building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1740
Nozares raksti32892
Instrumentu tirdzniecība : building.lv

Instrumentu tirdzniecība

Liepājā sākta teritorijas plānošana

Liepājā sākta teritorijas plānošana

No 9. jūlija ir sācies pilsētas Teritorijas plānojuma izstrādes pirmais posms - priekšlikumu izteikšana un apkopošana jeb pirmā sabiedriskās apspriešana.
Apspriedīs energopatēriņa marķējuma shēmas paplašināšanu

Apspriedīs energopatēriņa marķējuma shēmas paplašināšanu

Pirms 17 gadiem ieviestā A-G klašu energoefektivitātes marķēšanas sistēma veļas mašīnām, trauku mazgājamām mašīnām un ledusskapjiem ir izrādījusies ļoti noderīgs instruments, lai samazinātu ES kopējo enerģijas patēriņu un siltumnīcefekta gāzu izmešu daudzumu.
Re&Solution: Investori ir gatavi konstruktīviem piedāvājumiem

Re&Solution: Investori ir gatavi konstruktīviem piedāvājumiem

Saskaņā ar starptautiskā nekustamā īpašumu konsultāciju uzņēmuma Re&Solution pētījumu, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas nekustamā īpašuma tirgus var piesaistīt investoru interesi, taču vienlaikus vietējiem tirgus dalībniekiem ir jābūt gataviem kompromisiem un lietišķai sadarbībai.
Onninen EXPRESSPašapkalpošanas veikali profesionāļiem

Onninen EXPRESSPašapkalpošanas veikali profesionāļiem

ONNINEN EXPRESS pašapkalpošanās veikalos var iegādāties vairāk kā 1500 pasaules vadošo ražotāju kvalitatīvas siltumapgādes, ūdensapgades, kanalizācijas, vēdināšanas, gaisa kondicionēšanas, elektrotehniskās preces montāžas darbiem, kā arī montāžas darbarīkus un rezerves daļas.
Bada laikos nokurinās visu - arī miežabrāli

Bada laikos nokurinās visu - arī miežabrāli

Latvijas lielākā apkures granulu ražotāja SIA Latgran tirdzniecības un mārketinga direktors Arnolds Dāle jau pieradis pie viņa kabinetā rūpnīcas otrajā stāvā nepārtraukti jūtamās vibrācijas — aiz sienas stāvu zemāk strādā granulu prese, ziņo "Lietišķā Diena".
EM stratēģija eksporta atbalstam

EM stratēģija eksporta atbalstam

Ar eksporta atbalstu saistītu jautājumu risināšana kopš gadu mijas kļuvusi par vienu no LR Ekonomikas Ministrijas aktualitātēm un katrā ziņā patīkami pārsteidz ierēdņu optimisms, izklāstot radikālās pārmaiņas, kas ir jau ieviestas vai tiks ieviestas tuvākajā laikā. Jāpiemin gan, ka būvmateriālu un ...
Aizdevumi komersantiem no 9.marta

Aizdevumi komersantiem no 9.marta

MK apstiprina nosacījumus LHZB aizdevumiem komersantiem
Eksporta kredītu garantēšanas noteikumi tiek saskaņoti ar uzņēmējiem

Eksporta kredītu garantēšanas noteikumi tiek saskaņoti ar uzņēmējiem

Ekonomikas ministrijas mājas lapā internetā - http://www.em.gov.lv/em/2nd/?cat=21986 uzņēmēji un visi interesenti var iepazīties ar plānotajiem īstermiņa eksporta kredītu garantiju izsniegšanas nosacījumiem.
Akceptēti grozījumi koncepcijā par Latvijas dalību starptautiskajā emisiju tirdzniecībā

Akceptēti grozījumi koncepcijā par Latvijas dalību starptautiskajā emisiju tirdzniecībā

10.februārī, Ministru kabineta sēdē tika akceptēts Vides ministrijas sagatavotais Ministru kabineta noteikumu projekts "Grozījums Ministru kabineta 2006. gada 12.aprīļa rīkojumā Nr. 249 "Par koncepciju par Latvijas dalību starptautiskajā emisiju tirdzniecībā" (turpmāk - noteikumu projekts).
Strādāt TUR, bet dzīvot ŠEIT

Strādāt TUR, bet dzīvot ŠEIT

Eksporta veicināšanas pasākumi mūsu valstī klibo – aksioma, kas nav jāpierāda. Un ja arī kādam no uzņēmumiem līdz šim ir veicies un atrasti noieta tirgi ārpus Latvijas, tad uzslava un atzinība par to pienākas vienīgi pašu uzņēmēju personīgajai iniciatīvai, nevis valstiskām institūcijām.

K.Gerhards veicina dialogu ar uzņēmējiem

EM piedāvā konkrētus uzņēmējdarbības atbalsta pasākumus - aizdevuma, galvojuma instrumentus, riska kapitāla fondus, ES struktūrfondu programmu un apmaksas pārskatīšanu, eksporta veicināšanas pasākumus un priekšlikumus pētniecības atbalstam.

Valsts domā par uzņēmēju konkurētspējas uzlabošanu

Tautsaimniecības padome diskutēs par EM piedāvātajiem pasākumiem uzņēmējdarbības atbalstam un konkurētspējas uzlabošanai

EM priekšlikumi ekonomikas atjaunošanai. Uzņēmēji aicināti izteikt priekšlikumus

EM izstrādājusi priekšlikumus "Latvijas ekonomikas stabilizācijas un izaugsmes atjaunošanas programmas" rīcības plānam un aicina uzņēmējus izteikt viedokli
Eiropas elektronikas industrija ir nobažījusies par nekorektām diskusijām saistībā ar televizoru elektroenerģijas patēriņu ES tirgū

Eiropas elektronikas industrija ir nobažījusies par nekorektām diskusijām saistībā ar televizoru elektroenerģijas patēriņu ES tirgū

Pēdējā laikā gan vietējā, gan Eiropas Savienības (ES) mērogā masu medijos tiek aktualizēts jautājums par plazmas televizoru tirdzniecības iespējamo aizliegšanu ES tirgū liela elektroenerģijas patēriņa dēļ. Faktiski, šāda informācija uzskatāma par nepatiesu.

Gerhards rosina konkrētus soļus uzņēmējdarbības atbalstam tuvākajā laikā

Ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK) rosina tuvākajā laikā veikt vairākus uzņēmējdarbības atbalsta pasākumus, kas daļēji būtu finansējami arī no Latvijai aizdotajiem līdzekļiem.

Pilsētas attīstības departamenta paveiktais 2008. gadā

Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments 2008. gadā vadīja vairākus pilsētai nozīmīgus projektus, kā arī turpināja uzlabot iedzīvotājiem sniegtos pakalpojumus.

VIDZEMES METĀLSERVISS - armatūras tirdzniecība un armatūras karkasu ražošana

SIA "Vidzemes metālserviss" ir strauji augošs metālapstrādes uzņēmums, kas dibināts 2002. gadā. "Vidzemes metālserviss" pamatdarbības virziens ir armatūras tirdzniecība un armatūras karkasu ražošana.

Ķīpsalā atklāta vadošā kokapstrādes nozares izstāde Baltijā

No 13. līdz 15. novembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks vienīgā kokrūpniecības iekārtu, tehnoloģiju un instrumentu izstāde Latvijā "Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2008", kas ir vadošā un viena no lielākajām kokapstrādes nozares izstādēm Baltijā.
Alumīnija nožogojumi: vienkārši, droši, izdevīgi

Alumīnija nožogojumi: vienkārši, droši, izdevīgi

Trepju un balkonu nožogojumi, kuri izgatavoti no speciāla alumīnija sakausējuma, – tā ir produkcija, kura Latvijas tirgū ienākusi nesen. Viegli un droši, ilglaicīgi un izturīgi pret atmosfēras iedarbību, vienkārši saliekot un montējot, šīs konstrukcijas ar panākumiem izmanto būvējot dažādas celtnes – veikalus, dzīvojamos, privā...
Privātā saule un privātais vējš

Privātā saule un privātais vējš

No atjaunojamiem energoresursiem saražotie 38,75% no patērētās elektroenerģijas izvirza Latviju līderos starp jaunajām Eiropas Savienības valstīm. Tā, protams, ir laba ziņa, kas gana ilgi ļāvusi dusēt uz lauriem, īpaši nerūpējoties par vēl citu atjaunojamo resursu izmantošanu mūsu valstī, ziņo "Komersanta Vēstnesis&...

Jaunums, kas palīdzēs atdzīvināt nelielo projektu attīstītāju biznesu

Nav noslēpums, ka nelielo projektu attīstītājiem reklāmai atvēlētais budžets ir krietni mazāks nekā lielo vai pat vidējo projektu attīstītājiem.

SAIMNIEKS-SERVISS BŪVMATERIĀLU TIRDZNIECĪBAS CENTRS ĶĪPSALA

Celtniecības materiāli:ķieģeļi, gāzbetons, keramzītbloki, reģipsis, bruģis, ceļa apmales, keramzīts, aku grodi, žogu stabi, plastikāta apdares plāksnes (saidings), MINERIT šķiedrcementa apdares plātnes.

Izstāžu sabiedrība PRIMA pavasara sezonu atklāj ar izstādi "BŪVNIECĪBAS PASAULE 2008"

No 2008.gada 6. marta līdz 9.martam Izstāžu sabiedrība PRIMA rīko 11. specializēto būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstādi BŪVNIECĪBAS PASAULE 2008, kas notiks OLIMPISKAJĀ SPORTA CENTRĀ, Grostonas ielā 6b, blakus Arēnai Rīga.