ieguldīs 10 miljonus dolāru

"Jaunās vecpilsētas" projekta pirmās jaunbūves celtniecībā Mārstaļu ielā 17 plānots ieguldīt 10 miljonus ASV dolāru (ap 5,48 miljonus latu), aģentūrai LETA pastāstīja projekta īpašnieka SIA "Moduls Rīga" ģenerāldirektora vietnieks Māris Martinsons.
Jaunumi sadaļā speciālistu ieteikumi www.building.lv

Jaunumi sadaļā speciālistu ieteikumi www.building.lv

Līdztekus citiem rakstiem, portāla www.building.lv populārākajā sadaļā SPECIĀLISTA IETEIKUMS pašlaik esam uzsākuši rakstu sēriju par ēku ārējo apdari, siltināšanu.

Turpinās "Ķemeri Kempinski Palace" iekštelpu rekonstrukcija

Bijušajā Ķemeru sanatorijā norit topošās viesnīcas "Ķemeri Kempinski Palace" iekštelpu rekonstrukcija, aģentūru LETA informēja kompānijas "Ominasis Latvia" konsultants Tofiks Kavars.
Zaļi domāt - goda lieta

Zaļi domāt - goda lieta

Nav noslēpums, ka visi enerģijas avoti ietekmē vidi, tātad arī planētas Zemes iemītnieku dzīves kvalitāti.

Kaļķu ielas 2.nama apmetumu nostiprinās šonedēļ

Kā ziņots, apmetuma gabals no fasādes nokrita tieši uz ietves pie ieejas "Mercedes" salonā. Atsevišķi garāmgājēji notikušo pavēroja un devās tālāk.

Būvē divu daudzdzīvokļu ēku kompleksu Teikā

SIA "Remus" uzsācis divu daudzdzīvokļu ēku kompleksa būvniecību Teikā, Āraišu ielā, Rīgā, aģentūru LETA informēja projekta pasūtītāja SIA "Remus Nami" birojā.

No pašvaldības ēkas Vecrīgā uz ietves nokrīt apmetuma gabals; cietušo nav

Vakar pēcpusdienā no ēkas Rīgā, Kaļķu ielā 2, kas pieder pašvaldībai un kurā atrodas "Mercedes" autosalons, nokrita apmēram kvadrātmetru liels apmetuma gabals. Laimīgas sagadīšanās dēļ neviens cilvēks no krītošā apmetuma nav cietis.
Skaista un praktiska izvēle- flīzes

Skaista un praktiska izvēle- flīzes

Flīzes ir materiāls, kas savu popularitāti laika gaitā nezaudē. Īpaši telpās, kurās ir liels mitrums, flīzes ir veiksmīgs segums gan sienām, gan arī grīdām.

Vēsturiskā centra padome atbalsta jumta stāva izbūvi "Unibankas" ēkai

Rīgas vēsturiskā centra (RVC) saglabāšanas un attīstības padome šodien atbalstīja jumta stāva izbūves ieceri "Latvijas Unibankas" ("Unibanka") ēkai Vaļņu ielā 11 ar nosacījumu, ka piebūves fasāde tiks atvirzīta tā, lai tā nebūtu saskatāma no publiskās ārtelpas.

Projektu kvartāla daļas apbūvei starp Dzirnavu, Tērbatas, Blaumaņa un Barona ielu izstrādās arhitektu birojs "Legzdiņš un partneri"

Par piemērotāki ideju kvartāla daļas apbūvei starp Dzirnavu, Tērbatas, Blaumaņa un Barona ielu izraudzīts arhitektu biroja "Legzdiņš un partneri" ierosinājumi, šodien preses konferencē sacīja SIA "Tērbatas centrs" līdzīpašnieks advokāts Jānis Loze.
BROCĒNU KERAMIKA veikalā atlaižu laiks

BROCĒNU KERAMIKA veikalā atlaižu laiks

Firmas "Brocēnu Keramika" specializētajā veikalā Maskavas ielā 4 līdz pat Jāņiem tiek piedāvātas īpašas atlaides dažādām flīzēm un flīzēšanas materiāliem.
Firmas "Brocēnu Keramika" specializētais flīžu veikals atrodas Maskavas ielā 4, tajā, protams, plašā klāstā pašu ražotās flīzes, kurām tieši tagad- līdz Jāņiem, ir speciālas cenas

Firmas "Brocēnu Keramika" specializētais flīžu veikals atrodas Maskavas ielā 4, tajā, protams, plašā klāstā pašu ražotās flīzes, kurām tieši tagad- līdz Jāņiem, ir speciālas cenas

SIA "Brocēnu Keramika" ir jauns, enerģisks keramikas flīžu ražošanas uzņēmums Latvijā, kura ražotne atrodas 125 km uz rietumiem no Rīgas.

OK BŪVMATERIĀLI kļūst par RALSTON krāsu oficiālajiem izplatītājiem Latvijā

18. maijā tika noslēgts oficiāls līgums starp uzņēmumu OK BŪVMATERIĀLI un Holandes pārstāvjiem par krāsu RALSTON izplatīšanu Latvijas tirgū. Notika arī būvniecības profesionāļu (arhitektu un būvnieku) un žurnālistu iepazīstināšana ar šo produktu, tā priekšrocībām.

"Linstow Varner" aptaujā iedzīvotāji pauduši atbalstu universālveikala "Centrs" rekonstrukcijas projektam

Vairākums aptaujāto iedzīvotāju iepazīstināšanas kampaņas laikā pauduši atbalstu kompānijas "Linstow Varner" iecerei paplašināt universālveikalu "Centrs", aģentūru LETA informēja kampaņas organizētāju - kompānijas "Finanšu komunikāciju grupa" pārstāvis Ainārs Zellis.

SIA TRANSPARENCE saņem rūpnīcas kvalitātes sertifikātu strukturālo stikla pakešu ražošanai

Struktūrstiklojums fasādēs ir ieņēmis stabilu vietu pasaules modernajā arhitektūrā, neapšaubāmi šīs konstrukcijas sniedz pārsteidzošus rezultātus arī esošu ēku rekonstrukcijā.