building.lv skaitļos

Lietotāji online45
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Metālapstrāde : building.lv

Metālapstrāde

Mārupes Metālmeistars atklāj jaunu ražotni Jelgavā

Mārupes Metālmeistars atklāj jaunu ražotni Jelgavā

Šodien, 15. augustā plkst. 14.00 akciju sabiedrība "Mārupes Metālmeistars" atklāj jaunu ražotni, kas atrodas Jelgavā, Aviācijas ielā 18. Uzņēmums investējis vairāk kā pusmiljonu latu, lai uzsāktu būvniecībā izmantojamās lielgabarīta metāla un nestandarta konstrukciju ražošanu un nodrošinātu metāla ruļļu griešanu.

Daugavpils pilsētas komercstruktūru darbība 2008.gadā

2008.gada laikā saražota produkcija 141.9 miljonu latu apmērā, kas salīdzīnājumā ar 2007.gada rezultātiem pieauga par 13.5% (faktiskajās cenās) un par 2% (salīdzināmās cenās).
SIA "Grandeg" apgrozījums 2008.gadā sasniedz 1,14 miljonus latu

SIA "Grandeg" apgrozījums 2008.gadā sasniedz 1,14 miljonus latu

Metālapstrādes ražošanas uzņēmuma SIA "Grandeg" apgrozījums pērn sasniedzis 1,14 miljonus latu, kas ir par 7% vairāk nekā 2007.gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 1,13 miljoni latu, aģentūru LETA informēja "Grandeg" finanšu direktore Daiga Sināte.

K.Gerhards veicina dialogu ar uzņēmējiem

EM piedāvā konkrētus uzņēmējdarbības atbalsta pasākumus - aizdevuma, galvojuma instrumentus, riska kapitāla fondus, ES struktūrfondu programmu un apmaksas pārskatīšanu, eksporta veicināšanas pasākumus un priekšlikumus pētniecības atbalstam.

Valsts domā par uzņēmēju konkurētspējas uzlabošanu

Tautsaimniecības padome diskutēs par EM piedāvātajiem pasākumiem uzņēmējdarbības atbalstam un konkurētspējas uzlabošanai

Gerhards rosina konkrētus soļus uzņēmējdarbības atbalstam tuvākajā laikā

Ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK) rosina tuvākajā laikā veikt vairākus uzņēmējdarbības atbalsta pasākumus, kas daļēji būtu finansējami arī no Latvijai aizdotajiem līdzekļiem.

Liepājā šajā gadā lielākais būvniecības apjomu pieaugums

Būvvalde ir apkopojusi šā gada 11 mēnešu būvniecības rezultātus. Tie uzrāda šīs nozares spraigu attīstību. "Nav pamata runāt par celtniecības apstāšanos. Šogad ir nodoti lieli un sabiedrībai nozīmīgi objekti, piemēram, Olimpiskais centrs, remontētas ielas un kanalizācijas vadi, taču celti arī dzīvokļ...
Liepājā šogad tapuši pieci nozīmīgi ražošanas objekti

Liepājā šogad tapuši pieci nozīmīgi ražošanas objekti

2008. gadā Liepājā ekspluatācijā nodoti pieci jauni nozīmīgi ražošanas objekti, atsaucoties uz Liepājas būvvaldi, informē "Dienas Bizness".

Metālapstrādes nozare Latvijā šobrīd piedzīvo augšupeju

"Pēdējos astoņus gadus metālapstrādes nozare strauji attīstās un šobrīd ir viena no lielākām Latvijas rūpniecības nozarēm," dienu pirms izstādes "Tech Industry", situāciju nozarē komentē Mašīnbūves un metālasptrādes rūpniecības asociācijas valdes priekšsēdētā...

VIDZEMES METĀLSERVISS - armatūras tirdzniecība un armatūras karkasu ražošana

SIA "Vidzemes metālserviss" ir strauji augošs metālapstrādes uzņēmums, kas dibināts 2002. gadā. "Vidzemes metālserviss" pamatdarbības virziens ir armatūras tirdzniecība un armatūras karkasu ražošana.

GRIF iegulda izglītībā

Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija ir atbalstījusi SIA GRIF iniciatīvu darba drošības kultūras veicināšanā Latvijas arodskolās.
Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Pašlaik daudz runājam par faktu, ka palielinājies to uzņēmumu skaits, kuri pieteikuši maksātnespēju, bet maz uzsveram, ka šogad Latvijā ir atvērtas daudzas jaunas, modernas ražotnes, ziņo "Komersanta Vēstnesis".
Grandeg veiksmes formulas pamatā - specializācija

Grandeg veiksmes formulas pamatā - specializācija

Kas der visam, tas neder nekam — pārliecināts ir SIA GRANDEG īpašnieks un vadītājs Andris Lubiņš, norādot, ka uzņēmuma veiksme balstās uz lēmumu specializēties nevis uz universālo, bet tikai granulu kurināmajam domāto apkures katlu ražošanu, ziņo "Lietišķā Diena".

Nākotnē Latvijas metālapstrādātājiem konkurenci varētu radīt Ķīna

Energoresursu cenu pieaugums, bažas par Latvijas ekonomikas smago piezemēšanos un uzņēmēju piesardzība par nākotni nav bijuši gana lieli bubuļi pašmāju metālapstrādātājam Izoterms.
Pērn "NP Properties" industriālo parku attīstībā investējis 11 miljonus latu

Pērn "NP Properties" industriālo parku attīstībā investējis 11 miljonus latu

Lielākais industriālo parku attīstītājs Latvijā "NP Properties" pērn investējis aptuveni 11 miljonu latu kompānijai piederošo industriālo parku rekonstrukcijā, jaunizveidojamo parku attīstībā un jaunu industriālo telpu sagatavošanā, atbilstoši klientu prasībām. Kopumā "NP Properties" attīstītajos parkos aizvadītajā gadā iznomā...
Polietilēna izstrādājumu ražotājs "Daradus" uzsāks ražošanu "Nordic Industrial Park" jaunajā ražošanas kompleksā

Polietilēna izstrādājumu ražotājs "Daradus" uzsāks ražošanu "Nordic Industrial Park" jaunajā ražošanas kompleksā

Lielākais industriālo parku attīstītājs Baltijā "NP Properties" un ražotājs SIA "Daradus" noslēdzis līgumu par aptuveni 2200 kv.m. ražošanas telpu iznomāšanu industriālajā parkā Olainē "Nordic Industrial Park", jaunajā ražošanas ēku kompleksā. Polietilēna izstrādājumu ražotājs SIA &...

Ķīpsalā vienlaikus trīs izstādes profesionāļiem

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 22. līdz 24. novembrim vienlaikus notiks trīs izstādes profesionāļiem – darba drošības izstāde "Drošam darbam 2007", izstāde "Tech Industry 2007" un "Vide un Enerģija 2007".

Cilvēki grib justies droši arī darbā

Cilvēki grib justies droši ne tikai mājās un uz ielas, bet arī savā darba vietā. Drošu un pareizi veidotu darba vidi veido vairāki faktori. Lai iepazītos ar iespējām uzlabot darba apstākļus un uzzināt par drošas darba vides priekšrocībām, no 22. līdz 24. novembrim Ķīpsalā notiks ...

Darbu sāk Makroekonomiskās situācijas stabilizācijas darba grupa

2.novembrī, Ekonomikas ministrijā uz pirmo sanāksmi sanāca Makroekonomiskās situācijas stabilizācijas darba grupa, kuras uzdevums ir izstrādāt priekšlikumus saistībā ar eksporta veicināšanu, ražošanas attīstību un tekošā konta deficīta mazināšanu un līdz 1.decembrim tos iesniegt Ministru prezidenta izveidotajai darba grupai Makroekonomiskās situācijas stabilizā...

Informācija par prasībām mašīnu drošībai un liftu projektēšanai, ražošanai un uzstādīšanai

4.septembrī, Ekonomikas ministrijā notika seminārs, kurā uzņēmēji tika iepazīstināti ar normatīvajos aktos noteiktajām prasībām mašīnu drošības un liftu projektēšanas, ražošanas un uzstādīšanas jomā.

Prese: Vairs nebūs jāmaksā nodokļi par zilu gaisu (Dienas Bizness)

No 1. janvāra, aprēķinot saimnieciskajā darbībā izmantojamo ēku kadastrālo vērtību, ņems vērā nevis to būvtilpumu, bet gan platību. To paredz Ministru kabinetā pieņemtie grozījumi Kadastrālās vērtēšanas noteikumos, kas paredz, ka ēku kadastrālā vērtība pēc to būvtilpuma turpmāk tiks aprēķinā...
Būvniecības jaunumi Latvijas novados(no 13. līdz 18. augustam)

Būvniecības jaunumi Latvijas novados(no 13. līdz 18. augustam)

Lai arī palēnām tuvojas rudens, būvniecībā darbi nebūt nav apstājušies. Tiek veidoti jauni projekti, dažos no tiem arī tu vari iesaistīties, pabeigti jau iesāktie. Jūtams – daudzi gatavojas pirmajai skolas dienai.