building.lv skaitļos

Lietotāji online5
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Koksnes aizsardzība : building.lv

Koksnes aizsardzība

Atklāts Sadolin KRĀSU NAMS

10. septembrī Džutas ielā 9, klientiem, sadarbības partneriem un mediju pārstāvjiem klātesot, tika atvērts jaunais SIA KRĀSU NAMS veikals. Turpmāk ikvienam šeit būs iespēja iegādāties dažādas Sadolin krāsas un krāsošanas piederumus, kā arī saņemt speciālistu konsultācijas.

Sākas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

No šodienas Ķīpsalas izstāžu zālē Rīgā būs apskatāmas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", kuras šogad vienkopus pulcēs 190 nozares uzņēmumu vadītāju.
Mazais lietpratējs: Koka braucamrīks

Mazais lietpratējs: Koka braucamrīks

Plastmasas, sintētisku audumu un materiālu laikmetā īpašu vērtību un atzinību gūst dabīgas lietas –, sākot no dizaina priekšmetiem un mājsaimniecības precēm līdz būvelementiem un konstrukcijām. Sevišķu vietu cilvēka un vides attiecībās ieņēmusi koksne, kura savas universālās izmantošanas ...

Tukumā notiek seminārs par koksnes atlikumu izmantošanu siltumapgādē

Koksnes biomasai turpmāk ir liels potenciāls siltumenerģijas ražošanā, jo, izmantojot vietējo kurināmo - koksnes un citu biomasu - ieguvēji ir gan iedzīvotāji, gan apkārtējā vide, uzskata pasākuma organizatori.

Informē par izstādēm "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

Jau ziņots, ka 23.septembra līdz 26.septembrim izstāžu zālē "Skonto" pirmo reizi vienā laikā notiks starptautiskā izstāde "Mēbeles. Interjers. Dizains" un specializētā izstāde "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", aģentūru LETA informēja izstāžu sabiedrības "Janus un partneri" sabiedrisko attiecību menedž...

Ventspilī atklās šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumu

Otrdien, 7.septembrī, plkst.10.30 atklās šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumu Ventspilī, Jēkaba ielā 47, aģentūru LETA informēja uzņēmuma "Labiekārtošanas kombināts" direktors Gaitis Celms.

Analīze par notikušajiem nelaimes gadījumiem darbā

Valsts darba inspekcija informē, ka laika posmā no 2004.gada janvāra sākuma līdz jūnija beigām valstī nelaimes gadījumos cieta 605 darbinieki, no kuriem 27 gāja bojā un 95 darbinieki ieguva smagus miesas bojājumus.

Samazinājies bojā gājušo skaits nelaimes gadījumos darbā

"Analizējot 2003. gadā reģistrētos nelaimes gadījumus, varam konstatēt, ka pagājušajā gadā bojā gājušo skaits samazinājies par 30%",informē Valsts darba inspekcijas direktora vietnieks Armīns Bukavs.
Kokapstrādes un mežistrādes izstāde Skonto hallē

Kokapstrādes un mežistrādes izstāde Skonto hallē

No 23. līdz 26.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 6. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE.INSTRUMENTI.MEŽS".

Septembrī izmeklēts 21 nelaimes gadījums darbā

"2003. gada septembrī Valsts darba inspekcijā (VDI) tika veikta 21 Latvijas Republikā darba vietās notikušo nelaimes gadījumu speciālā izmeklēšana," stāsta Dace Avena, Valsts darba inspekcijas Sabiedrisko attiecību sektora vadītāja.

Mīlgrāvī kvēpu izmeši sabojā kokmateriālu kravu

Laikā no 19. līdz 22.aprīlim Rīgā, Ezera ielā 22, notikusi kvēpu zalvjveida izmete lielos apjomos, kas sabojājusi uzņēmuma SIA "Vega stividors" teritorijā esošo kokmateriālu kravu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma viceprezidents Juris Ķirsis.

Visvairāk nelaimes gadījumu - koksnes un koka izstrādājumu ražošanā

"Šī gada pirmajā ceturksnī visvairāk nelaimes gadījumu darbā noticis koksnes un koka izstrādājumu ražošanā (23 %), tai seko būvniecība (14 %) un transporta nozare (5 %)," informē Valsts darba inspekcijas direktors Jānis Bērziņš.

Darba inspekcijas prioritāte 2003.gadā - kokapstrāde

"2003. gadā Valsts darba inspekcijas (VDI) prioritāte ir kokapstrādes uzņēmumi," informē VDI direktors Jānis Bērziņš, pamatojot izvēli ar augsto nelaimes gadījumu skaitu šajā nozarē.
Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā!

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.
Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Izstāžu sabiedrība PRIMA rudens sezonu sāk ar specializēto izstādi labsajūtas cienītājiem KOMFORTS 2002, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē no 9. līdz 12. oktobrim.

Rīgā notiks Baltijā lielākā kokapstrādes izstāde "Kokapstrāde un instrumenti 2002"

No 17.oktobra līdz 20.oktobrim olimpiskajā "Skonto" hallē notiks 5.starptautiskā specializētā izstāde "Kokapstrāde un instrumenti 2002" - lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā, aģentūru LETA informēja Izstāžu sabiedrība "Prima" preses sekretāre Diāna Pabrika.

Pabeigta 58 nelaimes gadījumu darbā izmeklēšana

"2002. gada augustā Valsts darba inspekcijā pabeigta 58 Latvijas Republikā darba vietās notikušo nelaimes gadījumu izmeklēšana," informē Valsts darba inspekcijas (VDI) direktors Jānis Bērziņš.