building.lv skaitļos

Lietotāji online37
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Fasādes : building.lv

Fasādes

"Ondulat" stendā tiek prezentēts jauns fasādes materiāls

"Ondulat" stendā tiek prezentēts jauns fasādes materiāls

Gandrīz pie pašas ieejas izstādē atrodas plašs firmas "Ondulat" stends. Tos, kam firma "Ondulat" saistās tikai ar jumta segumiem, izstādē sagaida patīkams pārsteigums.
Būvniecības nams "Kurši"

Būvniecības nams "Kurši"

Uzraksti ar lieliem sarkaniem burtiem un dažādu lielu būvmateriālu ražotājfirmu reklāmām liecina, ka atrodaties īstajā vietā.

Par 35 % palielinājies nodoto būvobjektu skaits Ventspilī

Ventspilī pagājušajā gadā salīdzinājumā ar 2000.gadu par 35% palielinājies ekspluatācijā nodoto būvobjektu skaits, pērn nodoti 528 dažādas nozīmes būvobjekti, aģentūru LETA informēja Ventspils domes Būvniecības administratīvās inspekcijas vadītāja Ingrīda Eklone.
Ēkā izbūvētas ļoti sarežģītas inženierkomunikāciju sistēmas, par kuru detaļās, protams, nevaram stāstīt, jo tās ietver bankas aizsardzības un drošības aspektus

Ēkā izbūvētas ļoti sarežģītas inženierkomunikāciju sistēmas, par kuru detaļās, protams, nevaram stāstīt, jo tās ietver bankas aizsardzības un drošības aspektus

Informē Vilnis Birznieks (AS "BKD" valdes priekšsēdētājs, "Pilna sabiedrība "E.Heitkamp Lettland un Rīgas būvapvienība" valdes loceklis) un Signe I. Skobe ( "BKD" mārketinga vadītāja).

Paziņo konkursa par gaišāko namu uzvarētājus

Noslēdzies VAS "Latvenergo" un kompānijas "LEC" rīkotais konkurss "Gaišākais nams", un šodien tiks paziņoti konkursa uzvarētāji.

Ventspilī atjaunota autostacija

Pabeigta Ventspils autoostas un tās laukuma rekonstrukcija, un 16.novembrī valsts komisija lēma par šo objektu nodošanu ekspluatācijā, aģentūru LETA informēja SIA "Ventspils reiss" valdes priekšsēdētājs Arturs Lieģis.
Spāru svētki Rātsnamā

Spāru svētki Rātsnamā

Šodien, 12. novembrī SIA "Rīgas nami" un līgumsabiedrība "Kalnozols RRB Moduls" rīkoja Rātsnama kompleksa spāru svētkus.

Pabeigti Dārziņa mūzikas vidusskolas, Rīgas Horeogrāfijas skolas un Doma kora skolas ēku renovācijas darbi

Šodien notiks E.Dārziņa mūzikas vidusskolas, Rīgas Horeogrāfijas skolas un Rīgas Doma kora skolas renovācijas darbu pieņemšana, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Sabiedrisko attiecību daļa.

Piecās Rīgas skolās pabeigti ēku siltināšanas būvdarbi

Šodien piecās Rīgas izglītības iestādēs - Natālijas Draudziņas ģimnāzijā, Imantas Latviešu ģimnāzijā, Pļavnieku pamatskolā. Rīgas 66.speciālajā vidusskolā un Rīgas 7. internātskolā - notika ēku renovācijas darbu pieņemšana, un līdz ar to visās iepriekš minētās skolās ir pabeigti ē...

SIA "Kalnozols celtniecība" šogad uzsākusi divus lielus projektus ārpus Latvijas

Būvniecības kompānija SIA "Kalnozols celtniecība" šogad uzsākusi divu lielu projektu realizāciju ārpus Latvijas - Krievijā un Vācijā, žurnālistus šodien informēja uzņēmuma direktors Andris Mačs.

Noslēdz enerģijas taupīšanas pilotprojektu Rīgā, Ozolciema ielā

Ir noslēgta šā gada sākumā uzsāktā būvniecības fāze Rīgas un Berlīnes sadarbības pilotprojektam "Enerģijas taupīšanas iniciatīva", kas tiek realizēts Zemgales priekšpilsētā, Ozolciema ielā 46/3, aģentūru LETA informēja Zemgales priekšpilsētas izpilddirektors Jānis Kosītis.
Intervija ar būvfirmas "Orlands" direktoru Rolandu Orlovski

Intervija ar būvfirmas "Orlands" direktoru Rolandu Orlovski

Jebkura uzņēmuma nosaukuma maiņa nes līdzi sekas. Šobrīd daudz laika un līdzekļu ir jāiegulda, lai cilvēki atpazītu un nosaukumā "Orlands" saskatītu "Kalnozols Betons" kvalitāti un menedžmentu.
Intervija ar jumtu segumu centra "Libanons" mārketinga menedžeri Jāni Lievīti.

Intervija ar jumtu segumu centra "Libanons" mārketinga menedžeri Jāni Lievīti.

Par uzņēmumiem tāpat kā par cilvēkiem var spriest pēc viņu darbiem. "Libanona" jumtu segumi klāj lielu un pazīstamu celtņu jumtus - Preses namam, Reval Hotel Latvija un Latvijas Televīzijas ēkai ir "Libanona" jumti. Kādi jumti tad šobrīd ir modēģ To un citas lietas www.building....

Sākta "Marienbādes" rekonstrukcija Jūrmalā

Pēc SIA "Lielupes Marienbāde" pasūtījuma būvfirma "Velve" ir uzsākusi socreālisma ēkas Jūrmalā, 29.līnijā 1, rekonstrukcijas darbus, aģentūru LETA informēja "Velves" direktors Alvils Gibze.

Pabeigts Jelgavas pils jumta remonts

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) pabeigusi Jelgavas pils jumta remontu, aģentūru LETA informēja pils ekspluatācijas grupas vadītājs Valdis Āboliņš.

Ārlietu ministrija uzskata par nepamatotu SIA "Arhitektonika" iesniegto prasību par Ls 47 434 zaudējumu piedziņu

Latvijas Ārlietu ministrija uzskata par nepamatotu SIA "Arhitektonika" iesniegto prasību Rīgas apgabaltiesā par zaudējumu piedziņu Ls 47 434 apmērā saistībā ar arhitekta autortiesību pārkāpumu, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Pēteris Vaivars.

Liepājas pašvaldība izsludinās konkursu par sakoptāko namu

Liepājas pašvaldība plāno izsludināt konkursu "Sakoptākais nams 2001", lai veicinātu pilsētas vizuālā izskata uzlabošanos, tīrību un kārtību, kā arī pievērstu uzmanību tiem namiem un ēkām, kuru saimnieki pavirši vai nepilnīgi veic savus pienākumus, aģentūru LETA informēja ...

Neparedzētu izdevumu dēļ Limbažu 1.vidusskolas renovācijā atsakās no projektā paredzētās sporta zāles siltināšanas

Veicot Limbažu 1.vidusskolas renovācijas darbus, būvnieks atklājis vairākas nepilnības projektā, kā rezultātā radušies neparedzēti izdevumi, kuru segšanai nācies atteikties no skolas sporta zāles fasādes siltināšanas, aģentūru LETA informēja AS "Siguldas būvmeistars" sabiedrisko attiecību koordinatore Linda Dadeika.